Είδες Πωλινάκι μ που καθόσουν και στεναχωριόσουν; :bouncy:
Χμμ κάτι μου λέει ότι αρχίζει μια μεγάαααλη κατηφόρααα! :yes:
Δέστε τις ζώνες σας!χαχα :lol:
Printable View
Είδες Πωλινάκι μ που καθόσουν και στεναχωριόσουν; :bouncy:
Χμμ κάτι μου λέει ότι αρχίζει μια μεγάαααλη κατηφόρααα! :yes:
Δέστε τις ζώνες σας!χαχα :lol:
πολυ καλα νεα πωλινακι :)
καλη συνεχεια !!
Πολύ ευχάριστα τα νέα Πωλινάκι!
Ο μεταβολισμός σου είναι σούπερ!!!!!!!
Να μας γράφεις τι τρως έτσι?
Να δούμε κ εμείς τον συνδυασμό των τροφών!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τί μου κάνετε? (Να τα θαυμαστικά μου, ξαναεπέστρεψαν!!!!) χαχαχαχαχαχαχα
Αγγελική μου περίπου ναι. Οπως θα γράφω στο τετράδιο μου το τί τρώω κάθε μέρα, θα σας το γράφω και εσάς, το πρόβλημα είναι σε πιο θέμα να τα γράφω? Εχουν ανοιχτεί τόόόόσα πολλά..... Καμιά ιδέα? Ε break μου?
Loli μου με βάση τα λεγόμενά της θα είναι δύστολη η κατηφόρα και χρονοβόρα, ειδικά μέχρι να φύγω από το 3ψίφιο!!!!
θα δείξει. Σε λίγο θα ζυγιστώ και θα ξεκινήσω από τα σήμερα για 2 βδομάδες να δούμε τί αποτέλεσμα θα έχει.
Σε ευχαριστώ πολύ σμαρτ μου!!!
Κουκουτσάκι μου, τώρα περιμένουμε τα δικά σου καλά νέα!!!!
Φιλάκια!
Πολύ καλημέρα! Ευχάριστα τα νέα σου, τα είπαμε και στο τηλέφωνο χθες και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.Quote:
Originally posted by polinaki1983
επίσεις μου είπε πως το σώμα συνίθως θεωρεί φυσιολογικό βάρος για αυτό, το βάρος που ήταν τα πιο πολλά του χρόνια, και συνήθως εκεί κάνει στάση για αρκετό καιρό. Δηλαδή εμένα από την στιγμή που το σώμα μου είναι για τα πιο πολλά του χρόνια άνω των 100, θα δυσκολευτώ να πέσω κάτω των 100, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μένα, αλλά θα πέσω. Αυτό μου το επιβεβαίωσε.
Πέρασα το δημοτικό ως σπιρτόξυλο, το γυμνάσιο-λύκειο με 60 κιλά, και από τότε έβαζα δυο-δυο τα κιλά μέχρι τα 30 που πέρασα τα 80 και ξεκίνησα δίαιτες/ινστιτούτα/φάρμακα/ματζούνια γμε αυξομειώσεις γιογιο, φτάνοντας το 2000 στο τριψήφιο όπου και παρέμεινα μέχρι την επέμβαση. Δεν υπήρξα ποτέ σταθερή σε κάποιο συγκεκριμένο βάρος. Αν εξαιρέσω τις εγκυμοσύνες, δεν υπήρξε άλλη περίοδος στη ζωή μου με τόσο σταθερότητα στο βάρος (μόνο στις εγκυμοσύνες, εκεί έδωσα ρέστα μένοντας σταθερή στα κιλά και τις δύο φορές, ακόμη και μπαίνοντας - βγαίνοντας στο μαιευτήριο!)
Ίσως να ισχύει αυτό που λέει η διατροφολόγος σου σε άτομα που όντως είχαν μείνει σταθερά για πολλά χρόνια. Αλλά και πάλι, η μεγαλύτερη σταθερότητά μας ήταν σε πολύ μεγάλα νούμερα, και ελπίζω να μην έχει απόλυτο δίκιο!
Καλημέρα Αννα μου. Ελπίζω να βγει μια άκρη με το θέμα σου, πάντος οπως σου είπα και στο τηλέφωνο, θα ήταν καλό να προτείνεις αυτό που συζητήσαμε και αν γίνει καλώς, αν δεν γίνει, εσύ προσπάθησες.
