Ε ενταξει ρε, με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα.. σκοπευω να κανω.. αντε ποσταρετε κανα σχεδιο να πουμε τη γνωμη μας..
Printable View
αφου δεν ειναι εδω... Βασικα ακομα δεν εχω αποφασισει εαν θα κλεισω τα παλια η θα κανω ενα καινουριο
Ε ρε πουστη μου με αυτα που βλεπω ας μου πει ενας , εστω ενας χριστιανος πως να την παλεψω!!!!!!!!!!!!! Αντε να μην .......................
Φεμινιστικά σχόλια εννοούσα αυτά που έλεγες για τις γυναίκες που χειραγωγήθηκαν και δεν θέλουν πια τον πασά και τόσα χρόνια τις θέλαμε πρόβατα και τώρα μας εκδικούνται.
Λες και φταίω εγώ που οι παππούδες μας τις είχανε κλεισμένες στα σπίτια και τώρα πρέπει να με εκδικηθούν.
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αλλά δεν είμαι και 60 χρονών, όσο ζω ανεξάρτητες τις θυμάμαι τις γυναίκες (εκτός από αυτές που δεν θέλουν να είναι).
Τώρα τα υπόλοιπα που λες πάλι δεν πολυστέκουν. Κι εγώ με τους φίλους μου μαλακίες λέμε και πολλές γυναίκες σε μεταξύ τους συζητήσεις για άνδρες λένε παρόμοια πράγματα, χαβαλέ κάνουμε, δεν σημαίνει πως τις βλέπουμε όλες σαν πουτάνες. Η συμπεριφορά σου όταν μιλάς με μια γυναίκα ή όταν είσαι σε σχέση μετράει, όχι τι λες με την αντροπαρέα.
Επίσης έχω ακούσει γυναίκες να λένε ''κοίτα ένα καυλί'' κτλ, αλλά η διαφορά είναι πως τον άντρα δεν θα τον πειράξει κάτι τέτοιο.
Άρα κάποιος βλέπει το σεξ σαν ταμπού.
Καλησπέραααα :)
χαχαχαχαχα ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΣ
-Μωρο μου! Πρεπει να συζητησουμε λιγακι για τη σχεση μας
-(φφφ αντε παλι) Πες μου μωρακι μου!
-Εσυ,που δινεις προτεραιοτητα;;;
-...σ'αυτον π ερχεται απο δεξια..!!
Κι εκει που τον παιζεις δευτερη φορα χτυπαει το κουδουνι και σταματας.Μια μαλακια και μιση
Δεν είναι και ο Μανουσακης στα πράγματα να βλέπαμε κανα σήριαλ με Χρυσαυγίτη και Πακιστανή...
ειναι εδω και 2 μερες ενα βαν παρκαρισμενο απεναντι απο το σπιτι.ή με παρακολουθούν ή ο απεντανι εχει βαν
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 9 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 5Χ5.... (εχω και μπαλα)
Ψιλονύσταξα...
Θα μου πει κάποιος κανά παραμύθι να κοιμηθώ...
ή να πάρω την πρώην που τα λέει και ωραία...;;
"Τωρα τελευταια τον παιζω με σβηστο το φως επειδη πηρα μερικα κιλακια τωρα στις γιορτες"
-Γιατρέ έχω πρόβλημα με τον σιαμαίο αδερφό μου. Είναι gay.
-Ε και λοιπόν? Ωραία, έχετε 2 ζωές και εμπειρίες.
-Ναι αλλά έχουμε τον ίδιο κώλo!
Η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Χριστός ήταν Έλληνας
είναι πως αντί να αναστηθεί με τη μία,
κόλλησε μία Παρασκευή και το έκανε τριήμερο....
-Ελα ρε που εισαι ? Σε ειδα σημερα το πρωι αλλα δεν σε προλαβα ...
-Και εγω σε ειδα ... γι'αυτο δεν με προλαβες ...
- Συγγνώμη αφεντικό, αλλά έχεις να μας πληρώσεις 4 μήνες.
- Δεκτή η συγγνώμη.
Μακραν απτις μεγαλυτερες καφριλες π εχω δει....
Εκει με το βυζι δες ντουμπ!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wu6sc5r-5RU
xaaxaxaxaxaxaxa
Ntoub δες κι αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=ooxTIF98_lQ
καλο........
γαμάτο! υπέροχο κι επικοινωνιακό.
Σκέφτομαι σε περίπτωση αισθήματος μοναξιάς στο forum
γίνεσαι διχασμένη προσωπικότητα,
κοινώς κλωνοποιείσαι; :-Ρ
την αγαπωωωω πολυυυυ
Τελικα ειναι αληθεια, μας ψεκαζουν!!! Στοχευουν στην εξοντωση μας!!
Ειμαι σε ημιλιποθυμη κατασταση απο τα αποσμητικα χωρου των ΚΤΕΛ!! Τη νεα μαγκια που εχουν βαλει ολοι οι σκατοοδηγοι μεσα στα @@ρολεωφορεια τους για να λιποθυμα ο κοσμος και να αναγουλιαζει. λες και δε μας εφτανε το κουνημα και οι στροφες. Πραγματικα θα παω να ψαξω που εχει γραφειο παραπονων να κανω παραπονα. Μιση ωρα και δεν εχω συνελθει ακομα. Και επεσα και σενα μαλακισμενο που ψεκαζε καθε εικοσι λεπτα κατευθειαν στη μουρη μου, και δεν ειχε και αδεια θεση! Φανταζομαι απολυτως βιολογικο και ασφαλες, γιαυτο κοντεψα να μεινω. Τι αλλη παπαρια θα σκεφτουνε οι καγκουροβλαχοι σκατοοδηγοι μαλακοβλαμμενοι τα εχω παρει! Προτιμω την ιδρωτιλα και την ποδαριλα απο αυτο το αηδιααστικο ανακατευτικο πραγμα
*&$&(#($^^$^@%&@$%^#@#
χαχαχαχ! Συγγνώμη! Συγγνώμη!
Εγώ μόλις γύρισα απ' το μάθημα κι ένα αγοράκι της Δευτέρας δημοτικού
με ψέκαζε με το ...μπαρντόν κιόλας με π@ρδές επί μιάμιση ώρα απ' τα νεύρα του
γιατί βαριόταν να κάνει μάθημα και σφιγγόταν συνέχεια!
Ασφυξία κόντεψα να πάθω! :-Ρ
Συγγνώμη και πάλι! Συγγνώμη!
υπεραστικο ναι, οχι δεν ειμαι βορεια Ελλαδα. Εσεις εκει δεν εχετε τετοια ψεκαστηρια? Δεν εφτασε η μοδα εκει πανω??
εισαι ο ανθρωπος μου!!!!! μιλαμε ακομα δεν εχω συνελθει, ανακατευομαι! καλα δεν την γλιτωνουν ετσι, μεχρι το υπουργειο υγειας και το υπουργειο συγκοινωνιων ειμαι ικανη να φτασω
Πιο ευκολο να το βουλωσεις με μια τσιχλα... :P
αν το ξεχαρβαλωσω και το φερω στο κεφαλι του οδηγου και του εισπρακτορα?