Να σας πω λέτε να με σκοτώσει ο αδελφός μου καμιά φορά???? Θέλω να φύγω από το σπίτι και να μην έχω ποτέ ξανά επαφή μαζί του.
Printable View
Να σας πω λέτε να με σκοτώσει ο αδελφός μου καμιά φορά???? Θέλω να φύγω από το σπίτι και να μην έχω ποτέ ξανά επαφή μαζί του.
Λοιπόν Μάρα είσαι ο άνθρωπός μου θέλω να σε δω και από κοντά να τα πούμε!
Μάρα που είσαι ?????
Νομίζω ότι είμαι χαζή ότι πάντα ήμουνα αλλά τώρα το κατάλαβα και εγώ τι έχεις να πεις????
Βλέπω σε αυτό το θέμα άπειρες μονολεκτικές απαντήσεις.
Με δεδομένο ότι δεν πρόκεται για chat αλλά για φόρουμ και με δεδομένο ότι το θέμα βρίσκεται στην ενότητα "Αυτοβοήθεια & Υποστήριξη, παρακαλώ να προσπαθήσετε να περιορίσετε το chat, διαφορετικά θα κλειδώσω το θέμα.
Για πιο χαλαρές συζητήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ "Με καφέ και συμπάθεια".
Ευχαριστώ.
Άνοιξα το θέμα "Απευθύνομαι στην συμπάθειά μου" στην ενότητα " Με καφέ και συμπάθεια" για να συνεχίσουμε την συζήτησή μας εκεί. Ευχαριστώ.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ!!!!
Συγνώμη ρε Νίκο αλλά τώρα έμαθα ότι είχα ψύχωση όταν το έκανα αυτό για αυτό είπα να το γράψω, συγνώμη αν σας κούρασα.
Δελφιναρα μέχρι το μεδούλι σ αγαπάμε άμα κοπω δελφίνι θα τρέξει κι όχι αίμα
Είπα να υπερβάλλω λίγο
Δελφίνι και τα μυαλά κρέμα γάλακτος
Σας ευχαριστώ βρε παιδιά.
Πάντως δεν συνέβη σε κανέναν να τον κολλήσει ο γκόμενος της φίλης του ε?
Εχω κ χειροτερο να σου πω!2 αδερφια ειχαν την ιδια γκομενα,πλακωθηκαν μεταξυ τους κ ο ενας πηγε να χωρισει με την γυναικα του!
Στα λεω αυτα οχι επειδη συμφωνω αλλα ολοι εχουν κανει τα λαθοι τους,απο αυτα μαθανε κ προχωρανε!!το εκανες το λαθος,αστο στο παρελθον κ προχωρα!εμαθες δεν θα το ξανακανεις,ειναι κριμα να χαλας την ζωη σου για ενα γεγονος που εγινε χρονια πριν!πρεπει να συγχωρεσεις τον εαυτο σου!!κ μια χαρα εισαι!!δεν εισαι τρελλη!!παρε την αγωγη σου κ θα σαι μια χαρα!οκ??
Και τι απέγιναν όλοι αυτοί στην ζωή τους μετά?
Ωραία προχωράμε μπροστά και δεν το λέμε αλλά με φτύσανε όλοι οι παλιοί φίλοι. Εγώ δεν θέλω να το πω πουθενά αλλά αισθάνομαι σαν να κρύβω κάτι.... στον άλλον και αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα.
Η μια παντρευτικε κ εκανε οικογενεια για τα αδερφια δεν ξερω!!
Αυτο ειναι δικο σου θεμα κ πρεπει εσυ να το λυσεις!το να συγχωρεσεις τον ευατο σου ή τους αλλους ειναι δυσκολο πραγμα αλλα πρεπει να το κανουμε διαφορετικα δεν προχωραμε μπροστα!τοσα χρονια τα βαζεις με τον εαυτο σου,καταλαβες κατι?σε κανε καπου καλυτερη??
Όχι καλύτερη δεν νομίζω και το όλο θέμα που έγινε δεν ξέρω σε τι με έκανε εμένα καλό???? Λένε ουδέν κακό αμιγές καλού. Αλλά που μου έκανε καλό το όλο γεγονός?
Ίσως να πήγαινα σε έναν καλό ψυχοθεραπευτή να μου λύσει όλα τα προβλήματα.
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το έχω ξεπεράσει πάντως κατά πολύ πρέπει να το ξεχάσω και εντελώς να μην το σκέφτομαι καθόλου. Το είχα πει μια φορά σε μία συμφοιτήτριά μου και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν με ξαναέκανε παρέα για αυτό το λέω. Ίσως να είναι και από την ψύχωση που έχω που το σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω να είμαι και άψογη να μην κάνω λάθη.