Originally posted by nina76
Quote:
Originally posted by semie
ντρεπομαι γιατι εγω εχω συνηθισει να μαι αλλιως,καλύτερη..εννοειται πως κανεις δε μου λεει τπτ και οτι ξερω οτι ειμαι παραλογη..αχ να ξερατε ποσο ζηλευω εκεινα τα κοριτσια που εχουν μερικα κιλακια παραπανω αλλα εχουν τοοοοοοοση αυτοπεποιθηση!!!!!
αχ σεμί μου προσπάθησε, προσπάθησε όσο μπορείς να το αποβάλλεις αυτό, με αυθυποβολή και σκέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση! είναι κρίμα μωρέ να είσαι μια χαρά και να μη νιώθεις μια χαρά! Γιατί μια χαρά είσαι, είμαι σίγουρη, για το ύψος και το βάρος που έχεις, μπορεί να μην είσαι τέλεια ή μοντέλο, αλλά ποιες είναι οι τέλειες?
Στο λέω γιατί το έχω πάθει...
όταν πριν από μόλις 4 χρόνια ήμουν 59 κιλά εγώ που με βλέπεις τώρα να είμαι τα διπλά κιλά, ναι λοιπόν όταν ήμουν 59 κιλά και όλοι μου έλεγαν πόσο όμορφη ήμουν δεν το συνειδητοποιούσα, δε μπορόυσα καν να το δω πόσο όμορφη ήμουν, είχα ένα κόμπλεξ ότι πρέπει να είμαι τέλεια κ.ο.κ, αφού να φανταστείς ότι πάντα φορούσα παπούτσια με τακούνι για να δείχνω πιο ψηλή και συνεπώς πιο κομψή...και τί κατάλαβα? να σου πω τί κατάλαβα, ΔΕ ΧΑΡΗΚΑ πολλά πράγματα, ντρεπόμουν γιατί η κοιλιά μου δεν ήταν σφιχτή και άλλες τέτοιες τρίχες...... και τώρα λέω κρίμα πολύ κρίμα που δεν πετούσα με την εμφάνιση που είχα, κρίμα που ήμουν τόσο όμορφη και δεν το χαιρόμουνα, πολύ κρίμα..
Γιατί ρε γ@μ@τ@ να έπρεπε να φτάσω 100 κιλά για να συνειδητοποιήσω πόσο καλή εμφάνιση είχα τότε, γιατί?
Γι αυτό σου λέω να το λες κάθε μέρα στον εαυτό σου πόσο όμορφη είσαι, γιατί είσαι όμορφη. Να του το λες μέχρι να το συνειδητοποιήσει, γιατί έτσι είναι! Και να πας για μπάνιο άμεσα, άμεσα όμως!