Ναι βρε ρεμ αλλα οι δικου σου τι λενε?Δεν σε ζαλιζουνε?Εγω δεν θα ειμουν ευτιχησμενη ουτε 2 χρονια αν ειμουν με καποιον και δεν ζηταγε εστω να γνωρησει τους δικους μου η να μου ζητησει κατι πιο σοβαρο.
Printable View
Και ναι καταστρεφουν ζωες γιατι με τετοιες συμπεριφορες εμεις απογοιτευομαστε πευτουμε σε καταθλυψη κλπ κλπ.
μπλου δεν της το ειπα για να την κλονισω.
της επιστρεφω το επιχειρημα της οτι ενας ανδρας αν σε θελει σε παντρευεται....
το θεμα ειναι οτι μπορει και να σε παντρευτει και να σταματησει να σε θελει, η να μην τον παντρευτεις και να σε θελει για δεκαετιες ολοκληρες.
δεν ειναι ο γαμος κανενος ειδους αποδειξης αληθινης επιθυμιας
γιατι ειναι αυτο προσβλητικο?
Ρεμ εμενα μου αρεσει ο απελευθερομενος τροπος που σκευτεσε για τις σχεσεις.Αλλα σε αλλες γυναικες που δεν εχουν παντρευτει και δεν εχουν κανει παιδια δεν θα αρεσουν.Εγω εκανα τον κυκλο μου οι αλλες ομως γιατι να μην θελουν γαμο και παιδακια?Ειναι στην φυση της γυναικας η μητρωτητα και ειναι ενα πανεμορφο συναισθημα ειτε μηνεις με τον πατερα του παιδου ειτε οχι.Ειναι εντελως ξεχωρηστα κοματια αυτα.
Και επεισης εμεις μηλαμε για αντρες που κοιτανε μονο το σεξ ενω εσυ εχεις μακροχρονια σχεση.
Οι κοπελες και εγω ομως ουτε για 3 μερες δεν μπορουμε να εχουμε μια νορμαλ σχεση.Αυτο ειναι το προβλημα μας το βασικοτερο.,