-
Καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Πιστευω οτι μερικες θα εισαστε για καφεδακι ακομα.... και ζηλευω!!!! επισης η χανελιτσα εχει παρει την κατω βολτα βλεπω και τιποτα δεν την σταματαει... και ζηλευω!!! Τελικα ειμαι πολλυ ζηλιαρα, αυτοχαρακτηριζομαι μονη μου πριν προλαβει το μαγισσακι να το κανει!
Φιλεναδα μου, Ξενακι μου, το λαμβανω υπ οψιν μου αυτο με το τικερακι μου και σου υποσχομαι πολλυ συντομα να το αλλαξω... να δω με το μαγισσακι τι θα κανεις που εχει βαλθει να μας λιγωσει!!!
Αυριο, Σαββατο, ειναι μερα ζυγαριας,αν και θα ηθελα να ξημερωσει κατευθειαν Κυριακη ξερω οτι δεν γινεται, οποτε αυριο θα εχουμε και τα μαυρα μαντατα μου. Δεν πειραζει ομως ισως και να μου βγει και σε καλο...
Φιλια σε ολες και ευχομαι την επομενη βδομαδα να εχουμε σουπερ αποτελεσματα!
-
Με κατέστρεψες γατοπειρασμέ...κι εσύ και η "καλύτερα να σου βγει τ'όνομα παρά το μάτι"
Πάντως με την ώρα που έπεσες για ύπνο,είναι αρκετά πιθανόν να ξυπνήσεις Κυρακή
(αν βέβαια στο βραδυνό είχες βάλει κανένα δυνατό υπνωτικό για όλη την οικογένεια...).
Κι όχι τίποτ'άλλο κρατιέμαι να πω καλημέρα στην υπναρού των αργιών,αλλά τζάμπα καίει η λάμπα,
τζάμπα τη θυμάμαι...Υπόψιν σήμερα 20:30-21:30 σβήνουμε γενικό διακόπτη για τον πλανήτη...
Α,ναι...και το βράδυ χάνουμε μία ώρα ύπνου από την αλλαγή,οπότε μην του βγάλετε τα μάτια
στο ξενύχτι μερικές μερικές...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο!
---> Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 στις 20:30' : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
--->Official Earth Hour 2009 video. Earth Hour is on March 28th, 2009 at 8:30pm.
--->Earth Hour 2009 Candle TVC
http://img11.imageshack.us/img11/5210/earthtime.jpg
"Στις 20:30, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα ? την Ώρα της Γης?
στέλνοντας ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη."
-
Παιδια καλημερα σε ολους!Η δικη μου αποψη ειναι λιγο αντιθετη πανω στο παραπανω θεμα που θιγεις NADINE μου:http://olympia.gr/2009/03/22/deny-earth-hour/
Αν και το εχει ξεκινησει οικολογικη οργανωση,καθενας το βλεπει οπως νομιζει απο εκει και περα...
-
καλημερα κοριτσια...!
ειναι απιστευτο που ξυπνησα σημερα και οχι αυριο...
χτες ηρθε στην πολη μου ενας παλιος συμφοιτητης για μια εκδηλωση που διοργανωνει το πανεπιστημιο στο οποιο ειναι καθηγητης...
τον συναντησα..εμπλεξα με μεγαλη παρεα...καθηγητες....φοιτητε� �...(!!!!)..το τι ηπια δεν περιγραφεται....
ρακομελα,,,κρασια...ποτα...με� �ρι και αλκοτεστ μου κανανε ...αλλλα την γλυτωσα!(περιεργο?!)
σημερα ειμαι λιγο κουνουπιδι απο το ξενυχτι...αλλλα το ευχαριστηθηκα...ειχα πολυ καιρο να κανω τετοια κραιπαλη!
τωρα για ζυγισματα και τετοια ..θα κανω την κινεζα...μετα απο τοσο ποτο..και λαμβανοντας και υποψη οτι περιμενω να αδιαθετησω....δεν ανεβαινω στην ζυγαρια...πριτς!
ζυγιστηκα την τεταρτη...καταχωρηστε αυτην την μετρηση κυρια προεδρος...!
σας αφηνω τωρα...καλα να περασετε...ειναι και ωραια μερα εξω!εγω θα ρουχλιασω ..να ξεκουρασω τα κοκκαλακια μου..απο χτες!
φιλακια...ματς μουτς!
