Originally Posted by
Marilou
tzimani παίρνω πλέον ένα χάπι το εφεξορ στην πιο μικρή του δόση..
Παίρνω ένα χάπι που είναι και για την κατάθλιψη και εγώ δεν έχω,απλά συμβάλει στην μείωση του νευροπαθητικου πόνου που έχω και σχεδόν τον έχει εξαφανίσει ..Μπορώ να πω ότι μαζι με την ψυχοθεραπεία μου μείωσε και τον πανικό που είχα με την αίσθηση που πόνου ...
Μου έδωσαν και ένα άλλο το λυρικα που κόντεψε να με στείλει στην κυριολεξία ..δεν το άντεξα το συζητήσαμε με το γιατρό και μου το άλλαξε ,τόσο απλά ...
Ξέρεις τι σημαινε το εφεξορ για εμένα όταν πρώτο μπήκα στην αγωγή?
Να μου εμφανιστούν σημάδια κατάθλιψης να είμαι στα πατώματα να έχω χάσει στην κυριολεξία τον ευατο μου και να λέω ότι εγώ τέτοια χάλια δεν τα θέλω ..
Ο γιατρός μου έλεγε κάνε υπομονή και συνέχεια εξετάσεις και διατροφή γιατί για έξι μήνες με είχε πάει από το 75 στο 150 ,διπλή δόση δηλαδή ..
Ο πόνος είχε εξαφανιστεί αλλά εμφανίστηκε η πραγματική τρελλα .Έτσι, χωρίς λόγο να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι να διώχνω ακόμα και τον ίδιο μου τον άντρα από δίπλα μου και να μην θέλω κανέναν και τίποτα ...
Δεν είχα όρεξη ούτε τα παιδιά μου να δω ....
Μέχρι που δεν ξέρω τι εγινε ακριβώς ,όπως δηλαδή το είπε ο γιατρός, αρχησαν σιγά σιγά να υποχωρουν όλα αυτά και να ξαναβρίσκω το μυαλό μου κυρίως και μετά τις ισσοροποιες μου ..
Αυτό κράτησε μαζί με την αύξηση κάνα εξάμηνο ..
Πλέον είμαι στην χαμηλότερη δόση και θα είμαι για πολύ καιρό νομίζω γιατί ξέρεις κάτι ?
Φοβάμαι τώρα να το κόψω τελείως πλέον γιατί μας έχουν κλείσει και τα γυμναστήρια και δεν .μπορω να κάνω το πρόγραμμα μου ώστε να είμαι μια χαρά ..
Όχι,εγώ το χαπάκι μου θα το παίρνω και ας.λεγεται και αντικαταθλιπτικό και ας μην έχω κατάθλιψη ..
Σου λέω πέρασα από εκεί και στην κυριολεξία δεν παλεύεται φίλε.μου αυτή η ποιότητα ζωής που έχεις όταν είσαι μέσα σε αυτή ..
Εγώ είμαι μια χαρά δόξα το θεό με τα πάνω και τα κάτω μου ,γερή και δυνατή όμως όπως ήμουν και πριν και δεν πάνε να λένε ότι θέλουν οι άλλοι ,γραμμένους τους έχω ..
Κάνε το ίδιο και εσύ ...πάρε την αγωγή σου όπως πρέπει γιατί επιβαλλεται και ξέχνα το ..άστο αυτό θα κάνει την δουλειά του και εσύ προχωράς την ζωή σου ...
Μόνο αυτό ..ξέρεις τι μου είχε πει η ψυχολόγος μου?
Γιατί το λες αντικαταθλιπτικό αφού δεν σου αρέσει?
Θα το λέμε το χάπι της χαράς ,της δικής σου χαράς και ευεξίας ....
Αφού όταν πάω στο φαρμακείο ο φαρμακοποιός μου λέει το χαπάκι της χαράς σου θέλεις ?
Και φυσικά αντί για τύψεις και ενοχές κάνουμε και χαβαλε ..
Έλα βρε παιδιά όλα στο μυαλό μας είναι και στον τρόπο που θα το διαχειριστούμε ..
Σε ονομασίες χαπιών και ταμπέλες ανθρώπων μενουν αυτοί που δεν θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω και το κυριότερο τις χρησημοποιουν αυτοί που έχουν μεγαλύτερα θέματα από όλους εμάς και το παίζουν φυσιολογικοί .
Άντε όλα καλά θα πάνε θα δεις ,εδώ είμαστε ,δεν πάμε πουθενά !
Όλοι παρέα.με την τρελλα μας.που λέω ..την δική μας και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν πειράζει τον συγχωρουμε ...
Καλή καρδιά ❤️❤️❤️