Ρε το θεμα ειναι οτι της εξηγω μπλα μπλα μπλα κ εκεινη απανταει ναι αλλα εγω πιστευω πως πλεον δν τρως!
Ε αντε γεια!!!
Printable View
Ρε το θεμα ειναι οτι της εξηγω μπλα μπλα μπλα κ εκεινη απανταει ναι αλλα εγω πιστευω πως πλεον δν τρως!
Ε αντε γεια!!!
πεστης ο,τι γουσταρω εκανα και κανω.
Εκδοχη πρωτη:Την γραφεις κανονικα κ δεν της απαντας καθολου.εκδοχη δευτερη:Τη ρωτας:Τι προβλημα εχεις με το σωμα ΣΟΥ και ασχολεισαι τοσο με το δικο μου;
Την εκδοχη δευτερη θα ακολουθησω λεσσινγκ μου γιατι ως τωρα η πρωτη δεν πιανει!
:regan:
φανταστικη η 2η εκδοχη!!!
Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι ! ! ! !
κ μια δυσκολια στις τηλεπικοινωνιες μου ανετρεψε τα σχεδια κ βεριεμαι ακομη πιο πολυ κ απ τη βαρεμαρα εχει αρχισει κ με πιανει εκνευρισμος, υπερενταση κ χαλασε κ το ελλειπτικο (ποιος το ματιασε οεο? ) κ δεν ξερω που να εκτονωσω τα ως ανω σπαστικα... τι τα λες τωρα αυτα? συναισθηματα? :puzzled:
τεσπα, την ολη διαθεση !!
Σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχω φαει και επειδη προκειται η οικογενεια να παραγγειλει απο εξω,σκεφτομαι..αφου ξεκινησα για αλλη μια φορα να τρωω βλακειες απο το πρωι,τι πειραζει να συνεχισω και το μεσημερι??να φαω και το χορταστικο φαγητο και το γλυκακι μου..
κ απο την αλλη προσπαθω να συγκεντρωθω να τελειωσω επιτελους το βιβλιο που διαβαζω χωριςνα καταλαβαινω τι λεει γιατι το μυαλο μου ειναι απλα κολλημενο στο φαγητο!!!:mad:
σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..
τι εννοεις?Quote:
Originally posted by POZ
σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..
γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'
+1Quote:
Originally posted by alexandrita
τι εννοεις?Quote:
Originally posted by POZ
γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'
ίσως απο την αυπνία να μην το έθεσα καλά!Εννοούσα οτι απο τη μια αρχίζω σιγα σιγα να ξαναβλέπω πως είναι η ζωή "εκεί έξω", η πραγματική ζωή, με τα ξενύχτια, την ανεμελιά, τους φίλους, τον έρωτα..και απο την άλλη ο ανορεκτικός μου εαυτός -έστω και αν δν αντανακλάται στο σώμα μου πλεον- , υπάρχει ακόμη , ΑΛΛΑ έχει αρχίσει να μου είναι ανυπόφορος..νομίζω οτι πρώτη φορά έχω τόση ανάγκη να τον ξεφορτωθώ!
Κ κάτι άσχετο αλλά επειδή η γειτόνισσα "ξαναχτύπησε" κ μου έφερε μπριζόλα μοσχαρίσια με λάχανο και ΘΑ την τσακίσω δν παίζει, πόσες θερμίδες να την υπολογίσω ξέρετε καθόλου?Εχει λιπάκι μπόλικο απότι βλέπω...μεγέθους κανονικού:P(σορυ για το οφτοπικ..)
γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?
Αν η μπριζολα ηρθε τσαμπα μην το σκεφτεσαι καθολου.. Φαε τωρα που εχεις
χαχαχα
γιατί είναι-είμαστε κλασσικοί έλληνες που το σαββατόβραδο μάζωξης το έχουμε συνδυάσει με πίτσα κ μπύρες(αλοίμονο) και όσο για την γειτόνισσα είναι ψιλογνωστή και μου χτυπάει που κ που φέρνοντας μου μαλακίες γιατί "κοριτσάκι που μένει μονο του ας φάει λίγο σπιτικό φαγάκι κρίμα"Quote:
Originally posted by click
γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?
παιδια, πολυ καλα κανουμε κ ειμαστε κλασικοι ελληνες!!!
κ να χαιρεσαι για τη γειτονισσα σου ροζ!!!
μου χει τυχει να μενω μονη μου να ειμαι αρρωστη με γαστρεντεριτιδα κ να μην εχω μια γνωστη γειτονισσα να ζητησω λεμονι...
πολυ δραμα!!!
κ μου χει τυχει να γυρισω νωριτερα απο τη δουλεια κ να δει μια γειτονισσα το αυτοκινητο κ ηρθε κ μου χτυπησε να δει αν ειμαι καλα καν χρειαζομαι κατι!!!
μεγαλο πραγμα να υπαρχει καποιος που να σε σκεφτεται οταν μενεις μονος σου!!!