Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Που είσαι ρε always Με ζήτησες Νοσηρούλα;
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Με ζήτησες Νοσηρούλα; Xαθηκες τελείως
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Xαθηκες τελείως Δουλειες κορίτσι,δουλειές
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δουλειες κορίτσι,δουλειές Με φούντες;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Με φούντες; Δουλειές πάνω από όλα! Εσύ,τι νεα από το μέτωπο?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δουλειές πάνω από όλα! Εσύ,τι νεα από το μέτωπο? Εγω οτι ξύπνησα.... Μοσχάρι κανονικό
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω οτι ξύπνησα.... Μοσχάρι κανονικό Από το ερωτικό μέτωπο έλεγα. Τώρα ξύπνησες?????????????????????????????????? ??????????????????????
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Από το ερωτικό μέτωπο έλεγα. Τώρα ξύπνησες?????????????????????????????????? ?????????????????????? Ναι κοιμομουν σχεδόν ολη μερα. Με τον δικό μου είμαστε σε μια περίεργη φάση
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ναι κοιμομουν σχεδόν ολη μερα. Με τον δικό μου είμαστε σε μια περίεργη φάση Τι ωραρια είναι αυτα ρε θηριο?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τι ωραρια είναι αυτα ρε θηριο? Το πήγα σερι αφου ηρθε ο αλλος 7 το πρωί
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Το πήγα σερι αφου ηρθε ο αλλος 7 το πρωί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις εσυ;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Τι κανεις εσυ; Πηγα λίγο dentist σημερα και τωρα αραζω
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πηγα λίγο dentist σημερα και τωρα αραζω Καθαρισμός ή σφραγισμα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Καθαρισμός ή σφραγισμα; Καθαρισμός