Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ιωάννα μου, εγώ πάντα είχα 13 με 9. Αρα το 9+9,5 με 5+5,5 για μένα είναι πολύ χαμηλό... Ασε που κανονικά το 9 με 6 είναι το κατώτερο όριο που δικαιούσε να έχεις.... και είναι και το ότι οι παλμοί μου και χτες το βράδυ και σήμερα ήταν στους 120-125. το όριο είναι 70-95... Αρα είχα ταυτόχρονα ταχυπαλμία... Μάλλον γιαυτό μου απαγόρευσαν οι γιατροί το γυμναστήριο....
θυμάμαι πολύ καλά πως η Φωτεινή που μπαίνει στο θέμα του Ρίου,πριν από την επέμβαση είχε πολύ υψηλή πίεση αδικαιολόγητα,είναι μικρό κορίτσι,και αμέσως μετά την επέμβαση η πίεσή της έπεσε σε φυσιολογικά όρια.Και έχω ακούσει και για αρκετούς άλλους που μόλις χάσανε κιλά η πίεση τους κατέβηκε,μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε εσένα?Μήπως δηλαδή το "φυσιολογικό" είναι γύρω στο 10 ας πούμε και ο οργανισμός σου προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί?Εύχομαι να το σηκώσει το κινητό ο γιατρός ή έστω κάποιος ώστε να σε βοηθήσει,δεν είναι λογικό να έχεις κάνει εξετάσεις τόσο καιρό και να περιμένεις να περάσει ο καιρός για να πας στο ραντεβού σου για να δεις τι συμβαίνει!Τόσο καιρό θα μπορούσες να έχεις πάθει κάτι πολύ πιο σοβαρό,θα μπορούσες να είχες χτυπήσει κλπ