Γειά σου κύκνε! Έχω δει το μήνυμά σου αλλά προσπαθω να καταλάβω αν είναι σημερινο η χθεσινο..δεν κοιμήθηκα καλά και έχω λαλήσει! Πως είσαι?
Printable View
Γειά σου κύκνε! Έχω δει το μήνυμά σου αλλά προσπαθω να καταλάβω αν είναι σημερινο η χθεσινο..δεν κοιμήθηκα καλά και έχω λαλήσει! Πως είσαι?
Δεν είμαι καλά τιέ τελευταίες μέρες ..δηλάδι γενικώς δεν είμαι καλά. Αλλά τις τελευταίες μέρες πολύ βάρος στο στήθος και άσχημες σκέψεις. Έτσι την έβγαλα και απόψε. .και σηκώθηκα και γω να πιω καφέ. .γιατι έτσι και αλλιώς δε μπορώ να κοιμηθώ. .
Οχι τιποτα βασικά. .είμαι παντρεμένη και δε μπορώ να αντεπεξέλθει στις καθημερινές μου υποχρεώσεις. .Θέλω να μείνω μόνη μου..και ψάχνω μι λύση έστω και για λιφες μέρες με το ζόρι κάνω τις δουλειές μου δε μπορώ. .ουτε να πάω στους δικούς μου είναι λύση να πω ..Θέλω να είμαι μόνη μου..σκεφτόμουν πως θα το κάνω αυτό ..ξέρω δε γίνεται. .Αυτά! !
Έχεις παιδιά; Δεν μπορείς να φύγεις ένα ταξιδάκι κάπου κοντά για λίγες μέρες; Έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα ή μήπως άγχος; (συγγνώμη αν μου είχες πει και δεν θυμάμαι)...
Κι εγώ νιώθω χάλια και ψυχολογικά τώρα, έχω ένα πετάρισμα στο στήθος...ουφ...ελπίζω να με βοηθήσουν τα φάρμακα μου, μάλλον είναι ώρα να τα πάρω...
Θέλει να πιούμε καφέ ..Εγώ θέλω να κάτσω στο κρεβάτι μου..Με πιέζει πολύ. .δε μπορώ να ακούω αυτά που λέει. .Δεν έχω όρεξη για κουβέντες. .δε μπορώ. ..
Δεν έχω παιδιά ...νοιώθω μόνιμα δυστυχισμένη και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Δε θέλω κανέναν και τίποτα μόνη μου μονο
Με πίεζει να μαγειρέψω ..τα λέμε μετά
Παω.αν δε βαριέσαι διάβασε τα ποστ μου..τι να σου πρώτο πω. .Τα λέμε!
Μήπως είναι κανείς ξύπνιος να μιλήσω; Δεν νιώθω καλά...
τι έχεις Κυκνάκι φτερωτό ???