-
absolute η λύση είναι μία...wheat bran!(πίτουρο σιταριού) δεν είναι κι ότι καλύτερο από γεύση γιαυτό και το τρώω με γάλα, κακάο κ ζαχαρίνη, αλλά την πρώτη φορά που έφαγα ανυποψίαστη καμιά 100στή γρ, έτρεχα 2 μέρες:lol::lol: έτσι για να μην βασανίζεσαι μέρες ολόκληρες την επόμενη φορά:p
-
τι ακριβως ειναι αυτο και που το βρισκω???????αντε μηπως ξεβουλωσω επιτελους...:smilegrin::smilegrin:
σκεφτομαι μηπως στην περιπτωση μου ειναι ψυχολογικο γιατι ξυπναω αρκετα πρωι,φευγω σε 10',τρεχω για δουλεια,εκει σχεδον δεν παιρνω ανασα απο το πηξιμο και οταν ερχομαι σπιτι και πεφτω σε ληθαργο δεν μου ερχεται ρε πο@στη μου πια...
ενω σκ που ξυπανω χαλαρα,ολα δουλευουν ομαλα!!!
-
Φύλλα αιγπυπτου έχεις δοκιμάσει!!! Προσοχή γιατί είναι πολύ ισχυρά (το δυνατότερο υπακτικό ακόμα και σε σύγκριση με φάρμακα και είναι εντελώς φυσικό προιον) 1 φορά την εβδομάδα μια μικρή ποσότητα θα σε ξεφούσκωνε .... Πιο σωστή λύση φυσικά είναι το πίτουρο που γράφει η φούξια πιο πάνω και μπορείς καθημερινά να το χρησιμοποιείς άφοβα. Το βρίσκεις στα καταστήματα βιολογικών προΪόντων.
-
αααα! Ξέχασα abs... Είμαι 1.2 επάνω. Ότι έχασα την προηγουμενη εβδομάδα τα πήρα πάλι .... Γι'αυτό σου λέω .... θα αργήσω πολύ να επιλέξω τα νέα μου σκουλαρικάκια:barfy:
Καλά να πάθω τόσο που τρώω!!! Ζήτησα βοήθεια από τον σύζυγο σήμερα. Νέα Αρχή για πολλοστή φορά.... Για να δούμε. Ίσως βοηθηθώ ψυχολογικά επειδή θα αισθανομαι ότι μπορώ να μοιραστώ μαζί του αυτό που με απασχολεί. Το καλό είναι ότι και αυτός θέλει να κάνει διατροφή και να κόψει τα γλυκά, οπότε είπε να ξεκινήσουμε μαζί!!!!:spin:
-
για εμένα πάντως αυτά τα φύλλα είναι άχρηστα εντελώς. Δεν έπιαναν, έβαλα λίγα παραπάνω, μ'έπιασαν οι σουβλιές, τάσεις λιποθυμίας, κ τελικά αποτέλεσμα μηδέν! με το πίτουρο σιταριού τώρα είμαι μια χαρά...παρόλο που ήμουν για χρόνια τσακωμένη μ αυτό το δωμάτιο χαχαχα
-
μμμ,θα το ψαξω το πιτουρο να το τρωω σε εκτακτες περιπτωσεις γιατι αυτου του τυπου τα τροφιμα(μεσα βαζω και τη βρωμη) δεν μου αρεσουν καθολου!
τατο βρε τι ειπαμε???λιγη προσοχη θελει,μην πιεζεις πολυ τον εαυτο σου γιατι γυριζει μπουμερανγκ,αφου τα ξερεις...
μακαρι να πανε ολα καλυτερα στο εξης!
:starhit:
εγω σημερα δεν προλαβα,δεν επικδιωξα και δεν θεωρησα σκοπιμο να ανεβω στη ζυγαρια, αβυσσος η ψυχη της γυναικας...
αλλα μια απο τα ιδια θα εβλεπα πιστευω...
-
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ!!!
1ος στόχος~28/12/2010:53~~~~~~~~~~completed με 52,8(απωλεια -4,4)
2ος στόχος~28/01/2011:51
3ος στόχος~28/02/2011:50
4ος στόχος~28/03/2011:49
5ος στόχος~28/04/2011:48!!!!!!!!!
Αργάαα και σταθερά λοιπόν!
1300-1400 θερμιδες, ασκηση ελπιζω και θα δω, ζυγισμα 1 και καλο καθε Κυριακη...
