Εκανα κράτηση τα εισητήριά μας για Συρία. 15 Απριλίου μέχρι 30 Απριλίου. Φυσικά ακόμα δεν το πω σε κανέναν, μέχρι να δούμε πώς θα πάει με το χειρουργείο.
Printable View
Εκανα κράτηση τα εισητήριά μας για Συρία. 15 Απριλίου μέχρι 30 Απριλίου. Φυσικά ακόμα δεν το πω σε κανέναν, μέχρι να δούμε πώς θα πάει με το χειρουργείο.
Σημερα παρολο το κρυο πηρα τον κ@@@ μου κ πηγα γυμναστηριο του δημου.Αλλα οχι για να γυμναστω για να γραφτω!!!!! Κατι που σκοπευα να κανω εδω και ενα μηνα!! Τελος παντων αυτο εκανα σημεραΘα ηθελα πολυ να πω οτι σημερα το πρωι,ξυπνησα πηγα στο γυμναστηριο,μαγειρεψα το μεσημερινο,χαλαρωσα λιγο κ το απογευμα εκανα το πιλατες μου και ξανα περπατημα.Αλλα γραφω το ενα καλο που εκανα για μενα:Μετα απο ενα μηνα ποτειτο καουτς πηγα εξω απο το στοχο! και προς..
ναι... δε λεει η κλικλικω οτι απειλησε πως αν δε βαλεις τον υπευθυνο-γλαστρο στο σηριαλ θα αποχωρησει κ εκεινη... μας το παιζει υπαραποπανω τωρα.... :PQuote:
Originally posted by lessing
ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΣ στον βγαζω:starhit:Quote:
Originally posted by click
welcome back μιτσοκολο!
ναι αλεξανδριτα υπευθυνος ειναι.
μπα δεν ειμαι ερωτοχτυπημενη με αυτον, που τετοια τυχη?!
τον ειδα μια φορα τον ανθρωπο και μου κανε εντυπωση κ εκανα το λαθος να το γραψω. και να χω τωρα την τρελαρα τη λεσινγκ να τον βαζει και στο σιριαλ!!!
ρε τι τραβαμε?!?!?!?!? :P:smilegrin:
μπραβο:thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Σημερα παρολο το κρυο πηρα τον κ@@@ μου κ πηγα γυμναστηριο του δημου.Αλλα οχι για να γυμναστω για να γραφτω!!!!! Κατι που σκοπευα να κανω εδω και ενα μηνα!! Τελος παντων αυτο εκανα σημεραΘα ηθελα πολυ να πω οτι σημερα το πρωι,ξυπνησα πηγα στο γυμναστηριο,μαγειρεψα το μεσημερινο,χαλαρωσα λιγο κ το απογευμα εκανα το πιλατες μου και ξανα περπατημα.Αλλα γραφω το ενα καλο που εκανα για μενα:Μετα απο ενα μηνα ποτειτο καουτς πηγα εξω απο το στοχο! και προς..
σημερα περιμενουμε να μας πεις οτι γυμναστηκες κιολας ;)
αυτη τη βδομαδα πηγαινα με χιλια
καθε μερα τρεξιμο, δουλειες, πολυ περπατημα. εβγαλα υποχρεωσεις απο τη μεση, που με ζοριζαν πολυ να τις ξεκινησω αλλα ολα πηγαν ακριβως οπως ηθελα.
ενδιαμεσα ειχα και καποιες εξοδους.
και καταφερα και "σηκωθηκα" γιατι ειχα πεσει αρκετα με καποια προβληματα οικονομικης και προσωπικης φυσεως, αλλα οκ..
thumbs up for this week :D
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Quote:
Originally posted by click
αυτη τη βδομαδα πηγαινα με χιλια
καθε μερα τρεξιμο, δουλειες, πολυ περπατημα. εβγαλα υποχρεωσεις απο τη μεση, που με ζοριζαν πολυ να τις ξεκινησω αλλα ολα πηγαν ακριβως οπως ηθελα.
ενδιαμεσα ειχα και καποιες εξοδους.
και καταφερα και "σηκωθηκα" γιατι ειχα πεσει αρκετα με καποια προβληματα οικονομικης και προσωπικης φυσεως, αλλα οκ..
thumbs up for this week :D
μπράβο κλικάκι μου. Ε΄τσι γερά και δυνατά.
σημερα χαλαρωσα τοσο με ενα ποστ που εριξα στο θεμα της ριας, που εβαλα μουσικη, εφτιαξα την κουζινα(ηταν κ...ς) και μαγειρεψα! ολε
:)
και εκει που ειναι ολα στο μυαλο αχταρμας και με πνιγει η στασιμοτητα, κατι γινεται, τα βαζω ολα στη σειρα και ξεκαθαριζει το τοπιο ξανα.
ωραια μερα σημερα...... :starhit:
χμμμμμ τι εκανα? εφτιαξα ενα σουπερ γαλλικο στα νυχια μου....χαχαχα τιποτα το τρομερο...αχ σε λιγο θα φτιαξω την κουτα με τα δωρακια που θα στειλω !!!!! πωσ μαρεσει να κανω δωρακιααα !!! yupi!!!!
bubulitsa, κ μενα μάρεσει να κανω δωράκια...:thumbup:
ειδικά όταν τα τυλίγω...
ciciliana ...αχ δεν ειναι υπεροχοοοοοοοοοοο ? εγω το λατρευωω
........!!!!!κ το τυλιγμα...χεχεχεχεχε ειδα οταν βλεπεισ τα προσωπα τουσ γεματα χαρα..τι πιο ομορφοοο :bouncing::bouncing:
είναι υπέροχο και δημιουργικό!!
τι δωράκια είναι??