οκ! τα ελληνικα ειναι απαραιτητα η μπορω και με λατινικουσ χαρακτηρεσ??
Printable View
οκ! τα ελληνικα ειναι απαραιτητα η μπορω και με λατινικουσ χαρακτηρεσ??
οχι greekilish!ελληνικα!
Σημερα
35 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
βαρακια για τα χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
βαρη σε ολο το σωμα
Υoga σημερα
γυμναστηριο κ σήμερα
Eleni αυτά τα βήματα θυμάσαι σε τι ταχύτητα και πόση ώρα έκανες?Quote:
Originally posted by eleni1201
12.318 βήματα (400 θερμίδες):bouncing:
ελενη κοιταξα στο ιντερνετ για βηματομετρητη αλλα βγαζει ή πολυ καλους(και ακριβους) σαν τον δικο σου τον omron ή κατι βλακειες με 10 ευρω......
τι να κανω???
Quote:
Να κάνεις υπομονή να μαζέψεις χρήματα και να πάρεις έναν καλό, δεν θέλεις τα αποτέλεσματα να ναι άλλα ντ'αλλων, και μετά από λίγο καιρό να τα παίξει κιόλας! Εώ έχω μείνει υπερευχαριστημένη από το δικό μου!:D
πηρα το δωρο των Χριστουγεννων!!:starhit::starhit:
οποτε ενα δωρακι στον εαυτο μου το αξιζω και εγω;);)
σημερα ολη μερα ξαπλα και τιβι και πισι...
μαλλον θα βγω για περπατημα σε λιγο παροτι εχω ξενερωσει με την πορεια μου και με την παρτη μου γενικα.....
χαχαχα μια χαρα!Quote:
10.709 βήματα (301 θερμίδες):)
Χοροπηδουσα μέσα στο σπίτι και περπατούσα πέρα δόθε να συμπληρώσω δεκάδα!
σήμερα γυμναστήριο.απο Δευτέρα πάλι.
σημερα
35 λεπτα διαδρομο (3,5 χλμ)
15 λεπτα στεππερ
βαρακια χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
μπραβο κοριτσι :)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
σημερα
15 λεπτα στεππερ
βαρακια χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
:thumbup:
:love:Quote:
Originally posted by smart
μπραβο κοριτσι :)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
σημερα
15 λεπτα στεππερ
βαρακια χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
:thumbup:
σημερα μετα απο ενα μηνα ξεκινησα παλι γυμναστικη!! καταραμενη συνηθεια να μη μπορω να ξεφυγω ευκολα απο το παρελθον ! οι καλοι μου γονεις με βοηθουν με ολα τα μεσα να χασω κιλα μεχρι και διαδρομο μου αγορασαν εδω και κανενα 9 μηνο και εγω τι κανω??? μια τρυπα στο νερο !!! για αποψε 30 λεπτα στο 4!!! ευχομαι να συνεχισω γιατι θελω πολυ να με αλλαξω και πιο πολυ μεσα μου!!!
Σημερα εκανα 40' διαδρομο οπως και πολλες μερες μεσα στη βδομαδα που μας περασε απλα δε το γραφω συνεχως.:)
fotini καλο ειναι και αυτο απο το ολοτελα.Εγω λογω δουλειας και χρηματων προς το παρον αυτο κανω και νιωθω καλα.
fotini στο εύχομαι, στεναχορημένη φαίνεσαι απο αυτά που γράφεις.Quote:
Originally posted by fotini88
σημερα μετα απο ενα μηνα ξεκινησα παλι γυμναστικη!! καταραμενη συνηθεια να μη μπορω να ξεφυγω ευκολα απο το παρελθον ! οι καλοι μου γονεις με βοηθουν με ολα τα μεσα να χασω κιλα μεχρι και διαδρομο μου αγορασαν εδω και κανενα 9 μηνο και εγω τι κανω??? μια τρυπα στο νερο !!! για αποψε 30 λεπτα στο 4!!! ευχομαι να συνεχισω γιατι θελω πολυ να με αλλαξω και πιο πολυ μεσα μου!!!
Να μας γράφεις εδώ στο φόρουμ την πρόοδό σου, θα νιώθεις κ εσύ καλύτερα που υπάρχουν και άλλα άτομα που συμπάσχουν μαζί σου και σε καταλαβαίνουν...
Δε θέλω στεναχώριές.....ε..:)
Εμένα παντως μου αρέσει να διαβάζω διάφορα στο φόρουμ γενικά όταν ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω πάντα, το βρίσκω πολύ οικείο κ ας μην έχω προσωπικές σχέσεις, αλλά νιωθω οτι και άλλα άτομα κάνουν μια προσπάθεια.
ο διάδρομος παντως είναι πολύ καλός, πήραμε και εμείς πρίν κανα μηνα κ κάνωκ εγω όποτε μπορώ..
καλα το καταλαβες ciciliana οτι ειμαι στεναχωρημενη! ειμαι 22 χρονων και απο μικρη το εχω το προβλημα και δεν εχω κανει κατι!!! αν και απο γυμνασιο που ημουν με θυμαμαι σε διαιτολογο και οπως καταλαβες πηγαινα γιο-γιο!!! και μετα που εφυγα απο το σπιτι για να σπουδασω παλι το πρωτο που εκανα ειναι να δω ενδοκρινολογο!!! ετσι πηγαινε η ιστορια 4 χρονια τωρα αλλαξα πολλους διαιτολογους μεχρι να καταληξω εδω που ειμαι τωρα και μου αρεσει!! παω και σε ψυχολογο 1 χρονο τωρα!!! η αληθεια ειναι οτι εμαθα πολλα για μενα και το κυριοτερο οτι εχω βολευτει στα κιλα μου!!! ακους???? ακουω να λες!!! αυτο που δε μπορω σε μενα ειναι η αδρανεια!!!! και το χτυπημα στη καρδια ειναι οτι η καλυτερη μου φιλη που με καταλαβε καλυτερα και απο τη μανα μου σε θεμα χαρακτηρα τωρα μου γυριζει την πλατη για αυτη την αδρανεια παντα οπως μου εγραψε στο μηνυμα της με καλοσυνη!! εν ολιγοις αυτα!!! σε ευχαριστωωωω
fotini, και εγω 22είμαι..
η αλήθεια είναι οτι η αδράνεια είναι απο τις χειρότερες "φάσεις"
Μιλάω και γενικά, εγω 1χρόνο αφού τελειωσα το λύκειο άρχισαν τα αρνητικά, ψυχολογικά.
Πολύ καλό που πας σε ψυχολόγο, όμως ακόμη κ ο τρόπος της φίλης σου να σε ταρακουνήσει είναι ένα μήνυμα κι αυτό.
Όλοι μας αξίζουμε να είμαστε υγειής. έτσι κ η φίλη σου θα το είπε γιατί θα ανησύχησε για εσένα , προφανώς γιατί νοιάζεται.
Κάποιες φορές πρέπει απλά να κάνουμε καποια πράγματα με κλειστά μάτια , είτε μας αρέσουν είτε όχι. Το λέω και απο θέμα διατροφής, και απο θέμα ζωής, και πιστεύω οτι καποια στιγμή η ζωή θα μας επιστρέψει αυτό που αξίζουμε...
τα είπα λίγο γενικά και μπερδεμένα,:starhit: απλά ήθελα να σου δώσω λίγη αισιοδοξία.:love:
Καλησπερα!
Γυμναστηριο σημερα μετα απο πολλες μερες...
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
βαρη
κοιλιακους
ραχιαιους
leg raises
σε ευχαριστω ciciliana δεν ξερω τι να πω μαλλον εχω χασει τον εαυτο μου!!! εχω μπει σε ενα λαβυρινθο και αντι να ψαχνω την εξοδο καθομαι και τον κοιταω!!!! τι να πω δεν ξερω γιατι μου συμβαινουν ολα αυτα!!!!!
ξερει καποιος να μου πει πως αλλαζουμε το τικερακι γτ εχασα αλλα 2 κιλα και δεν ξερω πως να το κανω???? ασχετηηηηηηηηηη
σε ευχαριστω ελενη αλλα ποιο εννοεις ως υπογραφη????????