:starhit::starhit:
-
Ωραιο πλανο αμπς,αργα και σταθερα χωρις αγχος!:eureka:
-
Βρε abs δεν το πιστεύω ...... Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ χτές ....!!!!!:cul::D
Αφού έδώ και 3 μήνες προσπαθώ με το πλάνο των 1200 θερμίδων και δεν καταφέρνω να χάσω σκέφτηκα και εγώ να τις αυξήσω. Έτσι σκέφτηκα και εγώ τις 1300 με 1400. Το φιλοσόφησα .... εδώ και τόσο καιρό και καλά προσπαθώ να κάνω δίαιτα και δεν τα καταφέρνω, αν και βιάζομαι να αδυνατίσω γρήγορα, αποτέλεσμα είναι να έχουν περάσει 3 μήνες και να είμαι στα ίδια και παραπάνω ... ʼρα ήδη έχω καθυστερήσει του κερατά ... εάν δηλαδή καθυστερήσω άλλες 2 ή 3 ή 4 εβδομάδες αλλά τελικά σιγά - σιγά και ήσυχα τα χάσω δεν θα είναι καλύτερα;;;
Ο δικός μου προβληματισμός είναι η υπερφαγία. Αν συνεχίσω με τον άντρα μου το πρόγραμμα διατροφής ίσως και να είναι καλύτερα από αυτήν την άποψη γιατί θα το σκέφτομαι δύο φορές πριν το κάνω. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα αισθάνομαι μόνη και έρημη....
Τα δωράκια ισχύουν πάντα, έτσι δεν είναι;
Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ απόφαση. Ακόμα και ο διαιτολόγος αυτό μου λέει .... σιγά - σιγά. Οι 100 ή 200 θερμίδες δεν παίζουν ρόλο! Θα τα πας υπέροχα .....
-
thank you girls!ηδη νιωθω καλυτερα με αυτο το πλανο,ψυχολογικα κυριως!
δηλ.σε 13 μερες να εχω χασει 0,6 σημαινει "προσεχω" και οχι ψοφοπειναω και αγχωνομαι με τα +- της μ@λακισμενης της ζυγαριας μου!!πχ μεχρι στιγμης ειμαι στις 750 θερμιδες και ειμαι cool!
ολα καλα!!:smilegrin:;):starhit:
-
51 ολα και μολις αδιαθετησα κιολας!!!!!:starhit::starhit:
-0,1 σε μια εβδομαδα...
συντηρηση,χαλαρα και ζυγισμα παλι την επομενη Κυριακη!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit:
-
-
Μπράβο abs! Εγώ έφαγα κανονικές θερμίδες διατήρησης (1500 - 1800) αυτές τις τρείς ημέρες και δεν έχω ζυγιστεί ακόμα. Θα ζυγιστώ αύριο ... και οψόμεθα. Αύριο θα ζητήσω από τον διαιτολόγο να μου βγάλει καινούργιο πρόγραμμα γιατί τόσο καιρό τρώω του κεφαλιού μου (ό,τι με βολεύει και μου αρέσει) και δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή. Ίσως η αλλαγή από αυτά που έχω συνηθίσει να τρώω τόσο καιρό και η εισαγωγή σε ένα άλλο πρόγραμμα με βοηθήσουν να το πάρω απόφαση και να κάνω μια χαλαρή δίαιτα.
Ωστόσο, είμαι περήφανη γιατί αυτές τις ημέρες δεν έπαθα υπερφαγικά επεισόδια και διαπίστωσα ότι η κοινή προσπάθεια με τον άντρα μου και η στήριξη από αυτόν δρούσαν ανασταλτικά για να μην αρχίσω να αδειάζω τα ντουλάπια.:bouncing:
Όσο και να ακούγεται παράξενο νιώθω ίσως ότι είναι μεγαλύτερη επιτυχία να κρατηθώ στις θερμίδες διατήρησης από το να κάνω δίαιτα σε περίοδο που δεν είμαι ικανοποιημένη με το σώμα μου. Πάντως δεν σταματάω να προσπαθώ και κάθε μέρα σκέφτομαι ότι μπορώ να μειώσω τις θερμίδες ώστε να χάσω σιγά - σιγά. Α!!! αδιαθέτησα και εγώ σήμερα. Έχει πλάκα, πάμε μαζί!
........ Το σουτιέν το αγόρασες;;; Αν όχι τρέξε ΑΜΕΣΩΣ και να είναι κάτι πολύ σέξυ:love:
-
xixixii!καλησπερα κουκλες!
σουτιεν θα παρω και εννοειται σουπερ ντουπερ sexy!!αρκει να προλαβω να βγω στα μαγαζια φυσικα γιατι μας εχουν γ@μισει στη δουλεια!
βεβαια τωρα με την περιοδο μου κανουν μια χαρα τα παλια σουτιεν:lol::lol:
τατο ενα να σκεφτεσαι:καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι...και επισης:ο παθων μαθων...(πως στο καλο γραφεται???:D)
-
εχω να ζυγιστω απο την Κυριακη και εχω λυσσαξει!η διατροφη συνεχιζεται κανονικα και αναλογως την ορεξη 1200-1300 θερμιδες(τελικα οι 1400 μου φαινονται πολλες στη φαση που ειμαι).
επισης σχεδον μου τελειωνει και η περιοδος και ενω με βλεπω πιο αδυνατη οπτικα,νιωθω ταυτοχρονα ακομη πολυ πρησμενη!
ισως ζυγιστω αυριο να δω που οδευω,λογικα στα ιδια πανω κατω...