κάποια τικερ δεν τα βλέπω αλλά είναι δικό μου το θέμα, οι άλλοι νομίζω ότι βλέπουν το τικερ σου. τελικά πόσα κιλά είσαι και πόσα θέλεις να χάσεις. Και εγώ με των 10 είχα ξεκινήσει....
Printable View
κάποια τικερ δεν τα βλέπω αλλά είναι δικό μου το θέμα, οι άλλοι νομίζω ότι βλέπουν το τικερ σου. τελικά πόσα κιλά είσαι και πόσα θέλεις να χάσεις. Και εγώ με των 10 είχα ξεκινήσει....
MIA XAROULA EIMAI ALALUMAKI EIDA OTI KSEKINISES TA LIPOTOX K PERIMENW ME AGONIA apotelesmata.eixa proclima me to net shmera mpika.sta dinoun etsi ayta ta farmaka?
EPITELOUS ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ... ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.....
Ναι στα δίνουν χωρίς συνταγή. Να σου πω χθες που τα πήρα εντάξει δεν ένοιωσα και αυτό που λέει το μαρουλάκι ότι δεν πείναγε από την πρώτη μέρα, απλώς δεν λιγουρεύτηκα γλυκό, που μου συμβαίνει κάθε μέρα και φούσκωσα εύκολα με το φαγητό, αλλά δεν είναι ότι δεν πείναγα κιόλας. Καμία σχέση με τα reductil τις πρώτες μέρες που τα είχα πάρει και με είχαν πιάσει από την 1η ώρα. Αλλά τώρα που δεν με πιάνουν τα reductil αυτά μου φάνηκαν καλύτερα και δεν έχουν και παρενέργειες. Θα δω αν κάνουν δουλειά μπορεί ένα μήνα να παίρνω το ένα και ένα μήνα το άλλο..... ΤΙ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ!!!!!!!!!!!
kai gw ta idia 8akanw.edw pirameto reductil p einai epikindino sta fitika 8a kolisoume?to 8ema einai na xasoume ta ipolipa k na diatiri8oume.:)kai sy m dineis megalo kouragio.:)
χαίρομαι και εσύ το ίδιο.... σου είπα είσαι το στηριγμα μου και εσύ και τα άλλα παιδιά εδώ που ανταλλάσουμε απόψιες......και εγώ νομίζω ότι αν κατέβω στα 75 μετά θα προσέχω πολύ, και δεν νομίζω να ξαναπάω 95 γιατί δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου, τώρα με τις γέννες έφτασα εκεί....
makari sto euxome alalumaki mou.egw 8elw na xasw alla 5-8 kila na mhn exw pola liph prepein a xaso kiala.alla prosexw genika.mono x8es ksefiga ligo.
Θα τα χάσεις δεν είναι πολλά, όταν θα δεις το 6 μπροστά θα πετάς, είναι πιο εύκολο τώρα πια για σένα, είσαι πολύ κοντά και θα τα καταφέρεις. Αν πας 69 θα είσαι άλλος άνθρωπος, ε, και τα υπόλοιπα σιγά σιγά μετά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς......
74 ειμαι και θελω να χασω 10 κιλακια alalumaki :)
an to to 6 brosta 8a lipo8imisw apo eutixia axax
64 κιλά με 1.71 ύψος θα είσαι κουκλάρα.....
γουρουνίτσα εγώ αν ξαναδω ποτέ το 6 θα κάνω ένα μεγάλο παρτυ.......
ε.......οχι 1.71 αλλα 1.68 περιπου χιχιχιχι.και γω παρτι 8α κανω με τουρτα αχαχαχ.8α σε καλεσω λολ
το 1.71 πήγαινε πήγαινε στο μαρουλάκι όχι σε σένα, εσύ ξέρω ότι είσαι 1.68
alalumaki pos einai ta lipotox?lapsoules?
όχι δεν είναι κάψουλες είναι χάπια λίγο μεγάλα, έχεις πρόβλημα με την κατάποση ?
oxi κανενα.8α δω πως πας και μπορει να τα ξεκινησω και γω....