Quote:
Originally posted by NADINE
Μαρία Αλιφέρη,με έκανες και έκλαψα!Είμαι στα ψυχοπλακωτικά μου πάλι τελευταία...
Με πιάνει το παράπονο για όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων τριάντα μου χρόνων
κι όσο κι αν ξέρω πως δε με βοηθά όλο αυτό,ενίοτε αφήνομαι να μην το παλεύω...
Τέλος πάντων...μην αναλωνόμαστε στα δικά μου...Κι εγώ σ'αγαπώ και μου λείπεις!
Πωλινάκι,είναι πιο πολύπλοκο το θέμα μου από αυτό που λέει η γιαγιάκα σου...
Όποτε θέλεις,τα λέμε και τηλεφωνικά,γιατί όχι;Δεν ψάχνω απλά για σχέση πάντως.
Ψάχνω εμένα στο πέρασμα των χρόνων,ψάχνω το λόγο για τον οποίο ήρθα στη γη...
Μπαρμπουνέλι μου,μη μ'εκνευρίζεις κι όσα δεν άκουσε το Αλαλουμίδιο,ακούσεις εσύ!
Τα μαλλιά μου τα έκοψα πάνω από δύο παλάμες,απλά μπροστά κόπηκαν μία μόνο.
Δεν είπα πως φαλάκρεψα,αλλά άμα βλέπατε πόσες τούφες έβγαζα το καλοκαίρι
μετά απο κάθε λούσιμο θ'απορούσες κι εσύ πώς έχω ακόμα μαλλιά!Η μαμά μου έκλαιγε
που τα είδε!Δεν έχω πλέον θέμα με τα μαλλιά μου,χάνω πολύ λιγότερα,το κόψιμο
αυτό μου κάνει πολύ εύκολη τη ζωή κι εξάλλου δε με νοιάζει και η εικόνα μου ιδιαίτερα.
Όσο για τα εικοσιπέντε κιλά,για μένα δε σημαίνουν κάτι σημαντικό,όχι επειδή είμαι αχάριστη
αλλά επειδή φοβάμαι πως τόσο ήταν ό,τι ήταν να με βοηθήσει αυτή η επέμβαση κι είναι πολύ λίγο!
Δεν έκανα τρία χειρουργεία για να είμαι 135 κιλά και να θεωρώ κι επιτυχημένη την πορεία μου!
Στα κιλά αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα αγαπώ και στερούμαι.Και κουράστηκα
κι απογοητεύομαι και μεγαλώνω και ρισκάρω να τα χάσω όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκα!
Δε θέλω να είμαι μίζερη και γκρινιάρα,αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι πέρασα τόσα χρόνια εγκλωβισμένη σ'αυτό το σώμα,ποιά είναι η ποιότητα της ζωής μου, πόσα μου λείπουν,αν από κάπου παίρνω χαρά και δύναμη κλπ κλπ...Αν με θέλετε παρούσα,θα με ακούτε να σας ανεβάζω,θα με ακούτε και να πέφτω.
Και τελευταία κοιμάμαι στο πάτωμα...γιατί υπάρχουν κι άτομα,που γίνονται κομμάτια...