σε ευχαριστω για την εξυπηρετηση!!!
Για σημερα 30 λεπτα διαδρομο στο 4!!!
ξερει καποιος να μου πει τι αλλες ασκησεις μπορω να κανω στο σπιτι?????
σε ευχαριστωωωω να παρω κανενα dvd με πετρουλακη????? κατι θα βρω!!! οκ να 'σαι καλα!!!
καλησπερα!εχει και το περιοδικο shape πολλα και καλα dvd!!εγω τα εχω σχεδον ολα και καποια στιγμη θα τα ξεσκονησω!:bigsmile:
ναι ναι δικο μου!αν και τωρα τα γραφω ολα στο "νεο ξεκινημα"(αμαρτωλο θεμα:wink1: )
μια ταση να μαλλιοτραβιομαστε την εχουμε, μαλλον δεν ειναι τυχαιο επειδη εδω μεσα ειμαστε 95% γυναικες!:starhit:
kai eγώ στο σπίτι γυμνάζομαι φωτεινή.Quote:
Originally posted by fotini88
Για σημερα 30 λεπτα διαδρομο στο 4!!!
ξερει καποιος να μου πει τι αλλες ασκησεις μπορω να κανω στο σπιτι?????
καποιες μέρες κάνω κοιλιακούς τέσσερις 15άδες. απλούς κοιλιακούς.
και ραχαίους (τεσσερις 15άδες)
κάνω και για το στήθος αλλά τωρα δε ξερω πως να τις περιγράψω , αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρείς, εγώ έτσι βρήκα , γιατί τα τελευταία χρόνια χαλάρωσε.
Επίσης μπορείς να κάνεις και για χέρια, και αυτές στο ίντερνετ τις βρήκα.
και κάνω και μια άσκηση για γλουτούς (ή γοφους τα μπερδεύω) που είχα δεί στο ίντερνετ επίσης..:smilegrin:
Τι κάνει το ίντερνετ ε.. βοηθάει πολύ!
Αυτά....
τώρα άν πάρεις κ τίποτα βοηθητικά όργανα θα σε διευκολήνουν σίγουρα.
Εγώ πχ ήθελα να πάρω κάποιο όργανο για προσαγωγούς, για να γυμνάσω το εσωτερικό των ποδιών μου αλλά βαριώμουν να ψάξω..
αν έχεις χόρο στο σπίτι μπορείς να πάρεις κ μια απο αυτές τις μεγάλες τις μπάλες που κάνουν γυμναστική.
Εμείς έχουμε μπάλα αλλά δεν εχω καποιο βίντεάκι να δω, κ δε το εχω ψάξει.
Αλλά κ΄΄απου είχα ακούσει οτι είναι καλός τρόπος εκγύμνασης.
Καλή γυμναστική σου εύχομαι:thumbup:
κοριτσια να ρωτησω κατι:
ειναι απαραιτητοι οι ραχιαιοι???????(και αν ναι γιατι???)
τους μισω!!!
absolute ναι είναι απαραίτητοι!Quote:
Originally posted by absolute
κοριτσια να ρωτησω κατι:
ειναι απαραιτητοι οι ραχιαιοι???????(και αν ναι γιατι???)
τους μισω!!!
Εμένα αντιθέτως μου αρέσουν..:starhit:
αλλά είναι σημαντικοι για να μην καμπουριάσεις.
και πρέπει να γυμνάζεται και η πλάτη.
παντως όσους κοιλιακούς κάνεις τόσους ραχαίους χρειάζεται κιόλας.
καλα μεχρι να καμπουριασουμε εεεχουμε χρονια...
δλδ με 3 σετ ή 4Χ15 γυμναζεται και η πλατη??αυτο δεν το ηξερα:eureka:
εγω τους βαριεμαι θανασιμα παντως..
ναι γυμνάζεται. εγώ το τελευταίο χρόνο που κάνω (γιατί παλιά δεν ήξερρα τι ήταν οι ραχαίοι) έχω δει διαφορά (άσχετα με τα κιλά).
δλδ είναι πιο "γραμμωμένη".
τωρα μη φανταστείς γραμμωσεις, αλλά εντάξει η γυμναστική γενικά κάνει το σωμα πιο καλοσχηματισμένο. οπότε καλό είναι .
40 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
ραχιαιους
κοιλιακους
Βαρεθηκα να κανω βαρακια στα χερια και σκεφτομαι να αγορασω 2 των 3 κιλων και να κανω σπιτι..
45 λεπτα διαδρομο
5 λεπτα στεππερ
κοιλιακους
ραχιαιους
βαρακια για τα χερια
Δευτερη μερα που δεν εχω κανει γυμναστικη... αργοτερα ισως κανω airwalker... σιγουρα παντως αυριο πρωι πρωι yoga...
παιδια εγω εχω να κανω γυμναστικη απειρο καιρο (;
επρεπ να σταμτησω για λογους υγειας αλλα τωρα νομιζω οτι πρεπει να αρχισω!!
βριστε με ,σας παρακαλω!!
(στ αστεια ομως ε?? μη γινουμε κ εδω κωλος :dork: )
παρε μωρη τα ποδια σου και τραβα κανε κανα ραχιαιο! αντε, τσακισου!Quote:
Originally posted by smart
παιδια εγω εχω να κανω γυμναστικη απειρο καιρο (;
επρεπ να σταμτησω για λογους υγειας αλλα τωρα νομιζω οτι πρεπει να αρχισω!!
βριστε με ,σας παρακαλω!!
(στ αστεια ομως ε?? μη γινουμε κ εδω κωλος :dork: )
(εφαγα φλασια τωρα. μηπως η σμαρτ εννοουσε να τη βρισουμε για να ΜΗΝ κανει γυμναστικη αφου εχει προβλημα υγειας? σμαρτ, αν ηταν αυτο ειδοποιησε με να σε ξαναβρισω διαφορετικά)
ελενακι, πισωγυρισμα εννοεις σε φαση να μενω τελειως στασιμη ή και να παιρνω? ή υπερφαγικα κλπ?
εχουν τυχει και μερες που επαιρνα θερμιδες συντηρησης, χωρις τρελες κρεπαλες ομως.
και σε αυτους τους μηνες υπηρξαν και τουλαχιστον 3 φορες που τσιμπαγα καθε τοσο χωρις να πειναω καθολου, συνηθως απο θλιψη για καποιο λογο και το εκανα συνειδητα. κατα ταλλα το φαγητο παιζει ολο και μικροτερο ρολο στην καθημερινοτητα μου. ευτυχως.
εμαθα και να μαγειρευω, τωρα προσπαθω να μαθω να μη βαριεμαι να πλενω τα πιατα μπουαχαχαχαχαχχαχα :P
αυριο γυμναστηριο παιρνω πετσετα, νερο,.... τι αλλο? θα χρειαστω κατι αλλο που δεν μπορω να σκεφτω?
οχι, καλα το καταλαβες :D
να παρεις ρουχα να αλλαξεις για την επιστροφη, γιατι θα εισαι ιδρωμενη κ μη μας κρυωσεις :)
εγω θα προτεινα δυο μπλουζακια ,γιατι ισως χρειαστει ν αλλαξεις κ κατα τη διαρκεια.
επισης χοντρο μπουφαν!! (για την επιστροφη, οχι για τη γυμναστικη :bigsmile:
ισως ενα mp3 player ή κάτι για να ακούς μουσική... περνάει πολύ εύκολα και ευχάριστα η ώρα ακούγοντας μουσική στο διάδρομο ή κάνοντας βάρη...Quote:
Originally posted by click
αυριο γυμναστηριο παιρνω πετσετα, νερο,.... τι αλλο? θα χρειαστω κατι αλλο που δεν μπορω να σκεφτω?
και φυσικά καλή διάθεση!
click μουσικήηηηηηηηηηηη!!!το βασικότερο που εμενα μου φτιάχνει τη διάθεση για γυμναστική.
Δευτερα, Τριτη πηγα κανονικά.σήμερα δεν θα πάω.αυριο πάλι.