Εγώ είμαι στα 100+ κιλά από τα 12-13 μου. Τα πιο πολλά χρόνια της ζωής μου δηλαδή. Αυτό που μου εξήγησε είναι ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πέσω από τα 106 στα 99 παρά από τα 125 στα 106. Ομως αν προσπαθώ συνεχώς και δεν τα παρατάω ε θα δω και το 99, και το 95 και πιο κάτω!!!!
Σήμερα λοιπόν ξεκινάω με 105.4! Για να δούμε μέχρι 22 του μήνα τί θα καταφέρω!!!!
Καλημέρα!!! Και στο 99 θα φτάσεις και στο 95!!! Υπομονή και θα γίνουν όλα!!! Υπέροχος μεταβολισμός!!! Εγω πέρσυ στα 90 έκαιγα 1.450!! Τώρα ιδέα δεν έχω. Πήγα χθες διαιτολόγο. Δυστυχώς ξέφυγα τις τελευταίες 4 μέρες κι αντί να έχω χάσει, έβαλα 600γρ. Αλλά δεν τα παρατάμε. Καινούρια αρχή σήμερα μαζί!!! Και σε 2 εβδομάδες υπέροχα αποτελέσματα!!!!
Κουκουτσάκι μου, ξεκινα μαζί μου, και θα δεις πως θα φύγουν και τα 600γρ, αλλα και τουλάχιστον άλλο 1 κιλάκι μέχρι τις 22!!!!! Ραντεβού λοιπόν σε 2 βδομαδούλες για ανανέωση αποτελεσμάτων!!!!
Πωλινάκι ειδες που άδικα ανησηχουσες ? Ολα θα πανε καλα . Δεν μπορεις να ανστρεψεις τους νομους τις φυσικης!!!!
Κανεις διαιτα αργα ή γρηγορα θα χασεις . Ξερω οτι αδημονεις να πιασεις διψηφιο , αλλα εισαι τοσο κοντα , κανε λιγο υπομονη , τωρα που μιλησες και με τη διατροφολογο . Πωλινάκι θα δεις οτι σε λιγες εβδομαδες θα πετας απο την χαρα σου !!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::bouncy:
Αχ μακάρι Αλμα μου!!!!! Εχω βάλει σαν πρώτο στόχο τα 103 μέχρι τις 22 του μήνα. Νομίζω εφικτός!
Πολυ εφικτο Πωλινάκι μου !!!!! Πιστεψε το και θα δεις !!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Καλημερα σε ολους! Πωλινα μου υπομονη και μην ανυσηχεις ειπαμεεεεεε ολα καλα! ειδες?
ελπιζω να την ειδες τη συνταγη που εγραψα χθες! θα σου δωσω και το τιραμισου σημερα αλλα εχει πολλα αυγα ρε γαμωτο :/ 12 κροκους εχει η πρωταρχικη Ιταλικη συνταγη τιγκα χοληστερινη :lol:
Καλημέρα κούκλα μου!! Την είδα την συνταγή της πιτσούλας, αλλά είπα να γίνω δυψίφια (και καλύτερα στο 98 και όχι 99) και μετά να την ΄φτιάξω!!!!!! Σχετικά με το τιραμισού σκεφτομουνα να φτιάξω ατομικά μπολάκια, για να μην εχω τον πειρασμο στο ψυγείο μου, μιας και ειναι από τα αγαπημένα μου!!!!! Επομένως δεν θα ασχολιθώ και πολύ με την ποσότητα των κρόκων!
πιστευω πως η ιταλικη πιτσα ειναι αρκετα μεσογειακη και υγιηνη, μην κοιτας που εδω στην ελλαδα την καταστρεφουμε τελειως και τη φορτωνουμε ενα σωρο παχυντικα υλικα, εξαλου δεν μπορεις να φας και πολυ οποτε εισαι οκ! το τιραμισου οντως ειναι πολυ ωραιο γλυκακι και καθολου δεν σε φουσκωνει ισα ισα ειπαμε ειναι και δυναμωτικο ! ;) εξαλου με 2 κσ εσυ εισαι ετοιμη! :lol:
Πωλινάκι καλα νεα !!!! :tumble::tumble:
Αντε καλη αρχη πες μας και εμας τι συνδυασμους εννοει. Εμενα η δικη μου διατολογος ακολουθει τριπτυχο σε καθε γεύμα ( 5 γευματα) . πρωτεινη-υδατανθρακα-ωμο ( σαλατα-φρουτο). Με αυτο τον τοπο επιτυγχανετε ο κορεσμος και αυξηση της σεροτονινης καθως επισης διατηρει την γλυκοζη στο αιμα σε σταθερα επιπεδα. Γενικο αποτελεσμα πιο χαρουμενος ανθρωπος και μειωμενη ορεξη. Εγω δεν το εκανα τις τελευταιες μερες και επεσα σε αμαρτιες. Τωρα πισω στα γνωστα.
