Να 'σαι καλά touch the sky που μου δίνεις κουράγιο...ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή...σ' ευχαριστώ πολύ!
Αυτά τα ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι θάνατος...τώρα νιώθω να ζαλίζομαι...
Printable View
Θα πρέπει να το αναφέρεις στο γιατρό σου γιατί έπρεπε να σε βοηθούσανε να νιώσεις καλύτερα. Να το πεις κι αμα είναι ξέρει αυτός ίσως σου αλλάξει φάρμακα ή οτιδήποτε. Κουράγιο πάντως. Μακάρι να γίνεις σύντομα καλά..
υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να σου στείλω προσωπικό μήνυμα; δεν ξέρω είμαι καινούργια εδώ.
οποτε θα πρεπει να το μετονομασουμε σε φορουμ υποστηριξης κατοπιν υποχρεοτικου γραψιματος
Γι'αυτό το θέμα μιλάς Κύκνε;
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...4%CE%B9/page25
Δε βαρέθηκες να παραμυθιάζεις το φόρουμ;
εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω εσυ πως ξερεις τι ειναι αληθεια κ τι οχι μηπως εχεις ζησει τη καθε κατασταση για βγαλεις ακρη? κανεις απλος τον παντογνωστη κ τιποτα αλλοQuote:
Δε βαρέθηκες να παραμυθιάζεις το φόρουμ;
Όχι εξυπνοπούλι μου, δεν μιλούσα γι' αυτό το θέμα αλλά μιας και το έφερες στην επιφάνεια είχα ήδη πει εκεί ότι δεν παραμυθιάζω κανέναν...όποιος πιστεύει το αντίθετο μπορεί απλά να μην ασχολείται...επίσης με κάλυψε κι ο Αλέξανδρος...
Ευτυχώς με ηρέμησε το χάπι και μπόρεσα να σου απαντήσω καταλλήλως...και το λήγω εδώ γιατί δεν θα καταφέρεις με την κακοήθεια σου να κλειδωθεί κι αυτό το θέμα...δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά...