Mε αγαπας δλδ?
Printable View
Mε αγαπας δλδ?
Ουτε εγω αλλα δεν ειναι πολυ ακριβες οι λεξεις αγαπης και τα γλυκολογα.Δεν ειναι παγοκωλονα:P
Tους αγαπαω ολους εγω...
αυτη ηταν η τελευταια φορα που σου γραφω Ινσεκτ.
Ειτε το πιστευεις ειτε οχι εχω βρεθει στη θεση σου..βρεθηκα σε μια αγνωστη πολη δεν ηξερα κανεναν στη δουλεια με πιεζαν αφανταστα και στο τελος εμεινα και χωρις δουλεια ,εφτασα να με το ζορι να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου..περπατουσα καθε μερα 2 χλμ για να παω και να γυρισω απο τη δουλεια και αλλα πολλα!
εχω ζησει κι εγω ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ φιλε μου..και προσπαθησα πολυ να τα καταφερω..
Σου γραφω την δικη μου γνωμη με βαση αυτα που διαβαζω απο σενα ενα χρονο τωρα.
Δεν εχω ανεξαντλητη διαθεση ουτε και ορεξη και νιωθω οτι δεχομαι ειρωνια (τυπου "ευγε").Κανε ο,τι σε φωτισει ο Θεος!πολλα φιλια και καλη συνεχεια ευχομαι.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ:Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!
καλα κανεις και μοιραζεις την αγαπη σου ή τουλαχιστον τη λεξη αγαπη, αφου φαινεται ορισμενοι εχουν αναγκη κι απ'αυτη τη λεξη μονο, θελουν να τ'ακουνε λολ. εγω παντως απο δω μεσα αγαπαω ΜΟΝΟ τη Broken_Doll. θα λεγα και κανα δυο χρηστριες ακομα, αλλα επειδη ειμαι πολυ καβατζωμενος τελευταια, προσεχω τι λεω για να μη με παρουν με τις πετρες.
οχι δεν εχω τπτ απολυτως με τη Broken_Doll, απλα τη συμπαθω πολυ και μου ταιριαζει (στο τροπο σκεψης τουλαχιστον σιγουρα).
Ναι αλλα η μπροκεν ειναι πιτσιρικα ακομα να διαμωρφοθει εντελως ο χαρακτηρας της.Μπορει φτανωντας στην ηλικια σου να σκεπτεται αλιος.
τι πιτσιρικα ρε, ενα χρονο μολις τη περναω, λοoooλ.
Οκ την περδεψα με την λακρι η οποια εχει και αγορι.Απο φωτο π ειδα την μπροκεν μοιαζει μικροτερη.
Tις παω πολυ αυτες τις 2 κοπελες μου θυμιζουν εντονα τον εαυτο μου στα 20-25 μου ευχομαι αυτες να αλλαξουν προς το καλυτερο γιατι εγω μεν αλλαξα σε πολλα αλλα οχι σε αλλα.
Ρε συ ηρεμησε τι σου ειπε η κοπελα?Να σε βοηθησουμε θελουμε δεν το καταλαβενεις?Παρε τα φαρμακα σου για το καλο σου.Δεν σε ειρονευομαι καθολου.
Άστα να πάνε... κάνω τόσο θόρυβο στη γειτονιά που με το δίκιο τους θα έρθουν να με μαζέψουν!!!
ποιος θα σε μαζεψει?μην λες βλακειες και μας κοψοχολιαζεις.δεν εισαι ο μονος που κανει θορυβο..
Μιλάμε έχω βγει έξω στα μπαλκόνια και γκαρίζω...απο το απόγευμα... έχουν βγει οι γείτονες και με κοιτάνε καλά καλά.. άρα
γιατι οι γειτονες σου δεν γκαριζουνε?εμενα εδω γκαριζουνε συνεχεια η μια επειδη φωναζει στα παιδια της,η αλλη γιατι φωναζει στο γκομενο της,και ενας παππους που βαζει ολη μερα εκκλησια στο διαπασων και ψελνει σαν χαζος.δεν φωναζεις μονο εσυ και ξεκολα..η τουλαχιστο φωναξε ανενοχλητα:P τι θα σου κανουνε?λες να σε πανε μεσα?χλωμο το βλεπω...υπερβαλεις..
Δεν ενουσα οτι κανει θορυβο και οτι χρειαζεσαι ψυχιατρο αλλα οτι πονας και νιωθεις ασχημα.Γιαυτο σου λεω για τα φαρμακα.Και επιτηθεσε χωρις λογο σε εμας εδω.
Έτσι όπως είναι ο κόσμος πλέον το να πω πως δεν χρειάζομαι ψυχίατρο η ψυχολόγο μάλλον τρελός θα χαρακτηριστώ .. οπότε, ότι πείτε εσείς κυρίες μου, πάω να πάρω τα φάρμακα , καμιά δεκαριά από αυτά
ινστεκτ ..συνελθε..ολος ο κοσμος εχει τρελαθει στις μερες μας...η προσπαθεις να ζησεις η λες τρελος ειμαι οτι θελω κανω..διαλεξε..
Οχι ινσεκτ να παρεις οσο επαιρνες και πρωτα και εισουν καλα αγορι μου.Και προσπαθησε να τα ξανακοψεις αργοτερα.Αυτο εκανα και εγω την πρωτη δεν πετυχε την 2η ετυχε :P
ωραιοι ειναι αυτοι που γκαριζουν στα μπαλκονια και δεν παιρνουν φαρμακα.εγω την ουρα στα σκελια....(sorry που μπηκα σφηνα στο θεμα)
γιατι αυτοι που περνουν φαρμακα δεν εχουν δικαιωμα να φωναξουν???
.................................................. ......
σκεφτομαι την ομορφη συζητηση που ειχα προχθες με εναν γλυκο ανθρωπο,ποσο μ ενοιωσε
σκεφτομαι την αβεβαιοτητα που νιωθω τη θλιψη το φοβο την οργη
σκεφτομαι το γυρισμο μου ,το κλειστο αδειο σπιτι,τα πραγματα μου μεσα σ αυτο ,γιατι δεν αντεχα,και δεν αντεχω να περασω παλι τη πορτα ,το δρομο
σκεφτομαι οτι εχασα πολλες στιγμες μαζι σου ψυχη μου ,ηθελα περισσοτερες δεν μου ηταν αρκετες
σκεφτομαι τη μουσικη που δεν τη χρειαζομασταν
σκεφτομαι ποσο πολυ σε πληγωσα τη πρωτη φορα
σκεφτομαι οτι τιποτα αλλο δεν με κρατα εδω
σκεφτομαι το ξωτικο του ερωτα μεσα στο γυαλι. υπεροχα χρωματα
σκεφτομαι οτι δεν μπορω να τ ακουμπησω παλι
σκεφτομαι το ξυλινο χειροποιητο καραβακι που αρμενιζει στο μπλε φοντο ,και με καλημεριζει καθε πρωι.
σκεφτομαι τη μικρη βαρκουλα διπλα του, που το ακολουθει τωρα σαν φυλαχτο,και ταξιδευουνε παρεα
σκεφτομαι τον μελωδο μου ποσο μου εχει λειψει ο ηχος του.
σκεφτομαι τους “ανθρωπους” που προσπαθουν να ακυρωσουν τα συναισθηματα μου.Και αλλους να προσπαθουν να περιορισουν τις σκεψεις μου σε χρονους και παραλογα καλουπια λογικης ,και θυμωνω ασφυκτιω
σκεφτομαι το σκορπιο ενα κουτσουρο τη φωτια το πονο
σκεφτομαι το τζακι και τα αποκαιδια ,τα βραχια τα βουνα το δασος τις λιμνες τα ποταμια ,την αποδραση τις εικονες που δεν με ηρεμουν αλλο.
σκεφτομαι να φυγω συντομα
σκεφτομαι εσενα ματια μου καρδια μου ,εμενα,αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα πια, ολα μου φαινονται τοσο ανουσια ,τοσο ψευτικα
σκεφτομαι τους φιλους που ειναι διπλα μου ,εσας που ειστε με τον δικο σας τροπο κοντα μου και σας ευχαριστω.
σκεφτομαο οτι θελω εστω και για λιγο να σταματησω να σκεφτομαι για να μην τρελαθω ,να κοιμηθω
σκεφτομαι οτι τιποτε δεν μπορει να σταματησει μια ψευδαισθηση, οταν η αναγκη μας γι αυτην ειναι μεγαλη....
θέλω διακοπέεεεες!
Σκέφτομαι ότι η σκέψη της claire με αποσυντόνισε, με ξεσήκωσε και σκέφτομαι κι εγώ μια.. διακοπή!
Ας είναι και μια μικρή εκδρομή. Θέλω να πάω στη θάλασσα και να περπατήσω ξυπόλυτη στην άμμο :)
τζβζιιιιιιιιν..
https://qxn4kw.bay.livefilestore.com...E%B9%CE%AC.jpg
οτι ειμαι επιτελους ετοιμη για το επομενο βημα, πως νιωθω φοβο μα και μεγαλη χαρα. καλη μου δυναμη κ κουραγιο...
Καλη δυναμη κι απο μενα!
Ευχαριστω... : )
καλη δυναμη κι απο εμενα Σοφια, να εχεις οτι επιθυμεις.