EINAI AΠOΛAYΣH MOΛIΣ BΓAINEIΣ AΠO THN ΘAΛAΣΣA NA ΔIABAZEIΣ ENA TETOIO ΠOΣT ;-)
Printable View
EINAI AΠOΛAYΣH MOΛIΣ BΓAINEIΣ AΠO THN ΘAΛAΣΣA NA ΔIABAZEIΣ ENA TETOIO ΠOΣT ;-)
σεβαστο, εμπνευστη, ο καθενας ξερει καλυτερα πως θελει να αντιμετωπισει τους αλλους.Quote:
Originally posted by Empneustns
ρεμεντυ εδω εχουμε διαφορετικη τακτικη,εμενα μου αρεσει να παιζω μαζι του και μετα να τον ξεμπροστιαζω με τα ιδια δικα του επιχειρηματα.βρε μηπως τελικα αυτοι ειναι που μας κανουν μποουλινγκ; ;)
εγω απλα ηθελα να σε ενημερωσω, μηπως τυχον σου διεφευγε οτι γι αυτη τη διαδικασια και μονο ζει (εδω) ο κρινο..
εμπνευστηQuote:
Originally posted by Remedy
ολοι εχουν καταλαβει και τι ειναι ο κρινο και τι ρολο βαραει εδω μεσα...
ο ρολος του κρινο ειναι:\"ο απεναντι\"
δεν εχει ουτε φιλιες ουτε εχθρες...φιλος του γινεται περιστασιακα οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει για να καταφερει να γινει ο ιδιος, \"ο απεναντι\"
μια ειναι η ηδονη του.
να σε βαλει απεναντι μεχρι να σου πρηξει τα συκωτια, να βαρεθεις και να φυγεις.ποτε με επιχειρηματα, αλλα παντα με κουβεντες οπου τον συμφερουν...σε καθε ουσιαστικο επιχειρημα, κανει οτι δεν ειδε και απανταει στο ακριβως διπλανο του.ακριβως οπως κι η νατουρ.
μολις τον βαρεθεις και φυγεις θα πανηγυρισει οτι σε κατετροπωσε:)))
δεν ειναι επικινδυνος ομως, απλα γραφικος...ε, και καπως βαρετος....
ακριβως οπως η νατουρ οταν βαρεθηκαν ολοι να ακουνε τις κλαψες της και την παρατησαν, συμπερανε οτι δεν μιλανε γιατι ολοι συμφωνησαν με τους παραλογισμους της :)
τωρα που επανηρθαν 2-3, το βουλωσε προσωρινα, μεχρι να ξαναβαρεθουν και να μας ξαναπει οτι ολοι συμφωνησαν μαζι της..
εχω λοιπον μια συμβουλη για σενα, αν τυχον δεν το εχεις ηδη εντοπισει την οποια εγω ηδη εφαρμοζω.
μια ειναι η τιμωρια που δεν μπορει να ξεπερασει ο κρινο
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ.
αλλο ζορι δεν τραβαει παρα πως θα βρει τον επομενο ν αρχισει να ζαλιζει
τον βλεπεις πως χοροπηδαει γυρω μου σαν κατσικακι εδω και μερες και παρακαλαει να τον βρισω?
γιατι νομιζεις δεν ασχολουμαι?γιατι τον λυπαμαι ?
απλα γιατι αυτο τον κανει λιωμα χειροτερα κι απ την μεγαλυτερη βρισια....
αν λοιπον στην εχει σπασει, καντου το ιδιο...δε χρειαζεται καν να ασχολεισαι. [/quote]
Να λοιπόν που πάλι θα πουν πως είμαστε το ίδιο πρόσωπο...
αυτό ακριβώς κάνω και γω αγαπητή μου ρεμ.....χορεύει σαν το κατσικάκι γύρω μου και εκτοξεύει μπουρδολογίες και απειλές μήπως καταδεκτώ και τον βρίσω....αλλά οι χάρες τελειωσαν....
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή απ την κατάμουτρα απόρριψη...
εμπνευστή...τα ίδια με σένα έκανα και γω παλιά, αλλά έχασα και το χρόνο μου και τα λόγια μου και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο....
μα θεοφανια αν παρατηρησεις τα 2 ποστ που εγραψα,εγω δεν ειπα τιποτα σχεδον,τα δικα του γραφομενα ειναι και στα 2 ποστ μου.απλα δυσκολευεται λιγακι οταν ο \"απεναντι\" ειναι ο ιδιος ο κρινο ;)
Σε κανα δυο θέματα ακόμη που θα σε πρήξει μέχρι να τον βρίσεις, ίσως να καταλάβεις τι λέω....Quote:
μα θεοφανια αν παρατηρησεις τα 2 ποστ που εγραψα,εγω δεν ειπα τιποτα σχεδον,τα δικα του γραφομενα ειναι και στα 2 ποστ μου.απλα δυσκολευεται λιγακι οταν ο \"απεναντι\" ειναι ο ιδιος ο κρινο ;)
Όσο για το μπούλινγκ που έθιξες...ναι υφίσταται...και γι αυτό έχουν εξαφανιστεί από δω πολλά παλιά και αξιόλογα μέλη..
Quote:
Originally posted by Remedy
εμπνευστηQuote:
και αυτα εγραφες πριν ενα ποστ.να σαι καλα κρινο,αλλη μια φορα απεδειξες τι εισαι :)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by arktos
έχεις να δώσεις πράγματα σε ανθρώπους, όπως κάνεις τόσο καιρό.
μεχρι που εδωσε και το νεο τυπου δειγμα γραφης προς αλλο μελος....
Αληθεια πηρες ματι τι γραφοταν η μιλαμε στον αερα?
Αν ναι, πως θα αισθανοσουν αν ησουν αποδεκτης τετοιων μυνηματων?
Για να το επαιζες χαλαρη δεν το κοβω....
Αν οχι, μηπως θα επρεπε να τα μελετησεις?
ολοι εχουν καταλαβει και τι ειναι ο κρινο και τι ρολο βαραει εδω μεσα...
ο ρολος του κρινο ειναι:\"ο απεναντι\"
δεν εχει ουτε φιλιες ουτε εχθρες...φιλος του γινεται περιστασιακα οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει για να καταφερει να γινει ο ιδιος, \"ο απεναντι\"
μια ειναι η ηδονη του.
να σε βαλει απεναντι μεχρι να σου πρηξει τα συκωτια, να βαρεθεις και να φυγεις.ποτε με επιχειρηματα, αλλα παντα με κουβεντες οπου τον συμφερουν...σε καθε ουσιαστικο επιχειρημα, κανει οτι δεν ειδε και απανταει στο ακριβως διπλανο του.ακριβως οπως κι η νατουρ.
μολις τον βαρεθεις και φυγεις θα πανηγυρισει οτι σε κατετροπωσε:)))
δεν ειναι επικινδυνος ομως, απλα γραφικος...ε, και καπως βαρετος....
ακριβως οπως η νατουρ οταν βαρεθηκαν ολοι να ακουνε τις κλαψες της και την παρατησαν, συμπερανε οτι δεν μιλανε γιατι ολοι συμφωνησαν με τους παραλογισμους της :)
τωρα που επανηρθαν 2-3, το βουλωσε προσωρινα, μεχρι να ξαναβαρεθουν και να μας ξαναπει οτι ολοι συμφωνησαν μαζι της..
εχω λοιπον μια συμβουλη για σενα, αν τυχον δεν το εχεις ηδη εντοπισει την οποια εγω ηδη εφαρμοζω.
μια ειναι η τιμωρια που δεν μπορει να ξεπερασει ο κρινο
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ.
αλλο ζορι δεν τραβαει παρα πως θα βρει τον επομενο ν αρχισει να ζαλιζει
τον βλεπεις πως χοροπηδαει γυρω μου σαν κατσικακι εδω και μερες και παρακαλαει να τον βρισω?
γιατι νομιζεις δεν ασχολουμαι?γιατι τον λυπαμαι ?
απλα γιατι αυτο τον κανει λιωμα χειροτερα κι απ την μεγαλυτερη βρισια....
αν λοιπον στην εχει σπασει, καντου το ιδιο...δε χρειαζεται καν να ασχολεισαι.
μιλανε ολοι,
μιλανε και οι κωλοι....
ε χρυσο μου?
ετσι σε θελω δυνατη....
εγω να σε βριζω αλλα εσυ εκει βραχος.....
;)
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή απ την κατάμουτρα απόρριψη...
αχουυυυυυυυ!!!!
δευτερο το κακο,
και η αλλη που με απορριπτει....
για να δω μηπως και τριτωσει το κακο....
:D:D
Quote:
ψιτ,
εσυ εισαι ακομα τσικο για να ασχοληθω,
θυμησε μου το,
το χρονου και βλεπουμε....
χαιρομαι που τον καταλαβες εγκαιρως θεοφανια ;)
παντως εμενα μου κανει εντυπωση το πως εχει ταιριαξει με τον πανο.φοβερο διδυμο ....
με το συμπάθειο εμπνευστή μου, αλλά αυτό δεν θέλει να σπάσεις και το κεφάλι σου για να καταλάβεις.....Quote:
παντως εμενα μου κανει εντυπωση το πως εχει ταιριαξει με τον πανο.φοβερο διδυμο ....
