ασχετη εντελως ομως...χαχαχαχα
Printable View
ασχετη εντελως ομως...χαχαχαχα
εγω σε γουσταρισα πολυ οταν ειδα τη φωτο σου και τις ματαρες σου. Αληθεια λενε οτι τα ματια ειναι παραθυρα της ψυχης, και πραγματικα οταν σου ειπα οτι εισαι καρακουκλαρα, εννουσα μεσα-εξω. Φανηκε ρε φιλε τι ανθρωπος εισαι απο μια και μονο ακινητη στιγμη που τραβηχτικε απο τη ζωη σου και χαρηκε και η δικη μου ψυχη εκεινη τη μερα ^_^. Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους ανθρωπους τοσο ομορφους, και επειδη μου εχει τυχει, οταν δινω κομπλιμαν σε καποιον απλα πιστευω οτι οφειλω να τους το αναγνωρισω, δεν τα λεω επειδη εχω καποιον "σκοπο". Στις μερες μας οι ανθρωποι ειναι πολυ δυσπιστοι δυστυχως και πας να πεις μια καλη κουβεντα και ψαχνουν να βρουν κακια μεσα σε καλα λογια. =/Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αστία αστία αλλά εμένα ή που κάπιος θα με γουστάρει πολύ, ή που θα με μισήσει πολύ!! Δεν υπάρχει μέση λύση!!! χαχαχα
Αλλα οπως να'χει, πωλινα μου μακαρι καποια μερα μεσα στα χρονια να σε γνωριζα για καφε =) πιστευω οτι εισαι απο τους ανθρωπους που μονημος χαμογελανε και ας μην εχουν λογο.
εγραψες!Quote:
Originally posted by migg
το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....
το γιαουρτι εχει σημασια αν ειναι παραδοσιακο η τοταλ;
mery, εγω θα την κανω παντως αυριο, με total 0%, θα πω εντυπωσεις :)
Misery μου σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν την κακία πίσω από τα καλά λόγια. Και ούτε μου αρέσει να κρίβω την κακία, άμμα έχω να την πω θα την πω.
Οντος είμαι άνθρωπος που μονίμος είμαι με ένα χαμόγελο στα χείλη!!!!! Ακόμα και όταν είμαι στεναχωρεμένη!!! Αφού για να φανταστείς, όταν έκανα το χειρουργείο, και ένιωθα πολύ χάλια με το ρινογαστρικό στην μύτη, ο άντρας μου αυτό που έλεγε συνεχώς είναι "πού είναι η γυναίκα μου που χαμογελά συνέχια". Κάτι άλλο που μου έχουν πει πολλοί είναι ότι όταν γελάω ή χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου μαζί!!!!!! Τώρα αυτό πως ακριβώς μεταφράζετε δεν ξέρω αλλα μου αρέσει σαν κομπλιμέντο!
Και εννοείτε πως θα ήθελα να πάω για καφέ όχι μόνο μαζί σου αλλά και με όλα τα κορίτσια (διαβάζεις λουκουμάκι μου? )
αυτο σημαινει οτι το χαμογελο βγαινει απο τη ψυχη σου:thumbup::starhit:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Κάτι άλλο που μου έχουν πει πολλοί είναι ότι όταν γελάω ή χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου μαζί!!!!!! Τώρα αυτό πως ακριβώς μεταφράζετε δεν ξέρω αλλα μου αρέσει σαν κομπλιμέντο!
Αχ Σισι μου όλα βγαινουν από την ψυχή μου αλλά κανείς δεν μου δείνει συμασία!
γιατι βρε πολινάκι? νομίζω είναι μια περίοδος που σου πανε σχεδον ολα καλα..
αν εξαιρεσεις τη δουλειά σου που έλεγες χθες..
πιστευω οτι όλοι μας παίρνουμε αυτο που μας αξίζει,αλλοι λίγο άλλοι πολυ.. ανάλογα.
Κατι ασχετο. Εχει παρατηρησει κανεις με τη ατκινς οτι ουρει κανεις πολυ περισσοτερο;
τη χαλασα προχτες και χτες αναγκαστικα τη ατκινς και θα τη ξαναπιασω μαλλον αυριο και παρατηρησα οτι προχτες και χτες, αν και ηπια τον αχελεο ποταμο, αντε να πηγα 3 φορες τη καθε μερα....
μηπως ειναι κατακρατηση? ή μηπως πινεις πολους καφεδες? δε ξερω βεβαια απο ατκινς
Οχι δεν εχει καμια σχεση.Αν δεις οτι σου συνεχισει το ιδιο καλο θα ηταν να πας σε ενα παθολογο.
καλα τωρα φανηκε το ΠΟΣΟ ξανθια ειμαι ωρες ωρες... ναι ρε γαμωτ! οι υδαντανθρακες κανουν κατακρατηση και εγω πηγα απο κετωση σε τουρτα και ποπ κορν χωρις ενδιαμεση φαση. Αιντε αιντεεεεε πρεπει να σκεφτομαι λιγο πριν κανω ποστ μηπως και χαμπαριασω μονη μου...Quote:
Originally posted by Ciciliana
μηπως ειναι κατακρατηση? ή μηπως πινεις πολους καφεδες? δε ξερω βεβαια απο ατκινς
μιλωντας για καφεδες... σε προηγουμενες σελιδες εχω κανει ποστ για μια μερα που ημουν νευριασμενη για μια παραγγελια καφεδων που χαθηκε κτλ.. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ! =(((((
τον ερμη μου τον ταξιδιωτη!
Ανκαι την προσθεσα και στο τοπικ Light συνταγες την ποσταρω και εδω αφου εχει πολλους Lowcarbers.
Low Carb Lava Cake στα μικροκυματα.Φτιαχνει μια μεριδα.
1κσ βουτηρο,βανιλια,1κσ κρεμα γαλακτος,1αυγο,2κσ κακαο,2κσ γλυκαντικο(αναλογα τα γουστα αυξομειωστε),μια πρεζα αλατι,σοκολατα Sweet n Balance Γιωτης.
Βαλτε το βουτηρο για λιγο να λιωσει για 20δευτερα περιπου.Προσθεστε τη βανιλια, το αυγο και τη κρεμα και ανακατεψτε.Προσθεστε το κακαο τα γλυκαντικα και το αλατι.Σκεπαστε με μεμβρανη (που εχετε βγαλει τρυπουλες)και ψηστε στη ψηλη θερμοκρασια για 30-40δευτερα.Οταν δειτε οτι "ψηθηκε" βγαλτε τη μεμβρανη και χαραξτε με ενα μαχαιρι 3-4 ευθειες γραμμες και χωστε μεσα σοκολατα Γιωτης.Σκεπαστε παλι και ψηστε παλι για 30δευτερα.Και Voila γρηγορο "κεικ" για αγριες διαθεσεις για γλυκακι.
Περιμενετε 1-2 λεπτα πριν το φατε γιατι θα καιει.Οταν το κοβετε με το κουταλι δινει την αισθηση οτι ειναι κεικ με αλευρι και η σοκολατα θα "τρεχει" σαν το σουφλε.Εγω το ψησα σε κεσεδακι πηλινο που ειχε καποτε γιαουρτι μεσα.Στο τελος αν θελετε μπορειτε να ριξετε απο πανω μια κουταλια κρεμα γαλακτος για το συνοδεψετε(αντι παγωτου).Προσοχη στους υδατανθρακες.
αχ τελεια συνταγη..εγω κοριτσια μου παιρνω τοταλ πληρες...τα πληρες εχουν πιο λιγους υδατανθρακες απο τα Light...και ναι οντας μεσα στην ατκινς πας τουαλετα συνεχεια λογω κετωσης....
Και καλα κανεις.Oλα τα Light (γαλα,γιαουρτι,τυρια)εχουν πιο πολλους υδατανθρακες, γιαυτο αλλωστε στο βιβλιο γραφει ΟΧΙ LIGHT ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!