Σ'ευχαριστω. Ναι πανω πανω στα μπουτια παιζει φοβερη χαλαρωση... η οποια δεν ξερω αν θελει διαιτα πια... μαλον Φουστανο θελει...
Printable View
Σ'ευχαριστω. Ναι πανω πανω στα μπουτια παιζει φοβερη χαλαρωση... η οποια δεν ξερω αν θελει διαιτα πια... μαλον Φουστανο θελει...
penelope εισαι θεα
εγω βλεπω διαφορα και στα μπουτια σου μου φαινονται πιο σφιχτα:)
Γυμναστικη και καμια κρεμα και αν φτιαξει εφτιαξε λεω εγω για μενα, γιατι για φουστανο δε με κοβω με τα λεφτα που βγαζω.:P
Αν και παιδια εμενα πιο πολυ με στεναχωρει το στηθος μου.Εχει μικρυνει και χαλαρωσει πολυ.:/ Μηπως να κανω ερανο για το Φουστανο τελικα!:P
Ρε συ Τανια κα σε μενα... ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!
Λιτσακι να'σαι καλα κουκλα μ!
Σκατα με μυγες Πηνελοπη!:P
Φοραγα 75 B και τωρα μου πλεει στο στηθος (οχι στην πλατη).ΘΑ ΚΛΑΨΩΩΩΩ!
Δηλαδη νταξει χεζω την κυταριτιδα, χεζω και τη χαλαρωση σου λεω εγω, καλα τις ραγαδες προ πολου χεσμενες τις εχω, αλλα οχι και να μικρυνει το νουμερο σουτιεν δε θα το αντεξω αυτοοοοο!!!!!!!!!!:P
Εγω φοραγα 80Β και τωρα μπαινω ανετα στα 75Β και τα cups εχουν αρχιζει να χαλαρωνουν επικινδυνα
penelope εντελως φιλικα εγω 3-4 κιλακια θα σου ελεγα ακομη για να μαζευτει το κατω μερος του σωματος!δεν μοιαζεις για 59,εγω 55-56 θα σε εκανα μιας και εχουμε και το ιδιο υψος κιολας!και εχουμε και ιδιο σωματοτυπο(γονατα,μπουτια και περιφερεια και πανω πιο λεπτες)!εισαι πολυ κοντα ομως και εδω εχασες τοσα εδω θα κολλησουμε???
καλα μη μιλατε για στηθος,παντα ειχα μικρο αλλα λενε οτι το καλο οσο μεγαλωνεις ειναι οτι δεν προκειται να πεσει!ειδικα ξαπλωμενη το βλεπω ανυπαρκτο απλα...σνιφ
Nαι κι εμενα ετσι που εχει μικρυνει και να θελει η χαλαρωση να το ριξει δεν προκειται.Κανα καλο και φτηνο πλαστικο ξερουμε?:P
ναι ABSOLUTE και εγω λεω μολις φτασω τα 57 μηπως παω 2 κιλα παρα κατω. Υποτιθεται οτι το ιδανικο μ βαρος κυμενεται μεταξυ 54 και 57
Constance κατι εχω ακουσει για Ταιλανδη και Βραζιλια... Ψηνεσαι?
χεχε!μονο με φουστανο σωζομαστε!καλα θα το εκανα χαλαρα αλλα 1.δεν εχω τοσα λεφτα,2.φοβαμαι μη και δειχνει ψευτικο(οχι οτι θα το μεγαλωνα και πολυ...κουβεντα να γινεται)
penelope αλλωστε αν πας στα 55 αυξανοντας μετα καπως τις θερμιδες σου δεν θα εχεις μεγαλο προβλημα με την συντηρηση!εγω γι αυτο θελω 48 για να μην ξεπερασω τα 50,να εχω ενα περιθωριο να κανω τις αμαρτιες μου!
χαχαχ μη μου βαζετε ιδεεεεεεςςςςςςς!
Δε θα το μεγαλωνα ουτε εγω πολυ.2 νουμερα πιστευω θα ημουν ευχαριστημενη.(ειδικα αν υποθεσουμε πως πλεον το νουμερο μου ειναι 70 Β. Κι εγω παντως κοριτσια αυτο θα κανω.Θα πεσω κανα δυο κιλα κατω απο τα 64 γιατι με τη συντηρηση σιγουρα θα ξαναφτασω.
Κορίτσια όποια θέλει στήθος εδώ!! Με το κιλό τα χαρίζω.. 90F παρακαλώ!! F!!!!!!
Penelope εγώ πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά στο πάνω μέρος από τα μπούτια σου από την άλλη φωτογραφία. Τουλάχιστον έχουν σφίξει αρκετά! Όσον αφορά τα πόδια σου γενικά, πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι άδικη γιατί πρώτον είναι καλοσχηματισμένα και δεύτερον δεν φαίνονται χοντρά απλά γεμάτα σαν κατασκευή! Στη θέση σου θα εστίαζα στη κοιλίτσα που είναι απλά υπέροχη και πραγματικά σου λέω να χαρείς και φουστίτσες και κοντά μπλουζάκια αυτό το καλοκαίρι!!!
ε ναι,αλλωστε καλοκαιρι ειναι!εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι κατω απο τα 50 κοβω στο προσωπο και φαινομαι κουρασμενη αλλα δεν εχω καταφερει να κανω και ποτε την πο*τανα τη συντηρηση για να δω αν μετα το προσωπο επανερχεται!