θες να μπεις καλυτερα στο αλλο θεμα που λεγεται '''ξεκιναω ατκινς'' για να μην γραφουμε ασχετα εδω κ μπερδευομαστε?? :)
Printable View
θες να μπεις καλυτερα στο αλλο θεμα που λεγεται '''ξεκιναω ατκινς'' για να μην γραφουμε ασχετα εδω κ μπερδευομαστε?? :)
Καλημερα κοριτσια, παρακολουθω το σιτε αρκετες μερες..και ηθελα να σας κανω μια ερωτηση .
Βλεπω οτι ολες εχετε παρει τα χαπακια κ ετσι τα αγορασα κ εγω, μονο που υπηρχει ενα θεμα μεσα στο κουτι δεν ειχε ουτε οδηγιες χρησης ουτε και τον κωδικο που ζητανε στο σιτε για να σου βγαλει την διαιτα και τα σχετικα.. Τι να κανω σε αυτη την περιπτωση?
Καλημέρα Τζοαννάκι!
Ευχαρίστως να σου δώσω τον δικό μου κωδικό: μ' αυτόν νομίζω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι: 2466.
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα puzzle,
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!!!!!:wink1:
να σου κανω κ αλλη μια ερωτηση? ειδα οτι μονα τους τα χαπια δεν φερνουν το αποτελεσμα που λεει πρεπει οποσδηποτε να παρεις και τα φακελακια?
Τζοαννάκι, ακόμα είναι πολύ νωρίς για μένα για να σου πω τι δουλεύει και τι όχι. Εγώ τείνω να πιστέψω το αντίθετο: ότι δηλαδή τα χάπια είναι το κλειδί (αν υφίσταται κάτι τέτοιο)- και τα φακελάκια δρουν επιβοηθητικά. Μ' αυτό θέλω να πω πως απ' ό,τι κατάλαβα τα χάπια είναι αυτά που περιορίζουν την όρεξη- αντικαθιστώντας στη συνέχεια τα γεύματά σου με φακελάκια διασφαλίζεις μια διατροφή φτωχή σε υδατάνθρακες και λίπη.
Εγώ βρίσκομαι σήμερα στην 4η μέρα (2 μέρες αποτοξίνωση και 2 μέρες Πρόγραμμα 3) και έχω χάσει 1 κιλό. Πεινάω λιγότερο απ' ό,τι συνήθως αλλά η διάθεση για φαγητό δεν έχει κοπεί. Απλά μέχρι στιγμής πείθω τον εαυτό μου με νοητικές ασκήσεις ( http://www.innerwork.gr/thelisi.htm) να συγκρατηθεί γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ!
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο... :)
Kαλησπέρα σε όλους! είμαι καινούρια εδώ.
μετά την εγκυμοσύνη μου έβαλα 23 κιλά τα οποία δε μπορώ να χάσω και ψάχνοντας για εναλλακτικές λύσεις βρήκα το site αυτό! έχω ύψος 1.73 και βάρος 99 κιλά...
κοιτώντας λοιπόν βρήκα το acai berry thin και θα ήθελα να μάθω αν το δοκίμασε κανείς από εσάς και αν έχει παενέργειες και πως λειτουργεί γενικα.
σας ευχαριστώ!
οκ! ;)Quote:
Originally posted by christina gavraki
λοιπον, σημερα ειναι η 6η μερα της πρωτης βδομαδας (χωρις της 2 μερες αποτοξινωσης) και αυριο η ημερα χαριτος την οποια ομως σκεφτομαι να μην την κανω διοτι το σαββατοκυριακο ,λογω οικογενειακων τραπεζιων τα θαλασσωσα λιγο με την διατροφη :P ομως ρε παιδια νιωθω τρελη απογοητευση και θυμο μαζι! στις πρωτες 3-4 μερες του προγραμματος αρχισα να βλεπω στο σωμα μου διαφορα και χαιρομουν τοσο πολυ( σε φαση που κοιταζα συνεχεια το σωμα μου στον καθρευτη :P) απο χτες-προχτες ομως δεν ξερω τι εχει γινει και εχει φουσκωσει η κοιλια μου απιστευτα λες και ειμαι εγκυος!!! δεν ξερω τι να πω! βεβαια, δεν τηρω το προγραμμα που λεει το χαρτι κατα γραμμα, αλλα τρωω με μετρο! δεν νομιζω να τρωω τοσο πολυ για να ειναι η κοιλια μου ετσι! ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω... φυσικα τα χαπια θα τα συνεχισω τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το κουτι, γιατι δεν θελω να πεταξω ετσι τα χρηματα που εδωσα! τωρα επισημη μετρηση ζυγιαριας θα γινει αυριο για να ξερω.. ηθελα να ρωτησω, εσεις που ειχατε φουσκωμα, μετα τουλαχιστον ξεφουσκωσατε? (αχ, πειτε ναι να χαρω λιγο :P)
tzoannaki κ εγω οταν ειχα παρει στην αρχη απ το φαρμακειο το κουτι, το ειχα ανοιξει και δεν ειχε μεσα τιποτα! ομως πηγα στο φαρμακειο και μου το αλλαξανε...Quote:
Originally posted by tzoannaki
Καλημερα κοριτσια, παρακολουθω το σιτε αρκετες μερες..και ηθελα να σας κανω μια ερωτηση .
