Η "τεμπελιά" και η χρόνια αναβλητικότητα σε κάποιες περιπτώσεις σχετίζεται με την ΔΕΠ-Υ.πχ Εγώ που έχω διαγνωστεί με ΔΕΠ-Υ αντιμετωπίζω εκτός των άλλων θεμάτων μου και χρόνια αναβλητικότητα η οποία στους απέξω φαίνεται ως "τεμπελιά"..
Printable View
Η "τεμπελιά" και η χρόνια αναβλητικότητα σε κάποιες περιπτώσεις σχετίζεται με την ΔΕΠ-Υ.πχ Εγώ που έχω διαγνωστεί με ΔΕΠ-Υ αντιμετωπίζω εκτός των άλλων θεμάτων μου και χρόνια αναβλητικότητα η οποία στους απέξω φαίνεται ως "τεμπελιά"..
Τι είναι ΔΕΥ-Υ; Εγώ έχω διαγνωστεί με άτυπη ψυχωτική διαταραχή κοινώς ψύχωση αλλά δεν τους πολυπιστεύω γιατί και μια φίλη μου την διαγνώσανε με διπολική και δεν είχε τίποτα . Εύκολα βγάζουνε τις διαγνώσεις οι ψυχίατροι.
Λέω να πάρω personal trainer για να έχω ενδιαφέρον στην γυμναστική. Τι λέτε θα είναι ακριβός;;;;
βρε Δελφινι πηγαινε σε ενα γυμναστηριο πρωτα, να μπεις σε μια σειρα, σε ενα ρυθμο, να μαθεις καποιες ασκησεις, να χασεις κιλά, να βελτιωσεις τη διατροφη σου, για να δεις αποτελεσματα καλά χρειαζεσαι ενα 3μηνο, και μετα βλέπεις !
εγω κανω 3 χρονια γεματα δηλαδη καθε μερα, και αν μου πεις να κανω personal θα σου πω βαριεμα τρελα. Θελω προγραμματα, κινηση, ενταση, και τρεξιμο !!
Γιατί Μάρα βαριέσαι το personal? Ίσα ίσα θα είσαι με προσωπικό γυμναστή και θα προσέχει τις ασκήσεις που κάνεις... και θα έχεις και παρέα.
απο προγραμματα κανω αερομπικ, γιογκα και πιλατες.
Μια ωρα αερομπικ και μια ωρα γιογκα ή πιλατες καθημερινα, και μιση ωρα διαδρομο.
Τα Σαββατα παω για τρεξιμο οποτε κανω αρκετα χιλιομετρα, τα 10 ειναι το μαξιμουμ μου.
οχι τωρα καλοκαιρι εννοειται! τωρα χαλαρα περπατημα...
Ο personal αξιζει μονο αν πας σε αγωνες και θελεις ειδικη προπονηση, αλλιως δεν εχει νοημα...
Δελφινι τα προγραμματα θα σου ταιριαζαν πιστευω. Θα δεις αλλες γυναικες, θα δεις 50αρες, 60αρες γυμνασμενες και θα παρεις τα πανω σου, θα λες αφου αυτες μπορουν, μπορω και εγω...