grizzly σου ευχομαι να γινει αυριο η εισαγωγη και καλη επιτυχια
Printable View
grizzly σου ευχομαι να γινει αυριο η εισαγωγη και καλη επιτυχια
Μολις επέστρεψα σπιτι απο το ιπποκρατειο. Εκανα κανονικά εισαγωγη και προεγχυριτικό και αυριο μπαίνω χειρουργείο, επιτέλους.
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι. Να κάνεις περιπάτους μετά από κανά 3ωρο μετά την επέμβαση, είναι το μυστικό της γρήγορης ανάρρωσης, όσους περισσότερους τόσο καλύτερα. Και εμένα έτσι με συμβούλευσαν τα κορίτσια εδώ και είχαν 100% δίκιο.
ʼντε να αρχίσεις και εσύ τις "κατηφόρες " .:thumbup::thumbup::grin::grin:
Μπράβο Grizzly. Τελείωσε η ταλαιπωρία της αναμονής σου και από αύριο αρχίζει η νέα σου ζωή. Σύντομα θα διαπιστώσεις και ο ίδιος ότι όσα διαβάζεις εδώ είναι ακριβώς έτσι και θα ζήσεις κι εσύ την υπέροχη αίσθηση να φεύγουν τα κιλά από πάνω σου με πολύ λιγότερη προσπάθεια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο, μην ανησυχείς γιατί είσαι σε πολύ καλά χέρια και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Το πιο πιθανό είναι τη Δευτέρα να γυρίσεις στο σπιτάκι σου οπότε θα περιμένουμε και τα νέα σου. Με το καλό να ξεκινήσει το τρένο σου το νέο του ταξίδι. Καλή επιτυχία!
grizzly καλη επιτυχια σου ευχομαι να σκεφταισε θετικα και ολα θα πανε καλα και μολις γυρισεις περιμενουμε νεα σου.
grizzly καλη επιτυχια κ απο μενα.Ολα θα πανε καλα μονο αυτο να σκεφτεσαι.Θα σε περιμενουμε με το καλο να μας ερθεις
Ευχαριστώ παιδιά γα τις ευχές σας μου δίνετε κουράγιο.
Ελπίζω την δευτέρα να είμαι σπίτι να σας πω και γω την εμπειρία μου.
αντε με το καλο grizzly να πανε ολα καλα ευχομαι
και μετα πια ειναι η σειρα μου !
ε μεσα στη βδομαδα ελπιζω !
grizzly καλη επιτυχια ολα να σου πανε καλα!!!!!!!!!!
Grizzly με το καλό ,όλα θα πάνε καλά .
ʼντε Καλλιόπη , με το καλό , να ξεμπερδεύεις επιτέλους !!!!!!!!!!
grizzly ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια
Ασε ήταν η πρώτη κλινική που πήρα τηλ. αυτή γιατί μου έχουν δέσει λίστα από το ΙΚΑ και μου είχαν πει 50 euro η μέθη και 30 euro η βιοψία!!!Τώρα που μου έστειλες εσύ τους ξαναπήρα και τους είπα και μου είπαν πως από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα.Δεν καλύπτετε πια η μέθη από το ΙΚΑ...Δεν ξέρω τι γίνεται!!!!Τα έχουν κάνει σαν μούτρα τους!!!Προς το παρών έχω κλείσει στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ για 2 Απριλίου και βλέπουμε!!!!!Quote:
Originally posted by marymary
ada να πας εδώ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Γ. Σισίνη 1 & Παπαδιαμαντοπούλου 16
115 28 Ιλίσσια
Τηλ: 210 72 53 961
εγώ εδώ την έκανα με μέθη μέσω ΙΚΑ και με την συμμετοχή μου, μου κόστισε 8.5 ευρώ. Είχα πάει αρχές Φλεβάρη. Πάρε τηλ. για να επιβεβαιώσεις και να κλείσεις ραντεβού. Σε έλα τα άλλα που ήταν συμβεβλημένα μέσω ΙΚΑ είχα πάρει τηλ και χρέωναν την μέθη από 25 έως και 60 ευρώ, ήταν το μόνο από την λίστα που μου είχαν δώσει που δεν χρέωνε μέθη .
Κορίτσια δεν βλέπω να έρχομαι αύριο, καλά πήγε σήμερα πρώτη μέρα με αλεσμένα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα , αλλά ακόμα είμαι σε κατάσταση κούρασης και ζάλης, ξέρω ότι καταλαβαίνετε και δεν θα με παρεξηγήσετε . Την επόμενη φορά θα είμαι εκεί σίγουρα.
ada και κατερινα μου τωρα ειμαστε κ στο facebook φιλεναδες.τις φωτο που βγαλαμε στειλτε μου καλε
Κατερίνα και Ada σας έστειλα κι εγώ μήνυμα στο fb, το Ronitta που θα δείτε είμαι εγώ.