Βλεπω οτι ολες εχετε παρει τα χαπακια κ ετσι τα αγορασα κ εγω, μονο που υπηρχει ενα θεμα μεσα στο κουτι δεν ειχε ουτε οδηγιες χρησης ουτε και τον κωδικο που ζητανε στο σιτε για να σου βγαλει την διαιτα και τα σχετικα.. Τι να κανω σε αυτη την περιπτωση?
Καλημέρα!
Σήμερα στην 4η μέρα της 1ης εβδομάδας του προγράμματος Γ. Ευπειθώς αναφέρω ότι η πείνα έχει ελαττωθεί αισθητά! :)
7 μέρες Λιποτόξ (2 αποτοξίνωση και 5 πρόγραμμα Γ) => -3 κιλά
NOT BAD AT ALL!!! :bouncy:
Kalispera k apo mena....simera pira k egw to lipotox!!!alla den brika kwdiko mesa sto kouti....:(( mporei kapoios na boithisei???
Πληρης αποτυχια Δοκιμασα φακελακια σε συνδυασμο με χαπια για τρεις εβδομαδες και διαιτα της ταξεως των 1200-1500 Kcal χωρις γυμναστικη Αντι να χασω πηρα 4 κιλα στη ζυγαρια και ενα τεραστιο φουσκωμα Το μονο καλο ειναι οτι δεν νιωθεις το αισθημα της πεινας τοσο εντονα αλλα τα χαπια δεν λειτουργουν με τιποτα τουλαχιστον σε εμενα. Απο την αλλη μου φαινεται κοροιδια η διαιτα που προτεινει δυο κουπες λαχανικων ενα δυο φακελακια και χαπια δηλαδη 400-500 θερμιδες την ημερα και σκετη διατροφικη αηδια που οσο και να κρατιεσαι μετα απο λιγες εβδομαδες τη βαριεσαι.(και πολυ λεω). Με 400 θερμιδες την ημερα τι τα χρειαζεσαι τα χαπια και φακελακια και τα 100 ευρω το μηνα να πληρωνεις Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι σου δινει καποια απαραιτητα συστατικα και μειωνει το αισθημα της πεινας. Αλλα σιγουρα γ αυτο θα υπαρχουν αλλα φυσικα προιντα που θα μπορουσαν να λειτουργησουν ευεργετικα προς αυτη τη κατευθυνση καθως και τη τσεπη μας. Τα αλλα για λιπολυση τα θεωρω. Χωρις γυμναστικη και λαμβανοντας κατι τετοια προιντα η αποψη μου ειναι οτι τα αποτελεσματα θα ειναι φτωχα :sniffle:
Πόσα κιλά είσαι Γιώργο; Δε δικαιολογείται άνδρας με 1200-1500 θερμίδες να παίρνει 4 κιλά σε 3 εβδομάδες ανεξαρτήτως "βοηθημάτων" και γυμναστικής;
Απο 85-86 ανεβηκα 90 . Ειναι γνωστο οτι το βαρος μας δεν ειναι απολυτα σταθερο αλλα ειναι +- 2 η και +- 3 απο τη τιμη που λαμβανουμε το πρωι .Το μονο για το το οποιο ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν εχω αντιμετωπισει κατι παρομοιο αλλα ολα αυτα τα χρονια ακολουθώντας διατροφη 2000 και παραπανω το βαρος μου ηταν παντα σταθερο στα 85-86 Δεν ξερω τι επιδραση ειχαν τα χαπια και τα φεκελακια στον οργανισμο μου . Πιστευω οτι η ενεργοποιηση του μεταβολισμου ειναι δικοπο μαχαιρι οταν δεν συνοδευεται απο γυμναστικη.
