δεν ξερω, γουστα ειναι αυτα. παντως οι πιο πολλοι δεν ενδιαφερονται μονο για το σεξ οπως ισως νομιζουν πολλες.δηλαδη πολλοι βολευονται και με μια ασχημη εαν εχει καποια χαρακτηριστικα που τους αρεσουν κτλ
Printable View
Έχεις μιλήσει με περισσότερους άνδρες από μένα ; Αποκλείεται . Το κορμί μετράει περισσότερο . Έπειτα είναι και το άλλο . Τα κριτήρια ομορφιάς στο κορμί , είναι πιο αντικειμενικά, στο πρόσωπο είναι υποκειμενικά. Και το πρόσωπο , αν δεν έχει ατύχημα, τραύματα , γενετικά προβλήματα , μπορεί να είναι σχεδόν πάντα τουλάχιστον αποδεκτό .
Επίσης στο σεξ που κάνει κάποια , μετράει και το να έχει κάποιος πάθος και διάθεση . Να μη νοιώθει ότι κάνει χάρη στον άλλο . Το ... στοματικό που ανέφερες , είναι αβαντάζ των γυναικών. Πολλές ξενέρωτες, μπουρούχες κτλ δεν κάνουν .
το θεμα ειναι να φιλτραρεις οσα σου λεμε και να τα εφαρμοζεις
ολοι μας,καποιες στιγμες μπορει να μην εχουμε ορεξη να κανουμε κατι αλλα,το περνουμε αποφαση και μας φτιαχνει την διαθεση μετα αυτο πχ μια βολτα στα μαγαζια τωρα με την ζεστη που να πηγαινεις αλλα τι να κανεις να μεινεις μεσα οχι!
εγω προσωπικα θα εκανα με καποια που μου αρεσει σεξ,αμα θελει ο αντρας υπαρχει και το πληρωμενο σεξ
η ομορφια ειναι υποκειμενικο μπορει για εμενα να ειναι κουκλα και σε καποιον να μην αρεσει καν
και το σωμα το ιδιο αλλοι θελουν τσουπωτες και αλλοι αδυνατες
αποστολια, υπαρχουν πααρα πολλοι ανδρες που ενδιαφερονται περισσοτερο για ενα αδυνατο σωμα, παρα για ενα ωραιο προσωπο, ΑΝ υποθεσουμε οτι εχεις καποιο τετοιο προβλημα. ΑΝ...
κι αυτο ειναι ολοφανερο κι εδω και εξω.
αλλοι θελουν οπωσδηποτε ενα ωραιο προσωπο.
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου τελικα.
το αν αρεσεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ;;;
ΟΧΙ, δεν αρεσεις σε ολους τους ανδρες, οπως και καμια δεν αρεσει σε ολους τους ανδρες, ακομα κι αν ειναι καλλονη!!!
πρεπει να αρεσεις σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ για να κανεις κατι με ΕΝΑΝ;;;;
δεν σουα ρκει να αρεσεις ειλικρινα σε αυτον τον εναν;;;;;
βρες λοιπον αυτον τον εναν, πουδ εν ειναι ενας, αλλα ειναι πολλοι με τα ιδια γουστα, και ασε το ΑΝ υπαρχουν και ανδρες στους οποιους δεν αρεσεις. φυσικα και υπαρχουν. και;;;
Βρε Αποστολία μου, το θέμα έχει αγγίξει πλέον τα επίπεδα παραλογισμού. Είτε με ψυχοθεραπεία, είτε με κάποιον άλλο τρόπο, φιάξε λίγο την ψυχολογία σου κι άσε τις βλακείες. Η ίδια σε σαμποτάρεις. Μια χαρά μπορείς να βρεις και φλερτ και γνωριμίες και σεξ και γκόμενο κι ότι θες, φτάνει να ξεκολλήσει το μυαλό σου λίγο. Μην σκέφτεσαι τόσο, βγες εκεί έξω κι άσε τα πράγματα να συμβούν.
Στο λέω εγώ που πλέον είμαι στα 40 κι είμαι πλέον οριακά σε παχυσαρκία νούμερο 2 και δεν με λες την πιο περιποιημένη και καλοντυμένη. Και μου την πέφτουν και χυλόπιτες δίνω και χυλόπιτες τρώω και σεξ βρίσκω και φλερτ παίζει και σχέσεις πολύ ωραίες έχω κάνει -και όχι με άτομα ότι να 'ναι κατά γενική ομολογία. Κάνω τη ζωούλα μου, έχω τις παρέες μου, τις εξόδους μου, τα ενδιαφέροντα μου, πιο περιορισμένα απ' όταν ήμουν 20 ξέρω κι εγώ, αλλά και πάλι η ζωή συνεχίζεται κι όλα καλά. Όλοι γύρω μου έτσι είναι και πλέον ζω και σε μέρος που δεν το λες ούτε μεγάλο, ούτε κοσμοπολίτικο, ούτε χειμαριό όπως μέρη που έχω ζήσει παλαιότερα.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου κι άσε τις πολλές αναλύσεις και την υποτίμηση του εαυτού σου. Πίστεψε σε 'σενα ή έστω δοκίμασε πράγματα κι ας μην σε πιστεύεις, μέχρι να σε πιστέψεις τελικά!
Sonia, η διαφορά σου με τις υπόλοιπες είναι πως εσύ έχεις τον χαρακτήρα να κερδίσεις έναν άντρα και το ξέρεις.
Αυτό δεν καταλαβαίνουν. Πως το "μίνι" πχ δεν είναι αρκετό για να κερδίσει κάποιον. Σε κάποιες περιπτώσεις, ουτε καν για το σεξ.
Και το πρόβλημα της Αποστολίας είναι πως βασίζεται στο μίνι, ενώ και εκείνη μπορεί να κερδίσει κάποιον με τον χαρακτήρα της.
Όταν κάτι δεν δουλεύει όμως, κάνεις κάτι άλλο να δεις πως θα πάει, δεν το ακυρώνεις εκ των προτέρων. Ούτε αλλάζεις χαρακτήρα από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν λέω αυτό.
Με μικρά βήματα έρχονται οι μεγάλες αλλαγές εκεί που δεν το περιμένεις. Αν δεν κάνεις τίποτα όμως, απο μηχανής θεοί δεν υπάρχουν...
Τα ίδια είπα και εγώ. Το κορμί μετράει και στο πρόσωπο ας ειναι και μπάζο η άλλη.
Γιατι είναι ξενέρωτη κάποια που δεν κάνει στοματικο?υπάρχουν και άντρες που δεν κάνουν.
Οι γυναίκες που δεν το κάνουν δεν το κάνουν γιατί μάλλον δεν γουσταρουν πολύ τον άλλον. Αν το γουσταρουν θα θέλουν με χίλια να κάνουν στοματικο.εγώ πχ στη σχέση μου με τον φίλο μου δεν ήθελα στην αρχή να του κάνω γιατί δεν τον ποθουσα αρκετά. Άρα κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε αυτές τις ξενέρωτες που λες.
η ερωτηση σου ειναι "γιατι υπαρχουν ανδρες που ειναι μαλακες και κοτες;;"
ξερω γω;
για τον ιδιο λογο που υπαρχουν ανεγκεφαλοι, μισογυνηδες, καφροι κλπ κλπ κλπ
ισως για να ξεχωριζουν οι καλοι και να μενουν αυτοι με τον π* στο χερι να σαλιαριζουν μπας και πηδηξουν...
Πόσο όμορφο και αισιοδοξο το μήνυμα σου αγάπη μου.Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα πολύ να είχα μια φίλη σαν εσένα να μου δίνει δύο σφαλιαρες να συνέλθω καμια φορά γιατί δεν μπορώ να το πάρω με τίποτα πάνω μου.ειδικά οι χυλόπιτες που λες μια φορά τολμησα στα 13 να πω σε ενα αγόρι ότι μου αρέσει και έφαγα χυλόπιτα και από τότε δεν πλησιασα κανέναν εγώ.
Δυστυχώς και εγώ σε τις μισές μέρες σε επαρχια και τις άλλες με τον φίλο μου .αλλά από το σπίτι δεν βγαινω.αντέ το πολυ πολύ να πάω βόλτα στα μαγαζια μεχρι εκει.αν είχα μια φίλη να κάνουμε πράγματα δεν θα ενοιωθα τόσο μόνη και δεν θα στεναχωριουμουν που σταμάτησα με τον άλλον. Η μόνη μου εξοδος εκτός από την δουλειά ήταν αυτός. Και με γεμιζε χαρά. Τωρα καταθλιψη πάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν γυναίκες που διωχνουν άντρες.εμενα μου φαίνεται βουνο κι ας ήταν ψευτης αυτός.
κατι στην συμπεριφορα, ισως.
δεν μπορει κανεις να σου πει τι μπορει να εκανες λαθος ετσι αοριστα. εξαρταται απο τις συνθηκες και τις λεπτομερειες.
μπορει να ησουν πολυ ανασφαλης και να ξενερωσε πχ.. αυτο δεν ειναι "χαλια χαρακτηρας", ειναι ελλατωμα που ξενερωνει πολλους και πολλες, ομως.