μπραβο πωλινακι! πολυ καλα νεα! και τωρα που εφυγε και ο βραχνας του 6 δεν εχεις καμια δικαιολογια για προβληματισμους!
καλη και ομαλη συνεχεια ευχομαι!!!
χαχαχαχα!!!! Εγώ την πίτσα δεν την τρώω με πιο πολλά από 2 υλικά πάνω!!!!! εσύ δώσε την συνταγή για το τιραμισου και εγώ θα βρω την ευκαιρία! χαχαχαQuote:
Originally posted by mitsokolo
πιστευω πως η ιταλικη πιτσα ειναι αρκετα μεσογειακη και υγιηνη, μην κοιτας που εδω στην ελλαδα την καταστρεφουμε τελειως και τη φορτωνουμε ενα σωρο παχυντικα υλικα, εξαλου δεν μπορεις να φας και πολυ οποτε εισαι οκ! το τιραμισου οντως ειναι πολυ ωραιο γλυκακι και καθολου δεν σε φουσκωνει ισα ισα ειπαμε ειναι και δυναμωτικο ! ;) εξαλου με 2 κσ εσυ εισαι ετοιμη! :lol:
Katie μου κάπως έτσι είναι και οι δικοί μου συνδιασμοί. κάθε βράδυ θα σας γράφω τί έφαγα με πλήρη λεπτομέρεια!!!!!
Λόρα μου ναι ευτυχώς έφυγε το 6!!!! βέβαια θα έρθει (ελπίζω σύντομα) το 6 του 96, αλλά εκεί νομίζω δεν θα με πειράξει και τόσο αφού θα είναι δυψίφιο που έχω να δω απο...... χμ....... 11 ετών?!!!!!!!
Πωλίνα ίσως ήταν καλό να ανοίξουμε θέμα ''Ημερολόγιο διατροφής για άτομα μα γαστρικό μανίκι'' ή κάπως έτσι.
Θα μπορούμε έτσι να ανταλλάσουμε τις εμπειρίες και τις ιδέες μας πάνω σ'αυτό το ζήτημα.
Τι λέτε παιδιά;
Εμένα δεν με χαλάει!!!!
υπαρχει ηδη αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως λεγεται
Κατσε να το ψαξω!
Τόση ώρα το ψάχνω αλλά δεν.......
Υπάρχουν ένα σορό τόπικς με τα ίδια ή κοινά θέματα......
αν είχα ώρα θα καθόμουνα να τα συγιρίσω λίγο, ειδικά τα πιο παλιά...
Πωλινα το βρηκα! εμπα να γραφουμε! :D
Τωρα το είδα!!!!! Μπράβο κούκλα μου!!!!!!
:bouncy: αντε να το αναστησουμεεεε
Polinaki, τι μου κάνεις? Καλύτερα από ψυχολογία? Σε ηρέμησε καθόλου η συνάντηση με τη διατροφολόγο?
Να θυμάσαι πάντα ότι ο αγώνας που τρέχουμε δεν είναι κατοστάρι ή διακοσάρι, είναι μαραθώνιος και έχει σημασία η αντοχή και όχι η ταχύτητα... Μη σου πω ότι είναι και αγώνας μετ'εμποδίων οπότε χρειάζεται να κάνουμε τεράστιαααα άλματα για να τερματίσουμε! Με έπιασε το αθλητικό μου σήμερα! Καλημέρααααα
Καλημέρα Γιώτα μου!!!!! Πολύ καλύτερα, αφού έφυγε και το 6άρι!!!! Μην σου πω ότι έφυγε και το 5άρι, αλλά περιμένω αύριο να το βεβαιώσω :P
Σχετικά με την διατροφολόγο, νιώθω πολύ καλα γιατί τώρα ξέρω πως έχω έναν πολύ καλό μεταβολισμό, που αν τον δουλέψω σωστα θα έχω και το ανάλογο αποτέλεσμα!!!!!
Μαραθόνιος μετ'εμποδίων? Υπάρχει κάτι τέτιο??? χαχαχαχαχαχα
Εσύ πως είσαι? Πως τα πας με τα αλεσμένα σου? βλέπω μια απώλεια στο τικεράκι σου της τάξεως των 7 κιλών!!! Μπράβο!!!! Σε βλέπω να φτάνεις δυψίφιο πριν από μένα!!!! χεχεχεχε
Καλημέρα παιδιά! σήμερα η ζυγαριά έλεγε 104.8!!!! χαρές και πανυγήρια εγώ!!!!!!! Και έτσι για το καλό έβγαλα και μια φωτογραφία!!!!!!
(δεν θα χρειαστεί να σας γράψω κιόλας τί φόρεσα σήμερα αφού μπορείτε να το δείτε!!!)
Και γιατί συνεχίζεις να την πιστεύεις τη ζυγαριά; Δεν είσαι ούτε καν στα μισά της προσπάθειάς σου! Καλή κατηφόρα - το ταξίδι είναι που μετράει!
Επειδή Αννα μου δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι που καθορίζει το αποτέλεσμα προς το παρόν. Τι εννοείς δεν είμαι στα μισά? είμαι ακριβώς στην μέση του στόχου μου. Πίστεψέ με, το ταξίδι αν μπορούσα να το αποφύγω και να ξυπνήσω και να είμαι 85 αυριο κιόλας δεν θα με χαλούσε!!!!
Καλημέρα,Πωλινάκι!! Σιγά μην μοιάζεις εσύ με 104!!! 90 και πολλά είναι!!! Παρακαλώ στην επόμενη να δούμε πιο μεγάλο χαμογελάκι, να φαίνονται και δοντάκια ;)
90 ε? Είναι τα ρούχα που παραπλανούν καλή μου!!!!!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Καλημέρα,Πωλινάκι!! Σιγά μην μοιάζεις εσύ με 104!!! 90 και πολλά είναι!!! Παρακαλώ στην επόμενη να δούμε πιο μεγάλο χαμογελάκι, να φαίνονται και δοντάκια ;)
Δυστυχώς δεν θα δεις δοντάκια σε χαμόγελό μου, μου λείπει ένα δοντάκι που πρέπει να κάνω εμφύτευμα, και δεν υπάρχουν λεφτά, και έτσι το αφίνω μέχρι να πάμε Συρία και να το κάνω εκεί.
καλημερες!!!
μπραβο πωλινακι! αντε μεσα στο μηνα να ερθει και το 2ψηφιο...
Καλημέρα Λόρα μου. Μπα, πιστεύω μέσα στον Ιούλιο θα έρθει. Το μόνο σίγουρο είναι πως Αυγουστο σίγουρα θα ξάνω 2ψήφια τις διακοπές μου. τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω!
Να χαμογελάς εσύ και δεν πειράζει να λείπει κι ένα δοντάκι!! Έχεις άλλα 27!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
90 ε? Είναι τα ρούχα που παραπλανούν καλή μου!!!!!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Δυστυχώς δεν θα δεις δοντάκια σε χαμόγελό μου, μου λείπει ένα δοντάκι που πρέπει να κάνω εμφύτευμα, και δεν υπάρχουν λεφτά, και έτσι το αφίνω μέχρι να πάμε Συρία και να το κάνω εκεί.
χεχεχε λες????
αμέ
Σήμερα εχεις το ραντεβου σου στον γιατρο? τι ωρα? θα περιμενω να μου πεις τι σου είπε οκ?
Δυστυχώς το ανέβαλα γιατί ξύπνησα το πρωί και είδα ότι το βιβλιάριό μου χρειαζόταν θεώρηση (δεν το ήξερα ότι πρέπει να το θεωρείς κάθε χρόνο, πρώτη φορά έβγαλα πέρσυ) Έτσι το ακύρωσα το ραντεβού για να πάω να το θεωρήσω από Δευτέρα και έκλεισα άλλο. Οπότε έχω 22 παθολόγο και 24 ενδοκρινολόγο