Εγώ πάντως τρώω 1200-1400 Kcal (διότι κάνω και καμιά μικρή παρασπονδία του στυλ "10 αμύγδαλα") και από γυμναστική στατικό ποδήλατο 30'-45' αλλά δυστυχώς όχι κάθε μέρα.
Μέχρι τώρα επειδή ουσιαστικά απέκλεισα τους υδατάνθρακες από το διαιτολόγιό μου για πρώτη φορά στη ζωή μου (λόγω δίαιτας Λιποτόξ) νιώθω σαν να απεξαρτήθηκα απ' αυτούς- και μ' αρέσει πολύ!!! Σταμάτησα να έχω λιγούρες και λαιμαργίες- προχθές έφτιαξε ο άντρας μου μακαρονάδα και δεν έφαγα- εγώ που στη μακαρονάδα δε μπορούσα να αντισταθώ με ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν ξέρω αν στις 8 εβδομάδες θα χάσω 20 κιλά αλλά και 10 να χάσω... για μένα θα είναι επιτυχία! Ειδικά αφού μπορώ να ελπίζω ότι και μετά το τέλος της δίαιτας θα έχω μάθει να αποφεύγω ψωμιά, ζυμαρικά και τα συναφή...
εγω τωρα ειμαι στην δευτερη εβδομαδα και μπορω να πω οτι δεν εχω τρελα αποτελεσματα... εχω την εντυπωση οτι εχει ξεφουσκωσει λιγο η κοιλια μου και τα μπουτια μου, αλλα απ οτι φαινεται μονο εγω εχω αυτην την εντυπωση γιατι κανεις δεν μου εχει πει τιποτα :P δεν μπορω να πω ομως οτι τηρω την διαιτα κατα γραμμα, γιατι η "διατροφη" που προτεινουν τα λιποτοξ την θεωρω εξωφρενικη! οποτε την τηρω οσο μπορω, αλλα συχνα-πυκνα τρωω και κατι δημητριακα που απαγορευονται κλπ. επισης δεν κανω γυμναστικη, επειδη αυτον τον καιρο εχω εξετασεις και δεν προλαβαινω.. απ την αλλη η ζυγαρια μου με δειχνει 66, ομως δεν ξερω ποσο ακριβως εχασα γιατι οταν μετρηθηκα πριν παρω τα λιποτοξ ημουν 69, αλλα ειχα περιοδο... εχω δρομο μπροστα μου βεβαια, γιατι εχω αλλες 2,5 περιπου εβδομαδες και θα δουμε τοτε.. παντως θα προσπαθησω να ενταξω και την γυμναστικη στο προγραμμα μου γιατι απ οτι βλεπω δεν παμε πολυ καλα :P
kamia boitheia gia ton kwdiko???please....
xanthi, ποιον κωδικό ???!:puzzled:
Η λύση βρίσκεται στη σελίδα 65Quote:
Originally posted by xanthi
kamia boitheia gia ton kwdiko???please....
;)
twra to proseksa....eyxaristw para poly!!!!:starhit:
Καλημερα,
μια ερωτηση θελω να κανω... εκτος απο λιποτοξ, XS και reductil εχει δοκιμασει καποιος καποιο άλλο σκεύασμα?
Εγω ειχα παρει lipotox και μου φανηκε αποτελεσματικο, αλλα μου φανηκαν πολλα τα λεφτα και ειπα φετος να δοκιμασω κατι αλλο.. ετσι τον χειμωνα οπου και η λαιμαργια μου ειναι τεραστια ειχα δοκιμασει τα hydroxy citrate απο την solgar. Η κοπελα στο φαρμακειο μου ειπε ότι ειναι για την μειωση της ορεξης.... η ορεξη για εναν μηνα δεν μειωθηκε καθολου, μετα για κανενα 2μηνο μειωθηκε με αποτελεσμα να χασω 2 κιλα σε 2 μηνες (φοβερο!!!)....τα οποια και ξαναπηρα γιατι ξαναρχισα να τρωω πολυ.... τωρα τα ξαναπαιρνω και περιμενω......
Γενικη παρατηρηση για ολα τα χαπια όπως μου ειπε η κοπελα στο φαρμακειο ειναι οτι θα πρεπει να γινεται τουλαχιστον 3μηνη θεραπεια και φυσικα ολα αυτα δεν λειτουργουν απο την 1η μερα, πιθανον 1 μηνα μετα....
και μια συμβουλη ... μην αγχωνεστε να δειτε αποτελεσμα απο την 1η μερα.....
gbak νομιζω πως εχεισ μεγαλο δικιο που λες οτι ολα αυτα τα σκευασματα λειτουργουν κανονικα μετα απο χρηση 1 μηνα....το εχω παρατηρησει κ εγω με τα λιποτοξ που παιρνω απο αρχεσ απριλιου....μετα απο ενα μηνα μου μειωθηκε πολυ η ορεξη....δεν εχω δοκιμασει κατι εκτοσ απο λιποτοξ...γενικα ειμαι κατα των χαπιων και ολων αυτων για το αδυνατισμα αλλα μονο τα λιποτοξ εμπιστευομαι μετα τα ρεντακτιλ που αποσυρθηκαν....μια φιλη μου πηρε τα σαιζ ουαν...σε ενα μηνα ξαναμπηκε σε ρουχα που δεν της εκαναν...
εγω παλι ειμαι τελη 2ης βδομαδας και εχω παρατησει μικρη αλλαγη στην κοιλια αλλα μονο εκει! πουθενα αλλου! ουτε στην ζυγαρια!! αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.. σημερα θα παω να παρω το 2ο κουτι. κανω το β προγραμμα για 10 κιλα και για τις εβδομαδες 3,4 λεει να κανω απ την αρχη την 1 και 2 ομως την πρωτη βδομαδα πρεπει να παιρνεις την ημερα 4 χαπια και οχι 5 με αποτελεσμα στο τελος να μεινουν περισσεια 6 χαπια! αυτα τι θα τα κανω? μηπως θα πρεπει να ξανακανω τις 2 μερες αποτοξινωσης??
rania δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ξανακανεισ την αποτοξινωση 2 ημερων...συνεχισε ετσι. αλλα τι εννοεισ ειδες διαφορα πουθενα>>?ουτε στην ζυγαρια??επαιρνεσ και τα ροφηματα η μονο τα χαπια?
anthi1992 η μονη διαφορα που ειδα ηταν λιγο στην κοιλια μου η οποια μπορω να πω πως εχει ξεφουσκωσει αλλα οχι πολυ... στην ζυγαρια πρεπει να ειμαι 1 η το πολυ 2 κιλα κατω(δεν ειμαι σιγουρη γιατι οταν ζυγιστικα πριν παρω το λιποτοξ ειχα περιοδο..) παιρνω μονο τα χαπια!! ναι αλλα τα αλλα 6 χαπια που περισσευουν τι θα τα κανω? μηπως εκει που λεει στην εβδομαδα 3,4 να συνεχισετε την 1,2 εννοει στην 1η να συνεχισω την διατροφη που λεει αλλα με 5 και οχι 4 χαπια την ημερα??
στισ εβδομαδες 3 κ 4 επαναλαμβανεισ την δοσολογια απο την 1+2 εβδομαδα. δηλαδη στην 3 εβδομαδα 8α πινεισ 2 το πρωι, 1 μεσημερι κ 1 βραδυ, στην 4 εβδομαδα 8α πινεισ 2 το πρωι, 2 το μεσημερι, και 1 το βραδυ. για τα χαπια που περισσευουν απλα συνεχιζεισ...δεν χρειαζεται να τα κανεισ κατι. οχι βρε δεν ξανακανεισ τισ ημερεσ αποτοξινωσης...
Καλησπέρα σε όλους-ες...
Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι είμαι 62 κιλά με 1.66 ύψος, φυσιολογική βάση του ΔΜΣ. Επιπρόσθετα ήμουν ακραίως βουλιμική αλλά τους τελευταίους μήνες οι κρίσεις έχουν μειωθεί αισθητά, θα έλεγα ότι είμαι σε φάση ανάρρωσης. Παρά ταύτα έχω ανάγκη για κυρίως ψυχολογικούς λόγους να χάσω 3-5 κιλά και πάσχω από ελαφρύ υποθυροειδεισμό.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω για αυτό το λόγο το lipotox, τι μου συστήνετε όντας εμπειρογνώμονες; Αξίζει να μπώ στη διαδικασία;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
γεια σου shadowwave!καλωσηρθες. καταρχασ να σου πω πως τα κιλα σου ειναι αρκετα λιγα για να ξεκινησεισ λιποτοξ..συνηθωσ ξεκινουν τα λιποτοξ ατομα που εχουν πολλα κιλα να χασουν...αν ομως επιμενεισ να παρεισ τα λιποτοξ 8α πρεπει να κανεισ και διατροφη παραλληλα με ασκηση...η επιλογη δικη σου...
καλησπέρα και απο μένα..
ξεκίνησα τα λιποτοξ πριν απο μια εβδομάδα και μόλις πήρα είδηση ότι έπρεπε να χε κωδικό μέσα!!!:shocked2::shocked2::shocked2:
τώρα τι να κάνω??? :sniff:
α κ διαφορά μηδέν..μάλλον γιατί δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή που θα μου έδινε ο κωδικός?
anthi1992 ναι μαλλον θα εχεις δικιο... και τωρα που ειπες loca για αποτελεσματα εχω να δηλωσω πως και εγω συνεχιζω να μην εχω διαφορα στην ζυγαρια μου.. συγκεκριμενα σημερα το πρωι ηταν η "επισημη" ημερομηνια ζυγισματος μου γιατι σημερα ξεκινησα την 3η βδομαδα... οχι μονο δεν εχασα κιλα, αλλα με εδειξε και παραπανω!!! βεβαια μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν ειχα παει τουαλετα... για το μονο λογο που πηρα και 2ο κουτι ειναι επειδη εχω δει καποια διαφορα στην κοιλια μου.. αλλα τι να πω εχω απογοητευτει τελειως!!! δηλαδη 2 εβδομαδες τωρα δεν ειναι οτι παιρνω μονο τα χαπια, κανω και διατροφη!!! (ενταξει δεν τηρω και εντελως κατα γραμμα) αλλα και να μην επαιρνα τα χαπια μονο με την διατροφη κατι θα εχανα! δνε ξερω τι μου συμβαινει και γιατι εχω κολλησει τοσο πολυ... δεν ειχα ποτε επισοδεια βουλιμικα η παχυσαρκια ουτε express αδυνατισμα και μετα ξανα να τα παρω! απο παντα ημουν περιπου σ αυτα τα κιλα, ποτε δεν εχανα - ποτε δεν επαιρνα.. ουτε ειχα παρει ποτε χαπια! δηλαδη γιατι τοσο πολυ ο οργανισμος μου εχει κολλησει?? ειμαι πολυ απογοητευμενη και δεν ξερω τι να κανω... :(
ουφ! ετσι κ εγώ....κολλημένη!!!
κάνω ήδη διατροφή με διαιτολόγο κ έχω χάσει 10 κιλά ως τώρα....αργά μεν, σταθερά δε! εδώ όμως και 15 μέρες έχω κολλήσει κ δε χάνω γραμμάριο!!! για αυτό το λόγο πήρα κ τα χάπια, μπας κ δώσω ένα ουπς στον οργανισμό μου.... αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι
1.δεν πεινάω με τα χάπια...δηλαδή καθόλου...
2. βλέπω γλυκό κ κάνω την κινέζα... είτε το βλέπω, είτε όχι, ένα κ το αυτό... εγώ που χωρίς φαγητό ζω, χωρίς γλυκό όχι...
άλλα 10 θέλω γμτ...πρέπει δηλαδή να μου βγάλουν την πίστη ανάποδα για να φύγουν?? δεν καταλαβαίνουν πως είναι ανεπιθύμητα να ξεκουμπιστούν???? ξου λέμε!!!!!:thumbdown::thumbdown:
ta lipotox ta perno edw kai 2 mines! einai para polu kala! egw exw problimatiko stomaxi kai den me piraksane katholou! oute fouskoma, oute enoxliseis....apla mia estisi oti eimai xortati kai akoma kai ligoura na exw den mporw na faw. einai oti kalitero exei bgei. (kai na fantasteite pernw mono 3 diskia tin imera kai oxi ta 1 to prwi, 2 mesimeri kai 2 bradi pou grafei) kai exw xasei 4 kila. twra tha mou peite den einai polla.... alla apo to katholou xwris ta lipotox.... mia xara einai! Kali epitixia se olous, me i xwris ta lipotox!!!!!!
Γεια σας!! Ειμαι η Εύη (καινουρια εδω) και οπως ολοι εχω και γω τις αποριες μου! Ειμαι 1,73 και 95 κιλα! Ενω εχω 3εκινησει πολυ υγιεινη διατροφη-οχι αλατι, μακαρονια, ρυζι, γλυκα, ψωμι και λιπαρα- εδω και 3 εβδομαδες δεν εχω χασει γραμμαριο!! και αθλουμαι με προπονησεις βολλευ σχεδον καθε μερα χ1,5 ωρες... Εεε αποφασισα κ γω να καταφυγω στο λιποτοχ! Να παρω μονο τα χαπια η και τα φακελακια για το 'ελευθερο' προγραμμα που λεει να αντικαθιστω το ενα γευμα μερα παρα μερα?? πλζ τα φωτα σας γιατι αρχιζω και απελπιζομαι.. δεν τρωω που δεν τρωω δε χανω κιολας!! ευχαριστω και σορρυ για το κατεβατο! :bouncing:
loca τα λιποτοξ και μενα μου εχουν κοψει την ορεξη αισθητα, αλλα αυτο που λες με τα γλυκα εμενα δεν μου συμβαινει δυστυχως!!! δηλαδη αμα πειναω και δω γλυκο το θελω!!! και γενικα αμα δω ενα λαχταριστο γλυκο θελω να το φαω! :/
Γεια σας,μετα απο ενα μηνα lipotox (συνδιασμος χαπιων και φακελακια) με μικρες παρασπονδιες εχασα 5 κιλα, ακολουθησα το προγραμμα των 10 κιλων .
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ!ΘΕΛΩ Ν ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ LIPOTOX Κ ΤΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Μ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ Ν ΧΑΣΩ 20 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 10 ΚΙΛΑ!!!!ΗΜΟΥΝ 82 ΚΙΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 72!!!ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ν ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10!ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΓΤ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Σ,ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ,ΠΟΣΟ ΤΡΩΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΝ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΙΣΜΩΣΑ Κ ΔΝ Μ ΕΝΟΙΑΖΕ..ΕΚΟΨΑ ΓΛΥΚΑ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΚΑΦΕΔΕΣ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Τ ΠΕΙΣΜΑ Κ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ Ν ΕΡΘΕΙ Τ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ Π ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ Ν ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!
annoulamac, καλως ήρθες...
10 κιλα σε 1 μηνα? πολλα για 1 μηνα....
οπως κ να τα εχασες μπραβο σου...
καλή συνεχεια για τα αλλα 10!!
καλησπερα και απο εμενα!!!!
αρχισα για ακομα μια φορα το προγραμμα των Lipotox ελπιζοντας να φτασω στο προγραμμα των 2 μηνων στα 72 κιλα..
εχω πολλα χρονια να δω αυτο τ νουμερο και αμαμ φτασω εστω και 80 παλι οπως πέρσι θα ειμαι καλα!!!
για την ωρα εχω κανει 1 μερα απο το προγραμμα των 2 ημερων και σημερα μπηκα στο προγραμμα των 20 κιλων..
κανω μια αλλαγη βασικα και το πρωινο το τρωω μεσημερι και το μεσημεριανο πρωι και επειδη εχει τα φρουτα ιδια κατηγορια με τα λαχανικα, τρωω φρουτα αντι λαχανικων...
οπως καταλαβατε δεν ακολουθω πιστα το προγραμμα αλλα ελπιζω σε θετικο αποτελεσμα....
καλη μας επιτυχια
Καλησπέρα σε όλους
Έχω δοκιμάσει κι εγώ διάφορα χάπια απο αυτά που κυκλοφορούν, μαζί και τα Lipotox. Φοβάμαι οτι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν κι ότι γενικά αυτά τα σκευάσματα ελάχιστα βοηθούν τον οργανισμό. Ίσως να θεωρούμε οτι χάνουμε κάποια κιλά με την βοήθειά τους αλλά στην ουσία το σημαντικότερο είναι τι τρώμε και πότε το τρώμε...Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάρω κάποιο χάπι γιατί δεν με έχει βοηθήσει σε τίποτα, το θέμα είναι να μπορέσω να έχω έναν τρόπο διατροφής σωστό και σταθερό όσο γίνεται, γιατι μόνο έτσι θα παραμείνω στην απώλεια κιλών και δεν θα τα παίρνω ξανά και πάλι απο την αρχή...
Γνώμη μου βέβαια παιδιά, εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια όλων σας!!!
Καλό βράδυ :grin: