-
Katerina... αν διαβασεις προσεκτικα τα site της πτυχωσης θα δεις οτι περιγραφουν το στομαχι ως διατατο οργανο.... δηλαδη απλά οσο περισσοτερο το γεμιζεις και εκεινο σιγα σιγα θα ανοιγει.... Αυτο δεν συμβαινει μονο μετα απο τετοιες επεμβασεις αλλα και στην κανονική μας ζωη... Δεν σου εχει τυχει ποτε να κανεις διαιτα και μετα απο λιγο καιρο να χορταινεις με λιγοτερα??? η να ξεφευγεις και σιγα σιγα να τρως περισσοτερο??? ετσι ειναι... λοιπον τα ραμματα δεν φευγουν ευκολα πρεπει να προσπαθησει κανεις και εχει συμβει σε ελαχιστους. Εγω πχ την 1η εβδομαδα ξεχαστηκα και ηπια 1 ποτηρι νερο μονορουφι χωρις καμια ενοχληση... αν το εκανα καποιες φορες θα χαλαγα την επεμβαση....Οσον αφορα τις ενοχλησεις εγω παιδια δεν ειχα καμια!!!! ουτε πονους ουτε εμετους... Α! μονο διαθεση για να ρευτω!!!! ακου να δεις αρκετες φορες! (και πειραζα τον αντρα μου παλαιοτερα....)Παντως καμια επεμβαση δεν ειναι πανακεια... εγω τωρα κολλησα στο -7 και σημερα θα προσεξω! σουπιτσα και γιαουρτακι ολη μερα... γιατι μαλλον ξεφυγα με την λιωμενη πατατουλα και τα κιτρινα μαλακα τυρακια τις προηγουμενες μερες.... αυτα!
Σας φιλώ
Δήμητρα
-
rannia και dimitra σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να πάρω κι εγώ μια απόφαση γιατί στο κεφάλι μου επικρατεί ένα αλαλούμ (το ίδιο και στο στομάχι μου). Δύσκολα θα είναι και για εμένα γιατί στο σπίτι είναι όλοι καλοφαγάδες. Όμως πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω μόνο αν την ώρα που τρώνε οι υπόλοιποι εγώ να μην είμαι μπροστά. Κι αυτό θα κάνω. Θα τρώω άλλες ώρες. Πες πως δούλευα και δεν μπορούσα να τρώω μαζί τους. Και σε όποιον αρέσει. Τελικά αποφάσισα για πτύχωση. Την Πέμπτη θα κάνω κάτι τελευταίες εξετάσεις και ένα υπέρηχο άνω κοιλίας για να μην τα πληρώνω στην Αθήνα αφού εδώ μου τις έγραψε ο παθολόγος μου. Θέλω να πιστεύω πως θα βρω κάποιο ραντεβού μέχρι τα μέσα του μήνα να την κάνω. Δεν έχω και πολλά περιθώρια πλέον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω το γιατρό είναι: τι γίνεται με το στομάχι που διπλώνεται και ράβεται προς τα μέσα? Επίσης κάτι άλλο που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν πεινάτε συνέχεια, δηλ. πόσες φορές μπορείτε να φάτε την ημέρα από λίγο βέβαια (το λίγο είναι γραμμάρια ή κουταλάκια)? Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους. Κατερίνα (Κέρκυρα)
-
κατερινα μου εγω μετα απο 2 χρονια νοιωθω λιγο πιο πολυ να πειναω απο περυσι. τον πρωτο χρονο ετρωγα στο πιατακι του τυριου. ακομα και τωρα με το που ξεκιναω σε λιγο χορταινω αλλα ειπα Γ Ο Υ Ρ Ο Υ Ν Ι Α Ζ Ω. να την κανεις γλυκια μου παντως και να καλοσορισεις τον νεο σου εαυτο.
-
Κατερινα.... δεν ειπαμε πως δεν πειναμε καθολου.... αλιμονο... Την Κυριακη βγηκαμε σε ταβερνα .... εφαγα 2 κριτσινια και 3 κουταλιες λιωμενη πατατα με τυρια.... και αισθανομουν οτι ειχα υπερβει τα ορια μου...Δεν σου λεω οτι δεν ζηλεψα την σαλατα με ροκα και μπεηκον ή τα λινγκουινι της κορουλας μου... ΟΛΑ τα ζηλεψα, απλά δεν μπορουσα και ουτε βεβαια ηθελα να τα φαω απο φοβο μην κανω κανενα κακο! Σε γενικες γραμμες τωρα 3 εβδομαδες μετα την επεμβαση τρωω 3 - 4 φορες την ημερα. Βεβαια.... κολλησα στο καταραμενο -7 και με εχει χαλασει ιδιαιτερως! αν δεν μπορω να χασω τωρα με 400 θερμιδες max... πως ηθελα να χασω με διαιτα? αναρωτιεμαι....
-
dimitra, γεια. Μήπως πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό γι΄αυτό το -7. Μήπως σου πει κάτι και ξεκολλήσεις. Ίσως μια δυο μέρες με περισσότερα υγρά και να αποφύγεις τα γαλακτοκομικά. Είχα μια διαιτολόγο μια φορά που μου έλεγε ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι δεν πρέπει να τρώνε καθόλου γαλακτοκομικά σε δίαιτα γιατί δεν βοηθάνε να ξεκολλήσουν. φιλιά katerina
-
dimitra γεια
ειμαι και εγω πτυχωμενος προσφατα
επειδη και εγω βλεπω κατι κολληματα μετα τα πρωτα 12 ,ρωτοντας κατεληξα στο εξης.
οταν στον οργανισμο μειωνεις τροφοδοσια ,αυτος για να προφυλαχτει κατεβαζει διακοπτες και κλεινει καταναλωσεις.
δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει ,εχω ενα προβλημα με το κρυο.
αρα λοιπον δεν φτανει σε αυτη τη φαση μονο η μειωση της τροφης.
πρεπει να αναγκαστει να ανεβασει διακοπτες
αυτο γινεται μονο με ασκηση
30 λεπτα περπατημα την ημερα
και οταν λεμε περπατημα δεν εννουμε απο βιτρινα σε βιτρινα...
γρηγορα και το ιδανικο ειναι να ανεβασουμε 120 σφυγους.
εμενα οσο μετα απο ενα περπατημα διαρκειας με καθηλωσε ενα προβλημα στο ποδι ειχα κολησει
δυο μερες που ξαναπερπαταω,κατι τσιμπισα προς τα κατω
-
Δήμητρα διάβασα ότι η πτύχωση σου πήγε 13.000. Γιατί τόσο πολύ? Εμένα η Μπάρμπη, η γραμματέας του κ. Σκρέκα μου είπε γύρω στα 5.000. Εκεί την έκανες κι εσύ? φιλιά
-
Kατερινα σου απαντω στο τοπικ του sleeve...Ιασω general, μονολινο.... κτλ....
οκ ειμαι στο -8.50 τωρα.... εδω και μια εβδομαδα.....
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!!!!!
τι τρωτε εσεις βρε παιδια? καθολου γαλακτοκομικά?
Γιώργο ξεκίνησα χθες περπάτημα....
για να δουμε....
Η απελπισμένη
Δημητρουλα......
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δημητρουλα μου θα παρω σβαρνα ολα τα τοπικ και θα σε μαλωνω παντου....μην απελπιζεσαι και μην αγχωνεσαι...καλη επιλογη το περπατημα εγω το κανω απ τη μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο...και τωρα περιμενω να κλεισει τελειως η τρυπουλα μου για να αρχισω κολυμβητηριο....
-
Αλεξανδρα..... αχχχχχχ......
Δεν θυμαμαι ποτε ημουν τοοοοσο αγχωμενη.... μαλωσε με....
-
AAAAAAAAAAAAAAA λογικεψου δημητρουλα....θα χαθουν.. θα χαθουν... θα χαθουν....θες δεν θες...λιγο σωστη επιλογη στις τροφες και λιγο ασκηση και τα κιλακια θα βγαλουν φτερα,,,,,Εχουμε παρει το σωστο δρομο κι εχουμε κανει τις σωστες επιλογες....Τωρα απλα περιμενουμε.......
-
<3
Ευχαριστώ Αλεξανδρα.... εισαι τρομερη!
-
μα ... που ειστε πτυχωμενοι??? ... τε σπα... εγω θα μιλησω και ας μιλαω μονη μου!!!
χθες πηρα τον γιατρό και με ηρεμησε! του ειπα την ανησυχία μου πως σε μενα μαλλον δεν πετυχε η επεμβαση και πως αισθανομαι οπως πριν απλα οτι τρωω το1/3 και γελασε! Αφου τα ειπαμε καλα.... ειχα μια αισθηση οτι συντομα θα ξεκολλησει η ζυγαρια! και εγινε!!! επιτελους στο -11 λοιπον! και ειμαι χαρουμενη... και ηθελα να σας το πω....
Κανω σαν μικρο παιδι...σε λιγοτερο απο βδομαδα θα κλεισω τα 37!! ακου να δεις.... χθες ημουν 17...(και ξεκινησα τις διαιτες τοτε... 20 χρ πριν... μολις σταματησα τον αθλητισμο και το ριξα στις πανελλαδικες ... ημουν 63 κιλα....)
Σας φιλω
Καλο μας ΠΣΚ
-
Καλησπέρα σε ολους......πτυχομενους και μη.....Χάθηκα είναι η αλήθεια αλλα προσπαθω να χαρώ την κάθε στιγμή της καινουργιας μου ζωής.....Έκανα την πτύχωση πριν 6 μήνες....Απο τότε δεν έχω καταλάβει πως έχω βρεθει 40 κιλά κάτω και συνεχίζω ακόμη....Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει εντελώς....στο δρόμο δεν με γνωρίζουν και όλοι με κοιτάζουν με απορία..΄...Η πλούσια ελληνική μας γλώσσα δεν μπορεί να εκφρασει τα συναισθήματα μου.....Απλά διαβαζοντας το topic θέλω να πω στους φρεσκοχειρουργημένους να μην ανεβαίνουν στην ζυγαρια συχνα....κάντε το και θα με θυμηθείτε...είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να ανεβαίνεις στη ζυγαρια μετά απο ένα μήνα και να δείχνει 15 κιλά ας πούμε κατω....το έζησα....βεβαια ήταν τον πρώτο μήνα αλλα ήταν μοναδικό....Επίσης προτείνω σε όλουσ μετά το δίμηνο γυμναστήριο...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα βοηθήσει.....Ότι θέλετε ρωτήστε με να σας απαντήσω σε ότι ξέρω....Όταν ξεκίνησα ήμουν 155 κιλά με ύψος 1.90.....εξι μήνες μετά 115.....δεν είναι όνειρο????????οποιοι το σκέφτονται να το τολμήσουν......μην διστάσετε να αλλάξετε τη ζωή σας.....Δεν θα καταλάβετε το πόσο θα αλλάξει η ζωή σας και πόσο γρήγορα....μια αποφαση ζωής είναι και είμαι ευτυχισμένοσ που την πήρα....Καλά να περνάτε όλοι και μην διστάσετε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε!!!!
-
Γεια σου μεγαλη Δημητρα
ετσι μπραβο χαχαχαχαχα
ετσι κανει κολαει ξεκολαει -κολαει ξεκολαει
εγω εκλεισα τα 52 στισ 5/6
σημερα ανεβηκα ζυγαρια
και ειμαι -18 και κατι ψιλα
και κλεινω 2 μηνες στισ 9/6