Quote:
Originally posted by Kassi
Ναι ας πούμε πως είμαστε στο όριο της λογικής με την παράνοια..Της νεύρωσης με την ψύχωση... Με ποιά κριτήρια βγήκες με οριακή διαταραχή;Σε κανέναν δεν είναι εύκολο να κρατήσει μια σχέση σημασία όμως έχει γιατί την διαλύει και με πόση ευκολία..Το ίδιο και με τις δουλειές του...Στα νεότερά σου χρόνια-μιας και τώρα είσαι παντρεμένος-μήπως είχες δείξει μεγαλύτερη αστάθεια;Στα λεγόμενά σου δεν βρίσκω κάποια ασταθή συμπεριφορά.Για να σου δώσω να καταλάβεις είμαι 5 χρόνια στον εργασιακό χώρο και έχω αλλάξει πάνω από 30 είδη διαφορετικών δουλειών όπως και η μεγαλύτερή μου δουλειά διήρκησε 2 μήνες...Θα ήταν για εμένα ευχής έργο να την είχα κρατήσει 2 χρόνια...Να μη μιλήσω για τις όποιες σχέσεις μου που μόνο σχέσεις δεν τις λες...Και παρά ταύτα δεν με θεωρώ την απόλυτα οριακή..Σε σημείο να χαρακώνομαι δεν έχω φτάσει....Δεν ξέρω βέβαια που θα ήμουν χωρίς ψυχοθεραπεία...Επίσης μας θεωρούν λίγο εξ\'όλης και προόλης στη συμπεριφορά μας αλλά έχω συναντήσει χειρότερες περιπτώσεις και όμως την βγάζουν μια χαρά χωρίς διαταραχή χωρίς τπτ.....Δεν βλέπουν το σύνολο των προβλημάτων μας,τις φρικτές μεταπτώσεις τις διάθεσής μας που αν δεν πάρω χάπι για μια δυο μέρες θα με χτυπήσει η βουλιμία,μπορεί να πέσω και σε κατάθλιψη και να είμαι μέσα στο σπίτι και να μην κάνω τπτ.....Βγάζουν ένα ελευθέρων ηθών,τα κάνουν όλα και είναι οκ....Όσο για το αν μας καταλαβαίνουν τους οριακούς..Ναι πως...Δεν θα είναι οι \"φίλοι\" σου δίπλα σου σε μια σου δύσκολη στιγμή;Πως,σίγουρα...Το μόνο που τους αρέσει να βλέπουν και το μόνο για το οποίο σε κάνουν παρέα είναι γιατί είσαι χαχαχου.....Όταν κλείνεσαι,πέφτεις,όταν σου χτυπάει την πόρτα η αυτοκαταστροφή κανείς δεν είναι εκεί....Επειδή ακριβώς έχουμε πολλή ένταση μέσα μας και στην προσπάθειά μας να γεμίσουμε τα κενά μας μπορεί να κάνουμε διάφορα μπορεί να γίνουμε και ευχάριστοι-ο καραγκιόζης της παρέας.....Κανείς δεν θέλει όμως να σε ξέρει γι\'αυτό που είσαι....Αν μια μέρα-χαχα-έβγαζα ντουντούκα και έλεγα ότι είμαι οριακή ανάθεμα αν θα μου έλεγε Καλημέρα το ένα δέκατο από τους \"φίλους\"....Επίσης το θέμα είναι πως προβάλλεις την διαταραχή σου..Αν είσαι high, μες στην κόκα, το αλκοόλ και τα σκάνδαλα βγαίνεις και η πρώτη φίρμα της show biz...Είσαι πρωτοπορία...Είσαι Ουάου!!!!Πόσοι και πόσοι γνωστοί δεν έχουνε και μια διαταραχή καβάντζα; Αλλά αυτοί είναι οκ..Εσύ και εγώ που θα βγούμε να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα και μάλιστα το αντιμετωπίζουμε(ψυχοθεραπ� �υτικά,φαρμακευτικά) είμαστε για δέσιμο...Αυτοί που την βγάζουν στη μαστούρα είναι high...Σνιφάρω,γαμάω και δέρνω....
Βασικά οριακός διαγνώστικα κάπου στα 24 μου για πρώτη φορά στο κέντρο ψυχικης υγείας περιστερίου το οποίο το έμαθα στα 32 μου όταν ξαναζήτησα βοήθεια και έκανα για 2η φορά ψυχοθεραπεία στο ίδιο κέντρο.στα 32 με ξαναέβγαλαν οριακό βάση του MMPI και μιας άλλης εξέτασης πάλι με μια 500αρια ερωτήσεις που ρώταγαν το ίδιο πράγμα με άλλο τρόπο ξανά και ξανά.