Καλή αρχηηηη :)
Printable View
Καλή αρχηηηη :)
ευχαριστω καραμελιτσα!
αχ τι ομορφα!
μου αρεσουν οι ευχες!
Quote:
Originally posted by maroulaki
69.5
και ξεκινωωωωωω!
ελπιζω τιποτα να μη με σταματησει αυτη τη φορα!
φιλακια σε ολες και ολους!
αντε βρε φιλεναδα μαζι θα το παλεψουμε...μην ανυσηχεις...το καλοκαιρι θα μαστε κορμαρες...
ναι πενου!
ωραια! :) :) :)
Καλή συνέχεια σε όλες. Εγώ -200 σήμερα από την Δευτέρα περίμενα να έχω χάσει περισσότερο είχα κ περίοδο βέβαια παίζει ρόλο ο υποθυρεοειδ. Έχω δυο μέρες που ξεκίνησα τ4. Θα ήθελα να χανω περισσοτ. Δεν νομίζω ότι τρώω πολύ για να μην χανω κ μουτρωνω όταν ανεβ στη ζυγαριά
τ4????δηλαδη?Quote:
Originally posted by chrisa74
Καλή συνέχεια σε όλες. Εγώ -200 σήμερα από την Δευτέρα περίμενα να έχω χάσει περισσότερο είχα κ περίοδο βέβαια παίζει ρόλο ο υποθυρεοειδ. Έχω δυο μέρες που ξεκίνησα τ4. Θα ήθελα να χανω περισσοτ. Δεν νομίζω ότι τρώω πολύ για να μην χανω κ μουτρωνω όταν ανεβ στη ζυγαριά
Εχασα 200 γρμ. και σήμερα
αυτό με τις ζυγαριές είναι σκέτη τρέλλα,!Quote:
Originally posted by geozort
Καλημέρα κορίτσια!
Καλή επιτυχία σε όλες μας.
Ζυγίζομαι κι εγώ καθημερινά. Όλες οι ζυγαριές μου είναι τρελές!
Οι ηλεκτρονικές ειδικά δείχνουν 2-3 κιλά πάνω κάτω.
Τώρα χρησιμοποιώ μια παλιά αναλογική που δεν είναι πολύ ακριβείας.
Αν γίνει όμως κάτι συνταραχτικό θα το καταλάβω :) !!!!
Εσείς τι ζυγαριά χρησιμοποιείτε?
εμένα με δείχνει 4 διαφορετικά βάρη, σε 4 σημεία του σπιτιού!τα νεύρα μου!! ξεκίνησα κι εγώ με μια απλή ηλεκτρoνική και βρήκα την ησυχία μου
αλλά σε ένα μόνο σημείο του σπιτιού, έχω βάλει και σημάδι :P
Τ4 το χάπι που παίρνεις το πρωί νηστικια για τον υποθυρεοειδ
Στα ιδια...
-500 :D
κοριτσιαααααα με τα δημητριακα πρωι βραδυ και μεσημερι κανονικα φαι εχασα -1,300 χθες ημουν 72,600 και σημερα 71,300....απιστευτο....
Quote:
Originally posted by pennou
κοριτσιαααααα με τα δημητριακα πρωι βραδυ και μεσημερι κανονικα φαι εχασα -1,300 χθες ημουν 72,600 και σημερα 71,300....απιστευτο....
γαματοοο,μπραβο ;)
Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Originally posted by pennou
γαματοοο,μπραβο ;)
και συ καραμελα μου -500 δεν ειναι λιγο....μπραβο μας....
Πω πω κοριτσια μου κατι εχει η μερα σημερα!Απιστευτες οι απωλειες μας μπραβο.Εγω χθες ρε παιδια εφαγα νωρις βραδυνο 7 το απογευμα και μετα δεν ευτυχε να φαω κατι αλλο.Και ζυγιζομαι σημερα το πρωι και ειχα χασει 600!Ειμαι 80 κιλα σιγουρα εχω πετυχει τον πρωτο μου στοχο και ειμαι σουπερ χαρουμενη!:)))
pennou τα δημητριακα ειναι καλη λυση πιστευω κι εγω πολυ σαυτα χιχιχι.:P