-
παιδακια γεια σας.με θυμαστε?η γουρουνιτσα ειμαι.θα ηθελα να ρωτησω αν κ θα ρωτησω κ καποιον ειδικο αν εγω π πασχω απo diataraxh πανικου κανει να ξεκινησω παλι τα reductill.eimai 74 kila etsi deixnei h nea m zhgaria αλλα μαλον χανει 2-3 και ειμαι στα 77.ειμουν οταν τα ξεκινησα 84
-
-
Γουρουνακογουρουνίτσααααα αααααααα!!!!!!!!!!!!!
Καλά είσαι βρε ψυχή;Πολύ χαίρομαι που μας θυμήθηκες και πάλι!
Σε σκεφτόμασταν...Κλέινω τώρα για την ώρα της γης...Τα λέμε...
Φιλάκιααααααααα!!!!! Φιλάκια και σ'όλες τις αγαπούλες!!!!!!!!!
-
Καλησπερα κι απο μενα! Σημερα ηρθα με αλλη ψυχολογια, διαφορτικη, ηταν και η ομορφη μερα που βοηθησε αλλα και η ζυγαρια μου.... ναιιιιιι η υπεροχη ζυγαριτσα μου!!! κι ενω εγω περιμενα +2 κιλα η αγαπημενη μου ζυγαρια για να με ευχαριστησει δεν εδιξε τοσο και οχι μονο δεν με εδιξε παραπανω, μιας και ειχα σκιστει στο φαγητο Τριτη Τεταρτη αλλα με εδειξε και 300 γραμμαρι λιγοτερο!!! Δεν ειναι τα 300 γραμμαρια που με κανουν να χαιρομαι αλλα το οτι περιμενα να εχει ανεβει επικυνδινα... Τελικα κοριτσια ειναι υπεροχα εκει στην Μαγισσοχωρα, σας την συστηνω ανεπιφυλακτα.... το Μαγισσακι κανει τα μαγικουλια του και στο τελος θα βρουμε ολες τον δρομο μας............ Μαγισσακι μου σ αγαπαω!!!
-
Καλημερα ομορφιες του πλανητη γη!(γυναικαρες με τα πιασιματακια σας,τα ετσι σας και τα αλλιως σας!),τι κανετε ωρε κοριτσαροι;
ΚουνουπιδοΞενιαααα,χαχα ρε πολυ γελασα,καλα εκανες,τιποτε ωραιοτερο απο μια κρασοκατανυξη για να φορτιζουμε τις μπαταριες μας,αν μαλιστα συνοδευεται κι απο παρεα αναλογα καλη(γιατι κατι κρασοκατανυξεις εγω τις εχω κανει ακριβως για να μπλοκαρω το μυαλο απο τις μλκς που ακουγα γυρω μου,χαχαχ),τοτε ειναι εξοχα!
Marikaki κεφατο και γλυκο,χαιρομαι που εισαι στα high σου,οταν μας εχεις πλαι σουυυυ,lol.Aντε,αντε,κατεβαιν ουν τα κιλακια μας!(για σενα λεω,ε?εμενα αυξηθηκαν).
Καλωστηνε τη γουρουνοπανικουλα,ελεγα τι να γινεται αυτο το ρεντακτιλοκοριτσο!Εχεις κοιταξει να βρεις λυση για τις κρισεις πανικου;Συνηθως κρυβουν συγκρουσεις απο κατω και ανεξερευνητους φοβους,αμα δεν το εχεις κοιταξει σε ειδικο,να το κανεις,εισαι νεα κοπελλα,γιατι να βασανιζεσαι οταν μπορεις να τις εξαφανισεις τις ρημαδοπανικοκαταστασεις;Θ� �λω να μου υποσχεθεις οτι θα ρωτησεις ψυχιατρο για το αν μπορεις να προχωρησεις σε αγωγη με τα reductil και σου εξηγω το λογο.Σε καποιες περιπτωσεις,αντενδεικνυτα� �,καθως οι κρισεις πανικου εχουν αρκετες φορες στενη σχεση με υποβοσκουσα η ηδη εκδηλωμενη καταθλιψη.Σαν γενικη αρχη,τα reductil αντενδεικνυνται οταν υπαρχει καποια ψυχικη νοσος,νευρικη ανορεξια η ψυχογενης βουλιμια,υπερταση,υπερθυρε οειδισμος,νεφρικη η ηπατικη βλαβη,αν ταυτοχρονα λαμβανονται αντιψυχωσικα η αντικαταθλιπτικα,σε εγκυμοσυνη,θηλασμο,γλαυκωμ α.Οποτε,ας μην αντικαθιστουμε τους γιατρους,ρωτα οπωσδηποτε!Σε φιλω!