θεοφανια και αλλη μια ερωτηση εχω,τωρα που με εβρισε ο κρινο,λες η νατουρ να του τα ψαλει; ;)
επι του παροντος,Quote:
θεοφανια και αλλη μια ερωτηση εχω,τωρα που με εβρισε ο κρινο,λες η νατουρ να του τα ψαλει; ;)
πες μου κατι,
εσενα αμα σε βριζω θα μου απαντας η θα κανεις οτι η ρεμεντυ και η θεοφανια?
Η μηπως δεν εχεις τον ιδιο δυνατο χαρακτηρα οπως αυτες?
ΠΩΣ TAIPIAΞAN? EINAI ΓNΩΣTO ΠΩΣ O KAΛYTEPOΣ ΦIΛOΣ TOY ANΘPΩΠOY EINAI O ΣKYΛOΣ
[quote]Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by nature
Κάτι που μπορούσε να συμβεί και με τον πάνο, αν του αφήναμε μια χαραμάδα ανοιχτή και όχι πόρτα στα μούτρα.
nature η αλήθεια είναι ότι του αφέθηκε ορθάνοιχτη πόρτα κι όχι απλά χαραμάδα κι αν δεις δεν τον αποπείραμε απ\'τα πρώτα θέματα αλλά ειλικρινά κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.Προσωπικά,που συγκρατούμαι σε μεγάλο βαθμό πρώτη φορά στο φόρουμ νευρίασα τόσο πολύ.Άλλωστε καθημερινά υπάρχουν τόσα νέα μέλη,άραγε γιατί δεν συνέβη κάτι παρόμοιο?πιστεύεις ότι μας εξόργισε η διαφορετικότητα?
Το κόλλημα σε λέξεις (*) ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια.
(*) από κόλλημα σε λέξεις έχουμε δει αρκετά προβλήματα και εδώ στο φόρουμ. Πιο πρόσφατο, η λέξη «χαπάκηδες»
Εδώ μπορώ να πω πως προσωπικά βλέπω μια αντίφαση.Την υποστήριξη από πλευράς σου της μη ουσίας των λέξεων π.χ. \'\'χαπάκηδες\'\' αλλά από την άλλη κολλάς στη λέξη \'\'παπάρας\'\' της Remedy.
Arsi, γεια σου,
Δεν θυμάμαι να έχει τύχει να μιλήσουμε στο παρελθόν,
Πολύ παραπάνω να έχουμε ανταλλάξει την παραμικρή προσβολή μεταξύ μας.
Δεν γνωρίζω πολλά για σένα και δέχομαι αυτό που λες στον κρίνο ότι δεν σου αρέσουν οι καυγάδες και τους αποφεύγεις.
Όμως…..
Όμως, χτες, καθυβρίστηκα με τρόπο χυδαίο, εμπαθή, εξευτελιστικό, και άκρως προσβλητικό για μένα αλλά και για το αγαπημένο σου φόρουμ. Ο τρόπος ήταν τόσο χυδαίος που ανάγκασε τον αντμιν να σβήσει τα κείμενα. Επί πλέον ήταν ποινικά κολάσιμος.
Επειδή η υβρίστρια ρέμεντυ, με βρίζει επί 35 σελίδες,
Χωρίς να την έχω βρίσει,
Χωρίς σταματημό,
Μέχρι να φτάσει στο χτεσινό διαμάντι,
Επαναλαμβάνω, χωρίς να την έχω βρίσει,
Αυτό που αντιλαμβάνομαι,
Είναι ότι υβρίζομαι όχι γιατί έβρισα κάποιον,
Αλλά
Καθαρά και μόνον για τις απόψεις μου!!!!
ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Επί πλέον, αφού υπέστην αυτή την έξαρση βίας,
Αυτό που βρήκες να μου πεις, ήταν ότι είμαι ανακόλουθη στο θέμα με τις λέξεις!!!!!!
Πιστεύοντας ότι το έκανες καθαρά από αμηχανία και αστοχία,
Παίρνω την ευκαιρία να δηλώσω άλλη μια φορά, ότι εδώ δεν είμαι για να πάρω ψήφους για την πολιτική.
Μπορεί να με τσακώσει κάποιος να είμαι ανακόλουθη με κάποια λέξη….
Μπορεί να είπα κάτι και στις ….επόμενες εκλογές να το ξείπα…..
Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος….
Δεν είμαι τέλεια…..
Βρισιάρα όμως δεν είμαι……
Και είμαι κατά της βίας
Και στηρίζω το δικαίωμα του κάθε ενός να έχει την άποψή του. Χωρίς προπηλακισμούς.
Και στηρίζω όποιον προπηλακίζεται για τις απόψεις του. Γιατί δεν έχουμε χούντα.
Και θα συνεχίσω όπως είμαι, περήφανη για τον εαυτό μου.