Quote:
Originally posted by nowwhat
Χαιρετω τα κοριτσια παλια και νεα!!! Καλη αρχη στις καινουργιες καλη συνεχεια στις παλιες!!!
Πινκακι οπως παντα σταθερη αξια, με υπεροχες διατροφες
Για τις καινουργιες στο κλαμπ αποφυγετε οσο πιο πολυ μπορειτε τις επεξεργασμενες τροφες, μπαρες, δημητριακα, ψωμι ακομα κι αν λεει με ολικης αλεσης (εχει ζαχαρη αρκετη, συντηριτικα) και περιπου 45% λευκο αλευρι.... Καλυτερα ψωμι παξιμαδι με οσο το δυνατον λιγοτερη επεξεργασια! Προτειματε καθαρες τροφες, απαχη πρωτεινη (κοτοπουλο, γαλοπουλα, κουνελι, χοιρινο χωρις ορατο λιπος) το καλυτερο ειναι το κρεας αυτο καθεαυτο και οχι τυπου αλλαντικα (πολυ αλατι, αμυλο) αλλα αν δεν γινεται αλλιως προτειματε βραστα αλλαντικα με οσο το δυνατον περισοτερη αναλογια κρεατος. Απαχα τυρια (κοτατζ, κατικι) εχει γερμανικη αλυσιδα σουπερμαρκετ με αρκετα χαμηλες τιμες!!! Λαχανικα αφθονα και 1-2 φρουτα την ημερα. Ξηροι καρποι μεχρι μια με δυο χουφτιτσες την ημερα (ιδανικα 30-40 γρ μεγιστο)
Τα νεα μου τωρα.... Μετα απο μια μεγαλη περιπετεια με το εντερο μου, οπου το μονο που μπορουσα πρακτικα να φαω ηταν προτεινη (κοτοπουλο, ψαρι, κουνελι βραστα), καροτο και πατατα βραστα... οχι διατροφη δεν εκανα αλλα εκανα κορμαρα... Βεβαια μακαρι να ημουν στα παλια μου τα κιλα και ας μην ειχα χασει τιποτα παρα τον πονο και την ταλαιπωρια που εχω περασει.... απο τα 65 εχω παει στα 58 και μετραω τα κοκαλακια μου... Σταδιακα και με συνεργασια γαστρεντερολογου αρχιζω και βαζω σιγα σιγα σιγα τροφες οπως αχλαδακι (χωρις την φλουδα), μπανανουλα, ρυζακι και βρωμη... Ατιμο πραμα το εντερο κοριτσια οποτε δεν κανω τιποτα χωρις συμβουλη γιατρου γιατι πεδευτικα πολυ καιρο τωρα οποτε το παμε πολυ σταδιακα για να μην αντιδρασει και αυτο αποτομα ... Πολλες φυτικες ινες απο ψωμι γερμανικο που συνηθιζα και λατρευα να τρωω, μπροκολα, κουνουπιδια, ντοματες οξινα φρουτα, ξερα φρουτα και καρπους ακομα δεν... ελπιζω οτι σε κανα μηνα θα εχω επανελθει στα κανονικα μου γιατι πραγματικα μου χουν ληψει πολλες τροφες!!!
Φιλια σε ολες
Περαστικά σου! Δεν σε έχω ξαναπετύχει εδώ μιας και είμαι σχετικά καινούργια αλλά από το στικερακι σου βλέπω θεαματική απώλεια κιλών! Με διατροφή το κατάφερες?