Ναντινακι μου ομορφο με τα ονειρικο σκοτεινο βλεμμα,με το χαμογελο το ξωτικοφερμενο και τα μαλλια τα γυαλιστερα σαν τη βροχη πανω σε παλιους κορμους βελανιδιων(τι λεω παλι ρε η γυναικα,πες μου τι πινεις,εσυ και δε μας διιιινεις),για πες μας,εγινε η συναντηση με τις κοπελουδες μας;Hτανε η Barb oντως αποτριχωμενη,ειχε κανει μασκα προσωπου και μανικιουρ πεντικιουρ,η ετσι τα'λεγε ταχαμου ταχαμου να ζηλευουμε οι αλλες οι παρατημενες;Για δωστε αναφορα πως περασατε περικαλουμε μαμζελς!
Ηanelle Hanelle,πως θα γινει να κανω κανα μαθημα μπαλλετου κι εγω,που ακουω ολο κρατς κρατς στις αρθρωσεις οταν περπαταω;(λαδωμα θελουνε,γυμναστικη θελουνε,σκουρια πιασανε η αραχνες λες;χαχα)
Πως εισαι ομορφη μου ρομαντικη χορευτρια των κρυσταλλινων ουρανων;
Alalum,τριαλαριλαλουμ,που εισαι καλε μανουλα παραπονιαρα,ξανθια και κομψη;(και ασε τις βλακειες,μακαρι ολες οι μαναδες στα κιλα σου να'τανε,αντε πια!)Καλα τα παιδια και γενικα πως παει το πραγμα,εισαι σε power διαθεση;
Koυλουμακι μου τρυφερο,που ζεις κοντα στα πελαγα και σαν τα μπλε τους τα νερα κι εσυ πας κι ερχεσαι,τι κανεις γλυκια μου αυτες τις μερες;
Εγω παχυνα,το κιλακι το ξαναπηρα,ειμαι κοντα στα 69(δεν λεω 69,2 σκιαζομαι κι εγω!),αλλα απολαυσα το Σαββατοκυριακο εχουμε και λεμε:σολωμο ψητο στα καρβουνα με λαδολεμονο μπολικο και φρεσκοτριμμενη ριγανη,χορτοπιττες χωριατικες με ανηθο και φετα,σαλατες αναμεικτες,περγαμοντο σπιτικο πανω σε γιαουρτακι παχυ-παχυ,εφαγα εφαγα εφαγα...Το χαρηκα,διολου δε μετανιωνω,τωρα τα κεφαλια μεσα,να παμε τα κιλα στα μετοπισθεν!
Υπεροχα περασα,Καλαβρυτα,χιονι,εκδ� �ομουλες σε χωρια,ταβερνιτσες με αναμμενο τζακι,καφεδακια με θεα τα βουνα,τελεια!Α και αγκαλιες,και φιλια,κι αλλα κολπα μαγικα,το πιασατε,ξεφυγα λεμε!χαχα,ρε να φευγουμε απο τις μεγαλουπολεις,να γινομαστε παιδια ξανα,κατω απο τα δεντρα και τι στον κοσμο....:)
-
Κοριτσάκια καλημέρα, τι κάνετε μου λείψατε?.. Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη αυτόν τον καιρό και δεν έχω καθόλου χρόνο. Ναντινάκι μου γλυκό ακόμα παιδεύεσαι με τον ύπνο σου, να σου στείλω τον μικρό μου να κάνετε παρέα γιατί και αυτός παιδεύεται. Να κοιμηθώ τουλάχιστον εγώ?.. Η μανούλα μου είναι πολύ καλά, όλα πήγαν άψογα.
Γουρουνίτσα, που χάθηκες??? Τι κάνει ο γιος σου, παιδεύεσαι ακόμα με τις κρίσεις πανικού?
Κορίτσια μπράβο για τις απώλειες σας, Χανελάκι έσκισες πάλι δεν σε φτάνουμε με τίποτα, αν έχεις χρόνο πες μας τι τρως όλη μέρα?..
Κοκκινομάλλα μου δεν πειράζει για το 1 κιλό το 69 εξάλλου είναι πιο σέξι αριθμός από το 68.
Εχω πολύ δουλειά και δεν μπορώ να μπαίνω συχνά στο forum?. Αλλά δεν μπορώ να κόψω και τις κρυφές ματιές???
-
alalumaki 9 μηνες τωρα πεδευομαι αλλα τι να κανω το παλευω.το κακο ειναι οτι δεν μπορω να ξαναπαρω τα ρεντουκτιλ.δεν εφτεγαν αυτα τελικα.εσυ δεν εχασες αλλα?εγω εμεινα στα 75 κιλα.κοριτσακια μ μου λειψατε κ μενα και εσυ ναντινακι.καλο κουραγιο σε ολες.
-
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα, εγώ πήγα 80,5 πέρσι το καλοκαίρι αλλά ξαναπήρα τα 5, και τώρα δεν μπορώ να μαζευτώ να ξανακάνω προσπάθεια....
-
Χαίρομαι που δεν πήρες τα κιλά που έχασες... δεν είναι ανάγκη να ξαναπάρεις τα χάπια, προσπάθησε σιγά σιγά χωρίς αυτά, αλλά πρώτα απ' όλα κοίτα την υγεία σου.
-
γεια σου γουρουνιτσα. εγω ειμαι πιο καινουρια και λεω την καθημερινη μου καλημερα. σημερα ειχα τοοοοση δουλεια που την εκανα καλησπερα.
οποιος ρωτησε αν ειχα κανει αποτριχωση, τον προκαλω να ερθει στην επόμενη συναντηση που θα γινει λιαν συντομως...
Μονο νυχια δεν ειχα βαψει οπως ορθως παρατηρησε καποια της στρογγυλης τραπεζης......
αλαλουμακι, μαζι σου κι εγω. στα κλεφτα...και στα γρηγορα αλλά μου εγινε συνηθεια που δεν κοβεται. πρεπει να παρω τη δοση μου πριν φυγω για το σπιτι....
-
Γιεά σας κορίτσια,που γράφετε!Γειά σας και κορίτσια,που μπαίνετε και δε μας γράφετε...(ή μήπως "μας"γράφετε και δεν το κατάλαβα;)
Αλαλουμένια μου,πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν μια χαρά με τη μανούλα σου!ʼντε καλή της κι ανώδυνη ανάρρωση!Καλό κουράγιο
και σ'εσένα!Όχι πως σου λείπει,αλλά είπα να ρίξω ακόμα μια ευχή κι ας πέσει στο γυαλό!Τον γιό σου όχι μόνο τον δέχομαι,αλλά
παρακαλάω κιόλας!Όποια έχει κανένα παιδάκι να της περισσεύει,μη με ξεχάσει...ʼλλες έχουν δυό και τρία κι άλλες κανένα!Είναι δίκαιο αυτό;
Γουρουνάκι μου,ακόμα ταλαιπωρείσαι με τις κρίσεις αυτές βρε ψυχή;Δεν πήρες βοήθεια;Μην το αμελείς,σε παρακαλώ!Μη σε αμελείς!
Σαμπίνα μου,ώστε έτσι περνάει ο κόσμος όταν δε βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή,ε;Κάτι είχα ακούσει για αγκαλίτσες και φιλάκια,
εκδρομούλες και δε συμμαζεύεται,αλλά τα θεώρησα υπερβολές και συκοφαντίες...Για να το λες κι εσύ όμως...Με προβλημάτισες τώρα...
Μπάρμπαρα ποιά από τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης σχολίασε το νύχι σου;Όποια ήταν την καλώ σε μονομαχία στο λόφο στις 12:00'
Της ρίχνω το γάντι!Αυτά είναι θέματα τιμής και για ένα κούτελο ζούμε!Ας διαλέξει όπλο και ας έρθει...Εγώ θα είμαι εκεί,Δουλτσινέα μου!
Το Χανελέλι μας χρωστά αναφορά,η πριγκίπισσα κάμποσες καλημέρες,από το Μαρικάκι παράπονο δεν έχω(προς το παρόν τουλάχιστον),
από την αφεντοξένια και να είχα δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ώστε να το εξέφραζα,πάντα περιμένω την επιστροφή της άσωτης Νεφελοδεύτερης,
τον ήλιο να λάμψει και πάλι κατά τα μέρη μας,την κεφτεδούλα να εμφανιστεί την επόμενη φορά με πατάτες τηγανητές και φέτα,
για τον κύριο πρέσβη,τι να πω;Φρόντισε να βάλει το lost μπροστά,ως γνήσιος διπλωμάτης,ώστε να μην αφήσει περιθώρια γι'αναζητήσεις
τύπου Νικολούλη...Επίσης κάποτε είχαμε κι ένα τολμηρό κορίτσι,ένα μάλλινο,ένα ξενιτεμένο...Γενικά σα να έχουμε διαρροές αρκετές
κι άντε να σας συμμαζέψω από τη μία άκρη της γης ως την άλλη,που μου είστε σκορπισμένες...Βρώμικη δουλειά,αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!
Θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση στο φιλότιμο του Έλληνα μέσα σας,μπας και συγκινηθείτε καθόλου και ανασυνταχτείτε!
Καρδιές και φιλιά για την ομάδα R,την πολύχρωμη ομάδα του ουράνιου τόξου μας!