επισης υπαρχει κ ενα μικροσκοπικο σουρωτηρακι που βαζεις μεσα το τσαι, κλεινει κ το βουτας στο ζεστο νερο:)
Printable View
επισης υπαρχει κ ενα μικροσκοπικο σουρωτηρακι που βαζεις μεσα το τσαι, κλεινει κ το βουτας στο ζεστο νερο:)
κοριτσια εχασα βαρος :roll:
Σμαρτάκι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοο!!!!!!!! και παλι μπραβο !!!!! ειδες ξεκολησε η ζυγιαρια !!! Αχ μπραβο ρε σμαρτακι !!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Υ.Σ. Πες μας ποσα ;;;;;
παιδακια μου ψαξτε για προιοντα τσαγιου στο madras . ειναι ενα φοβερο μαγαζι στον Πειραια με ποικιλιες τσαγιων
και εχει και διαφορα αξεσουαρ (και χαρτακια).
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by smart
ευχαριστωςQuote:
Originally posted by zouzouka
Αν έχεις κάποιο site υπόψη σου θα με έβγαζες από πολύ κόπο!!!
...!
στην αγορα, εχω παρει απο το "οι δρομοι του τσαγιου" και στο ιντερνετ απ το www.tsai.gr που εχει πολλα ωραια πραγματα και τσαγακια και σε καλες τιμες.
αλμακι 1 κιλο πρεπει νατο χω χασει, πιθανον κ παραπανω :bouncy:
ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια :kiss:
Να ρωτήσω κάτι? Κάνω σπιτικό σουβλάκι πειράζει?
Βάζω μπριζολίτσα, λίγη κομμένη σε μικρά κομματάκια, ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι δικής μου παραγωγής με γιαούρτι 2% κ η πίτα περασμένη με λίγο λάδι τη ζεσταίνω στο αντικολλητικο!
Μου αρέσει περισσότερο απο τα έτοιμα γιατί δεν έχει πολλά λάδια!
Φυσικα και δεν πειράζει , ισα ισα που ειναι καλυτερο απο το έτοιμο ... Να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις breakaki .................Quote:
Originally posted by break
Βάζω μπριζολίτσα, λίγη κομμένη σε μικρά κομματάκια, ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι δικής μου παραγωγής με γιαούρτι 2% κ η πίτα περασμένη με λίγο λάδι τη ζεσταίνω στο αντικολλητικο!
break, μια χαρα μου φαινεται :)
Μπραβο σμαρτακι!!
Εγω νιωθω οτι εχω βαλει και θελω να προσπαθησω να μειωσω τις ποσοτητες. αυριο το πρωι αν θυμηθω θα ζυγιστω να δω που κυμαινομαι..
Αχ ευχαριστώ κορίτσια γιατί με την ιδέα κ μόνο πως τρώω σουβλάκι, έστω κ σπιτικό ένιωθα τύψεις!:fake sniffle:
χαρηκα αλλα με τρωει λιγο το σαρακι, γιατι ειμαι ακομη στα κιλα που "παιζω" πολυ ευκολα.... στη ζυγαρια εννοω....
αυτο που με κανει να ελπιζω ομως ειναι οτι νιωθω πιο ξεφουσκωτη!!!
αντε, για να δουμε :)
Ας γράψω τα σημερινά
10:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 ξερά δαμάσκηνα
12:30 ~~~ 2 κράκερ + 1 πορτοκάλι
16:00 ~~~ 1 σπιτικό σουβλάκι
19:00 ~~~ 1 μπανάνα + 1 πτιμπέρ
1 σοκοφρέτα + 1 σακουλάκι πατάκια :bigsmile: μη βαράτε εδώ κ μια σχεδόν βδομάδα τρώω τέτοιες βλακείες κ θέλω να επανέλθω
break, θα τιμωρηθεις κ εσυ!!!
Εμένα μου ακούγεται τέλειο!!! Η τέλεια τριάδα!!!Quote:
Αχ σ' ευχαριστώ παρά πολύ!! Κορίτσια πολύ ωραίες οι ιδέες σας, δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά και σίγουρα θα κερδίσω πολύ χρόνο!!!Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
ευχαριστως
στην αγορα, εχω παρει απο το "οι δρομοι του τσαγιου" και στο ιντερνετ απ το www.tsai.gr που εχει πολλα ωραια πραγματα και τσαγακια και σε καλες τιμες.
Quote:
Αχ σ' ευχαριστώ παρά πολύ!! Κορίτσια πολύ ωραίες οι ιδέες σας, δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά και σίγουρα θα κερδίσω πολύ χρόνο!!!Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
ευχαριστως
εχω παραγγειλει απ το www.tsai.gr zouzouka και ειναι ακριβως τα ιδια και τα στελνουν με κουριερ ............
Σώπα καλέ ούτε που το είχα δει! Παθαίνω κοκομπλόκο από άλλα και δεν φτάνω ποτέ στους χυμούς! :lol:Quote:
Αν έχεις κάποιο site υπόψη σου θα με έβγαζες από πολύ κόπο!!!
Έλλη μου μόλις γύρισα απ'το ξηροκαρπαδικο που πηγαίνεις!! Ρε συ, έπαθα κοκομπλοκο εκεί μέσα!!! Να σου πω, είδα οτι αυτό έχει και χυμό Αλόης....λες να ναι καλός?? Πάντως η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τα βιολογικά...αλλά είχε λίγη γλυκόζη, ελάχιστες θερμίδες..!
Από εκεί παίρνω χουρμάδες, goji, κράνα και ποικιλία ξηρών καρπών! Και παίρνω και τις ελληνικές μπάρες και χειροποίητα παστέλια μόνο με μέλι που είναι όνειροοοοο! Κάνω κατάθεση 30? χαλαρά κάθε φορά που πάω, δεν συμφέρω! Μία άλλη φορά είχα πάρει χειροποίητο μαντολάτο που το δίνουν με το κιλό και δεν έχω φάει ποιο νόστιμο μαντολάτο στην ζωή μου! Τι καλό πήρες;;;:smilegrin:
Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!:smilegrin:: smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
Εσύ καλά θα κάνεις να μείνεις κυρία μου μακριά από την ζυγαριά σου :DQuote:
Originally posted by ~aggelaki~
Μπραβο σμαρτακι!!
Εγω νιωθω οτι εχω βαλει και θελω να προσπαθησω να μειωσω τις ποσοτητες. αυριο το πρωι αν θυμηθω θα ζυγιστω να δω που κυμαινομαι..
Έλα Αγγελάκι μου άστην λίγο την ζυγαριά βρε μανάρι μου, με τα ρούχα σου πως νιώθεις; Κάποια στιγμή που θα νιώθεις καλά πρέπει να το επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσεις λίγο με το θέμα κιλά, να σου έρθει και η περίοδος βρε αγάπη μου. Ε τι λες;
Αγγελάκι μου αυτά που τρως δύσκολα θα σε παχύνουν, κάνεις εξαιρετικά υγιεινή διατροφή και αν βάλεις κάτι το πιθανότερο είναι να είναι μυες μιας και γυμνάζεσαι. Οπότε καλό είναι μην το σταματήσεις. Στο κάτω κάτω σκέψου ότι με αυτές τις ποσότητες νιώθεις πλήρης και αποφεύγεις τους εμετούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και το σημαντικότερο δεν είναι πολλά αυτά που τρως ;)
Να μην νιώθεις τύψεις Break μου μια χαρά την έκανες την τριάδα σου με το σπιτικό σουβλάκι! Και εγώ εδώ και τρεις μέρες δυσκολεύομαι να μπω σε πρόγραμμα και το παλεύω που θα μου πάει όμως...Quote:
Αχ ευχαριστώ κορίτσια γιατί με την ιδέα κ μόνο πως τρώω σουβλάκι, έστω κ σπιτικό ένιωθα τύψεις!:fake sniffle:
Quote:
Originally posted by Eli
Να μην νιώθεις τύψεις Break μου μια χαρά την έκανες την τριάδα σου με το σπιτικό σουβλάκι! Και εγώ εδώ και τρεις μέρες δυσκολεύομαι να μπω σε πρόγραμμα και το παλεύω που θα μου πάει όμως...Quote:
Καλά ε!!!! ετοιμαζόμουν να σε ρωτήσω πως σου φαίνεται το σουβλάκι μου
εχεις δικιο σε οσα λες, απλα δεν αχω αγαπησει ακομα το σωμα μου, και κανω σαν υστερικη. πρεπει επισης να αποδεχτω το γεγονος οτι μαλλον η κοιλια μου δεν θα ξαναγινει ποτε επιπεδη, μονο οταν ημουν πετσι και κοκαλο μου αρεζε και φορουσα ο,τι ηθελα. γιατι στα ποδια ειμαι οκ, ακομα αδυνατη, αλλα στη μεση νιωθω χοντρη!
ρε Ελη μου, με την περιοδο τι να κανω?να περιμενω να ερθει μονη της η να παρω παλι χαπια? ή ομοιοπαθητικη? τι λες?
πριν 2 μηνες ειχα τελευταια φορα-με χαπια-.. πλεον σε κιλα ειμαι καλα.. αλλα δεν ερχεται..η μαμα μου λεει οτι ειναι πολυ σημαντικο να εχω καθε μηνα. και να κανω κατι.. οτι θελω, αλλα να κανω!
---
Αχ βρε Αγγελάκι μου γλυκό, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μεγάλο ζόρι μπορεί να είναι αυτό που τραβάς με την περίοδο καλή μου. Τι να σου πω βρε παιδί μου ξέρεις και εγώ με τα χάπια έχω μία άρνηση, εδώ έπρεπε για την ενδομητρίωση να κάνω θεραπεία με αντισυλληπτικά και αρνήθηκα! Θα προτιμούσα την ομοιοπαθητική στην θέση σου, αλλά να το ψάξεις πριν πας σε όποιον πας, να είσαι σίγουρη ότι είναι καλός. Δυστυχώς είναι πολλοί οι παράγοντες που συμμετέχουν στο να μην έχεις περίοδο. Είναι σωματικοί, διατροφικοί και ψυχολογικοί. Το σημαντικότερο από όλα είναι να αποκτήσεις σωματικό λίπος εντός φυσιολογικών ορίων και το να το διατηρήσεις. Είμαστε γυναίκες Αγγελάκι μου, είναι φυσιολογικό να έχουμε καμπύλες και αποθηκευμένο λίπος στο σώμα μας είναι απόλυτα υγιές και απαραίτητο! Από εκεί και πέρα αν έχεις μία καλή διατροφή, που την έχεις, και φροντίσεις και την ψυχούλα σου λίγο παραπάνω κάποια στιγμή θα έρθει η άτιμη τι θα κάνει; Πάντως είμαι σίγουρη ότι η κοιλίτσα που λες είναι μέσα στο μυαλό σου μόνο ;)
Θύμισε μου έχεις πρωτογενή ή δευτερογενή αμηνόρροια;
Πάω να κοιμηθώ Αγγελάκι μου κουτουλάω. Θα το συνεχίσουμε αύριο το κους κους μας ναι; Μην μου αγχώνεσαι χαρά μου τα πας καταπληκτικά, μην το ξεχνάς αυτό! Να μου προσέχεις :kiss:
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους μας :love::love::love:
καλημεραααααααααααααααααα αααααααααααα :starhit:
αγγελακι μας, ο γιατρος τι σου λεει για το θεμα της περιοδου?
η μαμα σσου ειναι μαμα σου κανησυχει για σενα και ειναι λογικο αλλα η θεση της επιστημης ποια ειναι?
(παντως αν αποφασισεις να κανεις κατι κ εγω ψηφιζω ομιοπαθητκη).
Καλησπέρα κοκόνες μου, που γυρνάτε όλες; Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Πάω να κάνω και εγώ τις δουλίτσες μου ;)!
Σήμερα μαγείρεψα ζυμαρικά Ζέας με λαχανικά και γραβιέρα και πραγματικά εκτός του ότι είναι νόστιμα είναι πράγματι απίστευτα εύπεπτα! Νιώθω το στομάχι μου πολύ ανάλαφρο παρόλο που είχα βάλει μέσα στα λαχανικά εκτός των άλλων, κρεμμύδι και σκόρδο που όπως και να το κάνεις βαραίνουν το στομάχι. Μία πολύ ωραία πρόταση για ζυμαρικά ;). Τα βρήκα σε κατάστημα βιολογικών και είναι μάλιστα από Έλληνα παραγωγό.
Ax κοριτσια τωρα γυρισα απο το νοσοκομειο οπου έτρεχα τον συζυγο μου για μια φλεγμονη............... Απιστευτη ταλαιπωρια οτι και να πω ειναι λιγο ...........Ενας χαμος και φυσικα πήγαν περιπατο και οι τριαδες σημερα ................ αυτα ..............ελπιζω αυριο να ξημερωσει καλυτερη μερα .............
ʼλμα μου τι συνέβει έτσι ξαφνικά;;; Το πρωί έλεγες να κάνεις τις δουλίτσες σου και όλα ήταν μια χαρά, πότε σας προέκυψε ανάγκη να πάτε στο νοσοκομείο;:puzzled:
Εύχομαι περαστικά και καλή ξεκούραση.
ναι επεστρεψε απεξω οο αντρας μου και δεν ενοιωθε καλα , υπηρχε σοβαρη φλεγμονη και πρηξιμο στους ορχεις Eli και ανησυχησαμε παραπολυ με αυτα που διαβασαμε στο gougle ...........πηγαμε νοσοκομειο οπου μπλεξαμε με την απιστευτη γραφειοκρατεια και οχι μονο , οπου τελικα δεν χρειαστηκε ευτυχως να κανει εισαγωγη αλλα θεραπεια στο σπιτι .............. Η ταλαιπωρια ομως Eli απιστευτη................6 ωρες για μια διαγνωση .............αν ειναι δυνατον.........
ʼστα ʼλμα μου τα ξέρω, ευτυχώς είναι περαστικά καλή μου. Ο άντρας μου πριν κάνα 2 χρόνια είχε πάθει μία κρίση πανικού που είχε συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου, με εμετό και πόνους σε χέρι και πλάτη. Φύγαμε τρέχοντας στον Ερυθρό Σταυρό που εφημέρευε, ήταν απόγευμα καθημερινής και φάγαμε και εμείς 6 ώρες από την ζωή μας μέσα στην ταλαιπωρία. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και γυρίσαμε σπίτι μας εξαντλημένοι. ʼσε που αρρωστήσαμε με αυτά που είδαν τα ματάκια μας. Πολύ μίζερη η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία, πραγματικά τρέμω στην σκέψη να βρεθώ στην ανάγκη να πάω!
Γεια σου Ελη μου! :love:
Διαβασμα ολη μερα γιατι Δευτερα δινω.. αλλα ευτυχως παρεα με τον αδερφουλη μου, ο οποιος εχει υπομονη γαιδαρου και μου τα μεθε ολα! Ειμαι συνεχεια με κατεβασμενα μουτρα ρε Ελη, ποτε θα αλλαξει αυτο? Τι μου φταινε ολοι οι αλλοι? με ειχε ρωτησει και ο γιατρος μου προχθες αν θελω φαρμακευτικη βοηθεια για να νιωσω καλυτερα!! που φτασαμε..! του ειπα κατευθειαν οχι..
Για την περιοδο που με ρωτησες δευτερογενη εχω. δλδ ειχα κανονικα απο 13 μεχρι 22 περιπου. ετων εννοω.. απο τοτε (εδω και 1 μιση χρονο,πλακα πλακα, την εχω φερει με ντουφαστον, κανα 2 φορες με αντισσυληπτικα, 1 με ομοιπαθητικη, και τους υπολοιπους μηνες δεν ειχα καθολου. Ολο το αφηνω γιατι σκεφτομαι οτι αφου εχω βαλει κιλα θα ερθει απο μονη της, δε μπορει! πιοστευεις οτι ειναι σημαντικο να τη φερω εστω και τεχνητα? ορμονικα ειμαι καλα, περεπιπτοντως. ολα μεσα στα ορια.. χθες χορεψες τελικα? ωραια? εγω δεν τρεχω τις τελευταιες μερες γιατι βαριεμαι.. :sniffle:
Τελεια!! Κι εμενα μου καθονται πολυ ελαφρια ολα αυτα, και τα ντινκελ ολικης το ιδιο!! Και πιο νοστιμα!!Quote:
Originally posted by Eli
Σήμερα μαγείρεψα ζυμαρικά Ζέας με λαχανικά και γραβιέρα και πραγματικά εκτός του ότι είναι νόστιμα είναι πράγματι απίστευτα εύπεπτα! Νιώθω το στομάχι μου πολύ ανάλαφρο παρόλο που είχα βάλει μέσα στα λαχανικά εκτός των άλλων, κρεμμύδι και σκόρδο που όπως και να το κάνεις βαραίνουν το στομάχι. Μία πολύ ωραία πρόταση για ζυμαρικά ;). Τα βρήκα σε κατάστημα βιολογικών και είναι μάλιστα από Έλληνα παραγωγό.
Εli μου ο Ερυθρος εφημερευε και σήμερα .................αρα καταλαβαινεις .............ενα χάλι μαυρο !!!!