-
ετσι ειναι τα πραγματα κ κριμα πραγματικα. αλλα κ οι καταστηματαρχες δεν ευθηνονται,ακριβα αγοραζουν ακριβα πουλανε. τωρα με τη κριση δε ξερω ισως βαλουν μυαλο αυτοι απο τους οποιους ξεκιναει το προβλημα.αλλα κ να ραψεις παλι δε συμφερει.εγω ειμαι μοδιστρα αλλα σπανια ραβω τα ρουχα μου.τα υφασματα ειναι πανακριβα! μονο οταν καποις φορες κανω τη βολτα μου στην αθηνα περνω καποια φτηνα υφασματα κ παιζω λιγακι.
-
ξέρει κανείς αν έχει ακόμη εκπτώσεις? σκέφτομαι να παω να ψωνίζω αύριο!
-
Ciciliana νομίζω οτι ειναι εως τέλη Φλεβάρη , οποτε μποριες να πας για ψώνια .....
-
ω thanks Alma...:starhit:
-
ψωνια κ γω τοτε αυριο, 2 νεα nike παντελονακια, θα πεσει πολυς ιδρωτας.
τα εχω λιωσει τοσο τα παλια, πλυνε-βαλε ολο το χρονο. καιρος να πολλαπλασιαστουν!
-
Kαλημέρα !!!! Πίνω καφέ , είμαι χαλαρα στο laptop και δεν το πιστευω οτι ειμαι εγω που χάνω βάρος !
Μου φαίνεται ψέμματα , κυριως γιατι δεν εχω ενα διαιτολογιο ενος διατροφολογου που πρέπει να το ακολουθω κατα γράμμα ......... Με δικες μου επιλογές ανετα , με τροφες που θελω , με φαγητο απο εξω , με σοκολατα (με μετρο βεβαια ) και ομως χανω βαρος .............
Δεν το πιστευωωωω..........
-
Σκεφτομαι οτι μερικες δεν καταλαβαινουν οτι πανε γυμναστηριο και πρεπει να τηρουν εστω καποιους κανονες υγιεινης..
Μου ηρθε αναγουλα παλι σημερα, στο διαδρομο που εκανε διπλα μου,με ενα αρωμα απλα ασχολιαστο.Βρωμοκοπουσε ολο το γυμναστηριο.Ελεος!
-
iouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu re c one,sixamerooooooooooo to xo pathei k egwwww allla pragmatika den eksigiteee me tipota...ti kanete koritsiaaaaaaaaaa ? ax kairo eixa na bw pali!!!Alma ta pas teleia bravooooooo polu xairomai gia senaaa!!! egw distixoss pira tin apofasi proxtes na zigistwww k adiathetisa...xaxa...an k metaksi mas....90 kai tha mai....xaxaxa den mamietee!! pernaw super!!
-
bubulitsa86 μου απολαυσε το super που περνας και θα έρθει και η κατηφορα ......... Μην αγχωνεσαι , κρατα τις ομορφες στιγμες ......................
-
euxaristw alma mouuuuuuu na sai kalaaaaaaa!!!!!!!!k esi na pernas uperoxaa!! makiaaaaaaaa!
-
Σκέφτομαι πως έχω πια μπει στην τελική ευθεία και δεν το πιστεύω.....
-
σκευτομαι . δεν κανω και τιποτα αλλο, εχω τινγκαρει στις σκεψεις. ισως αυτο με χαλαει
επεισης ακουω στρουμφακια :lol:
-
στρουμφάκια.....:puzzled::wow:
-
Ναι :blush:
και οχι μονο αυτο το εβαλα και για ρινγκτοουν :lol: ο παλιμπεδισμος ο ιδιος!
-
:rolleyes: mitsokolo..... :o oh my god!
μια χαρά σε βρίσκω... ίσως λίγο παραπάνω απο καλά:D
εγω βαριέμαι...πολύ!
-
γιατι βρε κοριτσακι? που ειναι το αμορε να σε ξε-κανει-να -βαρεθεις? (τι ειπα)
:lol: :lol: :lol:
επεισης αυριο σκευτομαι αυτο το τεραστιο τατουαζ που εχω να κανω σε πελατη, θα μου παρει πανω απο 8ωρο
-
:lol: ναι δεν είναι εδω δυστυχώς...να με ξε-κάνει (δουλεύει μακρια τώρα και τον βλέπω κάθε 3 βδομ:grind: ε.. μέχρι τελος μαρτίου.. μετά θα είναι πιο κοντά)
τον σκεφτόμουν, αλλά ξέρεις δε του στέλνω συχνά:smug:
8ωρο είπες:shocked2: θα πιαστείς !!!
-
αντε ευτηχως δεν θα ειναι για πολυ ακομα ετσι, αν και κανει καλο η αποσταση, εγω ειμαι υπερ!
το επιδιωκα σε καθε σχεση ;) κανει καλο ειπαμε! :P :P
ασε 8ωρο με 2 πενταλεπτα διαλλειματα απο πιασιματα αλλο τιποτα! κουασιμοδος εχω γινει :lol:
ειναι λιγο κουραστικη δουλεια αλλα το φυσαει το ευρω...
-
ααα... .αμα το φυσάει το ? τότε ας είναι και 10ωρο:P
συμφωνώ και εγώ στην απόσταση, δλδ οκ κάποια στιγμή θα βαρεθείς με τον άλλον... κάτσε λίγο μακριά του να σε επιθυμήσει..:starhit:
-
αχχχχχχ :love:
μακρυα και αγαπημενα που λενε :lol: :lol: :lol:
-
:lol: χαχα... εγω αυτό το λέω στους γονείς μου΄!
είδες η ζωή ανάποδα μας τα φέρνει.
εγω ήθελα να είμαι στη ίδια πολη με τον φίλο μου και οι γονείς σε άλλη πόλη
και ζω το αντίθετο:P
-
σισακι μου καποια στιγμη θα επιθημησεις το αντιθετο! οσο και αν δεν το πιστευεις ;)
χιχιχιχχιχιχιχ
-
ναι το φαντάζομαι... αφού όλα ανατρέποντε σε αυτή τη ζωή! το βλέπουμε καθ/να...
η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι παιδί κολλημένο στη ποδιά της μαμάς (σε αντίθεση με την αδερφή μου)
αλλά κάποια στιγμή θα με εκδικηθεί η φύση για τη συμπεριφορά μου:smilegrin:
-
καλε τι λες? σιγα μη μασισουμε! αχχχ η δικια μου να δεις τι ειχε τραβηξει, poor mommy, τωρα την καταλαβαινω
ημουνα τελειως φρικιο σε ΟΟΟΛΗ μου την εφηβεια και μερικα 20 :P
οπως το ειπες ολα ανατρεποντε, αλλα δεν θα μασισουμεεεεεεεεεεεεε
-
ήσουν gothic?:rolleyes:
εγω στην εφηβία μου ήμουν κοιμησμένο.. μετά χάλασα...
-
gothic ξε-gothic εκανα παντα ακραια πραγματα πανω μου γενικα , ημουνα πολυ ζωηρη και προκαλουσα
τωρα μου εμειναν τα τατουαζ (που συνεχιζω να κανω) και τα piercings :P :P :P
-
:o μοιάζουμε πολύ mitsokolo!!!:D
εγώ δεν έχω κανένα τατουάζ και κανένα piercing(εκτός απο τα αυτιά που έχουν όλοι, και εκεί σπάνια βάζω σκουλαρίκια)
-
βαριεμαι εχω νευρα ολα μου φταινε!:grind:
βαρεθηκα κλεισμενη στο σπιτι αμαν πια!
-
ανυπομονω να ξημερωσει αποψε, η μερα ειναι παντα πιο ευκολη!
τσιτσι παμε για περπατημα λοιπον, ξερω αυτοαμυνα μη φοβασαι :P
-
xa.. περπάτημα. άσε και αυτη τη βδομ 1 φορά έκανα διάδρομο. χαλια
θα κάνω όμως αύριο όπωσδήποτε γιατί τη δευτέρα ξαναρχίζω σχολή και θέλω γενικά να είμαι στα καλά μου κ όχι με νεύρα.
άσε σήμερα είχα φάει 1200 περίπου και ήταν τωρα βραδυ ήμουν με την αδερφή μου μιλούσαμε και ήθελα ντε και καλά να φαω (απο το απογ. ήθελα να κάνω υπερφαγικό!!!)
τελικά τρωω τωρα το βραδυ ένα μπόλ με κουάκερ γάλα και μέλι..
μετά λεω τι ωρα να είναι κ ήταν 00.05:flaming: ε μετά τι να κάνω να τα βγάλω? δε γίνεται..
τεσπα νόμιζα οτι ήταν 22.00, ήπια κ ένα τσαι και σιγα μη κοιμηθώ.
και γω ανυπομονώ να ξημερώσει.....................
-
ζεσταίνομαι!!(ελπίζω αν μην εχω πυρετο, αυτό μας έλειπε) θέλω να αδυνατίσω!(άσχετο) πονάει το κεφάλι μου:crazy:
τι σκατά μέρα κ αυτή ,δεν ειμαι καλα.... άντε να πέσω γιατί μιλάω μόνη μου... έχω αποκτήσει φιλία με τους τοίχους του σπιτιού μου :/
-
Είμαι ακόμα παιδί κι έχω παλι βρεθεί στο παιχνίδι μου το γνώριμο, να με λένε όλοι ανωριμο;)
http://www.youtube.com/watch?v=SRL6T874gBE
-
Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να ξαναρχίσει το πρόγραμμα, να λείπω όλη μέρα απο το σπίτι!!
ʼφού σκέφτομαι τις ώρες που θα έχω ελεύθερες δε θελω να γυρνάω σπίτι!
αλλά και πάλι που να πηγαίνω :(
-
Γιατι μετα το φαγητο θέλω πάντα γλυκο??????
-
Γεια σας και απο μενα!!!! τι κανετε???
κι εγω θελω γλυκο μετα το φαγητο η μαλλον θελω παντα γλυκο...προς το παρον κρατιεμαι ακομα....αντε να δουμε.
-
o kathenas to --xalva-- tous eimaste edo mesa!!ixiixixixi geia sas reee paidiaaaaaaa...
akoma varaw dagles apo to xtesino pioma.............
xaxa
-
Καλησπέρα!!!!! Αντε ακόμη μία μέρα στην δουλιά!!!!! Και μετά.... αχ μετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
oτι θαθελα να επαιζε καμμια ταινια της προκοπης σημερα
αλλα μπα
!
-
-
σκέφτομαι πως άλλαξε ο μήνας!!! Καλό μήνα κορίτσια και αγόρια και μην ξεχάσετε να φορέσετε....τον μάρτη σας :bouncy: