Αυτό μάλιστα, να το πιεις στο ποτήρι που λένε, χαλάω και τη διατροφή μου για πάρτη του,
έτσι κι αλλιώς δεν χάνω που δεν χάνω :)
Printable View
Αυτό μάλιστα, να το πιεις στο ποτήρι που λένε, χαλάω και τη διατροφή μου για πάρτη του,
μπορω να ρθω να σας χαζευω απο μακρια?????χιχιχιQuote:
Originally posted by murcielago
Φτιάχνω Mojito χωρίς αλκοόλ με σπιτική λεμονάδα, δυόσμο και πάγο και φαντασιώνομαι ότι το πίνω παρέα με τον Χέμινγουέϊ στην Κούβα του Μεσοπολέμου- αυτός φοράει ανοιχτόχρωμο λινό κουστούμι και παναμά κι εγώ απαραιτήτως εξώπλατο φουστάνι... Κάνει ζέστη, τα γκαρσόνια πηγαινοέρχονται ιδρωμένα, ο αέρας φέρνει μουσικές και τ' αστέρια τρεμοσβήνουν... :)
αχ τι ωραια που τα περιεγραψες..
Quote:
Originally posted by BettyG
Να έρθετε κι οι δύο... :)
Λοιπόν εσύ είσαι πονηρό πλάσμα, σ'έχω κόψει....Quote:
Quote:
έκοψες και έραψες τη φωτό σκοπίμως: πιο δεξιά είμαι εγώ που χορεύω, γιαυτό και όλοι έχουν γυρισμένο κεφάλι και με θαυμάζουν! αλλά είσαι τόσο εγωίστρια που δεν μπορείς καν να το ομολογήσεις.....:P
Ναι, κι εγώ είμαι η τελείως αριστερά με το καταπληκτικό λευκό φόρεμα και τον ακόμη πιο καταπληκτικό ποπό, της οποίας ο καβαλιέρος αν προσέχεις αντί να κοιτάει τη ντάμα του κοιτάει κι αυτός εσένα κι εγώ έχω πρασινίσει από τη ζήλια (δε φαίνεται, ευτυχώς) και τον ψέλνω- θα φάμε τα μουστάκια μας!
καλημερα!!Quote:
Φτιάχνω Mojito χωρίς αλκοόλ με σπιτική λεμονάδα, δυόσμο και πάγο και φαντασιώνομαι ότι το πίνω παρέα με τον Χέμινγουέϊ στην Κούβα του Μεσοπολέμου- αυτός φοράει ανοιχτόχρωμο λινό κουστούμι και παναμά κι εγώ απαραιτήτως εξώπλατο φουστάνι... Κάνει ζέστη, τα γκαρσόνια πηγαινοέρχονται ιδρωμένα, ο αέρας φέρνει μουσικές και τ' αστέρια τρεμοσβήνουν... :)
πως το φταχνεις?????
και ειδικα την λεμοναδα?! γιατι τρελενομαι για σπιτικη λεμοναδα!
α ρε νυχτεριδούλα, ποια μουστάκια μας να φάμε, μόνη σου θα τα φας,τα βράδια που σου λέει ότι πηγαίνει στη σκακιστική λέσχη σε μένα έρχεται, χεχεχε! Ζήηηλια..ζήηηλια...Quote:
Ναι, κι εγώ είμαι η τελείως αριστερά με το καταπληκτικό λευκό φόρεμα και τον ακόμη πιο καταπληκτικό ποπό, της οποίας ο καβαλιέρος αν προσέχεις αντί να κοιτάει τη ντάμα του κοιτάει κι αυτός εσένα κι εγώ έχω πρασινίσει από τη ζήλια (δε φαίνεται, ευτυχώς) και τον ψέλνω- θα φάμε τα μουστάκια μας!
πάντως ένα μεγάλο μπράβο που ξεκίνησες και συ την κατηφόρα! εντάξει, χωράνε πολύ πράμα τα ρούχα μας αλλά όχι άλλες αναβολές!
χαχαχαχαχα bomaki... :D
Ευχαριστώ... :) Τρέχω να σε φτάσω πάλι! ;)
Ζωίτσα, άκου: Στίβεις τα λεμόνια (όσα θες ή έχεις). Όσα ποτήρια βγει ο χυμός, τόσα ποτήρια θα υπολογίσεις ότι χρειάζεσαι ζάχαρη και τα μισά νερό. Αν για παράδειγμα έχεις 6 ποτήρια χυμό, θα χρειαστείς 6 ποτήρια ζάχαρη και 3 νερό. Βράζεις τη ζάχαρη και το νερό για περίπου 5 λεπτά, ώστε να δέσει το σιρόπι και το αφήνεις να κρυώσει. Μετά ανακατεύεις το χυμό (σουρωμένο ή μη) με το σιρόπι και έτοιμο! Προσοχή! Πριν την πιεις την αραιώνεις με παγωμένο νεράκι- ανάλογα με το πόσο γλυκό θέλεις το ποτό σου! Εγώ συνήθως βάζω 2 δάχτυλα λεμονάδα και το υπόλοιπο νερό (έτσι δεν είναι και πολλές οι θερμίδες!) και προσθέτω και φύλλα δυόσμου φρέσκα (δίνουν πολύ άρωμα και γεύση!). Διακοσμείς το ποτήρι με ζάχαρη στα χείλη (περνάς τα χείλη με λίγο λεμόνι και μετά από ένα πιατάκι με ζάχαρη οπότε αυτή κολλάει) και με μια φετούλα λεμονιού- και το πίνεις στην υγειά μας! :)
Έτσι θα είναι ο άπιστος όταν θα βαρεθώ και θα τον αλλάξω!
α μπράβο, αυτό θα πει εκδίκηση, να τον αφήσεις όταν θα είναι ακριβώς έτσι για να μην τον θέλει καμία, χεχε!
Φοβερή η λεμονοσυνταγή....θα την κάνω και θα καταγράψω εντυπώσεις...ευχαριστώ, πάντως!
Tidekpe (κάποια στιγμή πρέπει να μας πεις τι σημαίνει αυτό το nick γιατί εμένα μου θυμίζει αρκτικόλεξο ασφαλιστικού φορέα, όπως Τ.Σ.Α.Υ., Ι.Κ.Α., Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε., Τ.Ε.Β.Ε.) Κ.Α.Λ.Η Ε.Π.Ι.Τ.Υ.Χ.Ι.Α!!! :) :) :)
Φυσικά , δε με βλέπεις ούτε εμένα? ή κυρία με τα κόκκινα, αλλά κι ο δικός μου ξελογιάστηκε από το bomaki :DQuote:
Quote:
α ρε θεά bomo!!!
καλά η λεμονάδα σου όλα τα λεφτά, με αλκοόλ θα σκίζει!
χμ κι εγώ για αρκτικόλεξο το κόβω, αλλά όχι σε ασφαλιστικό φορέα, μάλλον κάτι συνθηματικό :PQuote:
Tidekpe (κάποια στιγμή πρέπει να μας πεις τι σημαίνει αυτό το nick γιατί εμένα μου θυμίζει αρκτικόλεξο ασφαλιστικού φορέα, όπως Τ.Σ.Α.Υ., Ι.Κ.Α., Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε., Τ.Ε.Β.Ε.) Κ.Α.Λ.Η Ε.Π.Ι.Τ.Υ.Χ.Ι.Α!!! :) :) :)
tidepke, λύσε μας την απορία
θεά, ε;; χμ...η κομψή απόδοση του "αντροτραγανίστρα"..αυτό που λένε αν δεν μπορείς να εξοντώσεις τον εχθρό σου κάντον φίλο σου...
ωρέ που πάμε...που πάμε!!
πάμε Κούβα ή παμε ...πλατεία? :P