αχαχχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαα κλαιωωωωωωωωωωωωω!
Printable View
πλησιαζουν τα γενεθλια μου κι εχω φτιαξει wishlist. εκτος απ'αυτο εδω λοιπον:το οποιο καποιος μαλακας ελπιζω να βρεθει να μου το κανει δωρο, θα ηθελα κι ενα καινουργιο κινητο με συνδεση στο ιντερνε γιατι στις διακοπες δεν υπαρχει πολιτισμος και δεν εχουμε ουτε τηλεοραση. θα μου πεις θα μπαινεις κι εκει ολη μερα στο ιντερνε αντι να κανεις κανα μπανιο, θα σου πω δε μπορω να ειμαι ολη μερα στη παραλια, θα ξεροψηθω.
Κενο ξεχασες να μας πεις ποτε εχεις γενεθλια για να ξερουμε,
αν δεν σου στειλουμε το κινητο τουλαχιστον να σου πουμε ενα χρονια πολλα
:) θα ηθελα να πιω καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε και ειναι δυσκολη η κατασταση μου τωρα..
θελω μεταμοσχευση σωματοςςςςςςςςςςςςςςςςςς!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επειγον!
θα ηθελα και μια μαυρη στολη των ναζι με τη σβαστιγκα κοκκινη στο μπρατσο. αν ειναι να ξαναμπω σε εκκλησια αναγκαστικα ακομα και για ενα βαφτισι, τοτε ετσι θα ηθελα να παω να με φοβηθουν ολοι να με προσκυνησουν κι εμενα. γιατι δλδ οι παπαδες να εχουν το προνομιο να φορανε οτι θελουν ? γιατι να κυκλοφορουν σαν μαγιστροι ακομα λες και βρισκομαστε στον μεσαιωνα ? εν ετοι 2012 με ρασα και καπελινο, αντι να τους μαζεψουν ολους και να τους κλεισουν μεσα που χουν ψευδαισθησεις και ψευταπατες, τους αφηνουν να κυκλοφορουν ελευθεροι και να επηρεαζουν κοσμο. τοσο πολυ που αντι να τους χλευαζουν για την εμφανιση τους, πανε και τους φυλανε και τα χερια απο σεβασμο!
ενα φραπε γλυκο με γαλα.. ενα ταβλι.. κ εναν φιλο να παιξω πλακωτο!
Ένα παγωτο , σαν αυτο που περιεγραψε η Ηλιαννα.
Να φύγω κ θα το κάνω για ένα 3ημερο superrrrrrr
Να γυρισω το χρονο πισω,εστω κ για μισο δευτερολεπτο..κ να χαθω στην αγκαλιτσα σου..
θελω να χαθω για παντα. γινεται; εχω κουραστει.
περα απ'τις μαλακιες που εγραψα στη πισω σελιδα, θα ηθελα να ξεκολλησω επιτελους απ'αυτο το χαμοσπιτο, και να παω να μεινω αλλου μονος μου. αυτο πιστευω θα μου ελυνε ολα μα ολα τα προβληματα που εχω. χρειαζομαι λεφτα για να ειμαι πιο ανεξαρτητος, αλλα δε ξερω που θα βρεθουν.
Να έκανα λοβοτομή.
Ρε παιδιά γιατί τόση απογοήτευση διακρίνω, ανεβείτε λιγάκι, δεν είναι η ζωή για βάσανα!!
θα ηθελα αυτη τη στιγμη μια αδεια , λιγη ξεκουραση δε θα με χαλουσε και να παω μια βολτα στον φιλο μου τον Γουιλυ .... Οχι του Παπακωνσταντινου :P για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις