-
ναταλια που ορμας! ελπιζω να τα ειπατε με το πολινακι. και ακομη περισσοτερο ελπιζω να σου εφυγαν οι μαυρες σου!
ευτυχως ξερεις πως τα εννοω ολα οσα λεω γιατι εχω και το αλαθητο του πάπα και δεν ανασκευαζω!!
σημερα εχει και ηλιο και φανταζομαι εισαι καλυτερα.
το οτι εισαι 135 κιλα δνε μου λεει τιποτε. εγω σε βρισκω μια κουκλα και νομιζω οτι πρεπει να αποδεχομαστε αυτο που ειμαστε και να κοιταμε το αυριο. το οτι τυχαινει αν εισαι μονη δεν εχει σχεση τοσο πολυ με τα κιλα και νομιζω το καταλαβαινεις. Για εμενα εχει σχεση κυριως το τι ψαχνεις να βρεις. τυχαιο εμποδιο ειναι τα κιλα. δνε λεω οτι αν ησουν 70 θα ηταν ολα ιδια αλλά καλα ειναι να τα βλεπουμε ολα σφαιρικα.
αντε cheer up στηριχτιρι μας! πως θα μας στηριξεις καλε αν εισαι στις μαυρες σου? τοσος κοσμος σε χρειαζεται!
-
εγω εχω να πω οτι απο κιλα ειμαι σκατα και οτι το καλο περσινο μου παντελονι χθες με το ζορι κουμπωνε και τεντωνε παντου και δεν μπορω να κανω τιποτε. τα βραδυα απο το αγχος μου τρωω οτι δεν τρωω ολη την υπολοιπη ημερα και εχω να δηλωσω οτι ειμαι μια χαμενη που εκανε προσπαθειες εχασε κιλα και τωρα τα ξαναβαζει με σταθερο ρυθμο.
Σαν αναποφασιστη που ειμαι δεν μπορω να ορισω προτεραιοτητες στη ζωη μου, δεν μπορω να μοιρασω αρμοδιοτητες θελω να τα κανω ολα και τελικα δεν καταφερνω τιποτε.
αυτα και απο εμενα που μαλλον απο διαθεση ειμαι επισης down παρα τον ηλιο που βγηκε και με χτυπα στην πλατη....
-
Μια απτα ίδια και από μένα BARB μου. Τα κιλά μου εκεί σταθερά ότι και να γίνει...... χτες είχα μια κρίση βουλιμίας..... δεν έχω στήρηξη από κανέναν, όλοι πιστεύουν πως δεν θα καταφέρω τίποτα, και αυτό με κάνει να μην προσπαθώ καν...... ολοι με υποτιμούν και κανείς δεν στέκετε στη ουσία και να πει, ρε γμτ, δεν θέλει μια στύριξη αυτή η κοπέλλα? να την βοηθήσουμε να μπορέσει να προχωρήσει...... κανείς...... είμαι μόνη μου με τα κιλά μου και βομβαρδίζομαι από παντού.... ούτε καν να σκεφτώ για κάπιο στόχο δεν μου επιτρέπουν οι καταστάσεις.... εχω κουραστεί πια....
-
αχ πολινακι μου. στα ιδια λοιπον! welcome to the club!
-
Θενκς καλή μου!!!! νομίζω θα είμαι για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ καιρό σαυτό το club....!!!!!
-
Aυτή η εναλλαγή διαθέσεών μας είναι ασύλληπτη...από εκεί που το Πωλινάκι στήριζε το Νατάλι, έπεσε κι αυτό...και μαζί και το Μπαρμπούλι...αχ, αυτές οι ορμόνες μας, τα κιλά μας, τα μαλλιά μας, τα παιδιά και τα σκυλιά μας...σηκωθείτε ορέ! Ανταποκριθείτε στην ιστορική ημερομηνία, αλά παλαιά και ορμήστε να τα λιώσουμε τα βρωμόκιλα...εχτές έκανα μαθηματάκι στην κόρη μιας φίλης δασκάλας με αντίστοιχα προβλήματα, ξέρετε, κιλά και κούραση από τα κιλά και την προσπάθεια να τα διώξει ομολογώ ότι μου έδωσε πολλύ θάρρος η οπτική της...άντε βρε, κιεμείς που σερνόμαστε στα πατώματα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, κατά το αγωνιστικό άσμα...
Α! ξέχασα να σας πω και το καλύτερο! Αποφάσισα τελικά να ξαναπάω σε διατροφολόγο (ξέρω, ξέρω είχα ορκιστεί πως δε θα ξαναπήγαινα, είμαι επίορκος) Η ζυγαριά ανεβαίνει επικίνδυνα, πρέπει κάτι να κάνω, δεν ξέρω τα αποτελέσματα, ίσως είναι ίδια όπως των άλλων προσπαθειών..θα δέιξει, μεταξύ μας, δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, αν και η συγκεκριμένη είναι γιατρός..αλλά πάλι έχω ξαναπάει σε γιατρό...τεσπα! Θα δείξει, κουτσουνοκουτσούνες!
Θα σας πω νεώτερα τη Δευτέρα!
Φιλιά και καλά σηκώματα, με το συμπάθειο!
-
Μη φοβού Ομάδα!Εγώ θα σας στηρίξω.Κρατηθείτε πάνω μου,έχω και πλάτες.Σεληνιάστηκε βρε η ομαδάρα και αρχίσατε να πέφτουμε κατ' και παρακάτ'ωσάν τα κοτόπουλα.Αμ δηλαδή πέφτει η αρχηγός,αμ αντί εμείς να τη στηρίζουμε,αρχίζουμε το ντόμινο.Ίσα λέω!!!Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο,σίγουρα,ναι,θα τον/πώς το λέει/τον ήλιο,σίγουρα,ναι(πάει με το προεκλογικό κλίμα,χα χα χα)
Θα σας τη σπάσω αλλά είμαι καλά(μη βαράτε).Τα κιλά δεν κατεβαίνουν και δε μου καίγεται μία,γιατί κατεβαίνω πόντους.Σύστημα με κέφι και το έχω.Και τα πεσίματα είναι μέσα στο παιχνίδι και δε μας πιάνει πανικός άμα πέφτουμε σαν τον πέφτουλα.Θα ξανασηκωθούμε.Νάτη νάτη πετιέται από ψηλά κι αντριεύει και θεριεύει.Τόσα πατριωτικά ακούσαμε,άσε μας κυριούλη,το εμπεδώσαμε,είμαστε έθνος που φυσά και δέρνει/.εντάξ και πάμε παρακάτω.
Δεν πήγα πουθενά χτες,μείναμε σπίτι οικογενειακώς,το χάρηκα.Ζώα,άνθρωποι,φασαρί� �,συννεφιά,ανάψαμε και το καλοριφέρ γιατί είχαμε παγώσει.Νωρίς νωρίς φέτος,να δω πόσα λεφτά θα μας πάει το πετρέλαιο.
Αλλά...κρατιέμαι.
Πήγα μία βόλτα σε ένα κοντινό γήπεδο και το έπαιξα αθλήτρια.Μου άρεσε που με πέρναγαν για μαραθωνοδρόμο.Δεν είμαστε καλά.Έκανα και πλάκα,τους έλεγα δε θα τρέξω φέτος,δεν έχω κάνει καλή προετοιμασία,χα χα,δεν έχω το θεό μου.
Για πέστε μου και άλλα από αυτά τα απαισιόδοξα,τεθλιμμένα και σκιώδη να δω αν θα ανταπεξέλθω.:smilegrin:
-
Κοριτσάρες μου !!!!!
Δέστε αποτελέσματα!!!!!
24/10 126 κιλά
26/10 125,700
29/10 124,600!!!!!!!!!!!!! 1,400 κάτω σε 6 μέρες!!!!!!
Ξεκόλλησα επιτέλους!!!!!! Αντε να φίγω από αυτό το 120κάτι επιτέλους!!!!!
-
Ουαου!!!!!Το Πωλινάκι, πήρε την κάτω βόλτα...όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά...αφιερωμένο στο Πωλινάκι!!!
-
θενκς tidekpe !!!!! μακάρι να μην με σταματήσει ούτε ο θεός ο ίδιος!!!!!! Αντε και αν συνεχίσω έτσι, μετά το μανίκι θα τα πάω τέλεια!!!!!!
-
καλησπερα σας!
Εχω μερες να μπω να γραψω και ομολογω μου λειψατε!
Σχετικα με μενα, το συνεδριο πηγε πολυ καλα! Η παρουσιαση πολυ καλη , ολα πολυ καλα!
Επεστρεψα και ξανακρυωσα και ημουν χαλια για αρκετες μερες. Η μεγαλη μου ειναι και αυτη μπουκωμενη και απο εχτες βηχει και η μικρη. Ο Δημητρης ελειπε αυτο το ΠαρασκευοΣαββατο και ετσι εμεις τα γυναικοπαιδα δεν πηγαμε πουθενα μειναμε σπιτι να αναρρωσουμε.
Και σας διαβαζω οτι ειστε στις μαυρες σας και πεσμενες αυτες τις μερες και θελω να φωναξω οτι θα ρθουν καλυτερες μερες βρε κοριτσια! αλλα η φωνη μου πνιγετε μεσα στις δικες μου αρνητικες σκεψεις και μαυριλες.....
Και η δικη μου αιτια της μαυριλας μου ειναι η ιδια...: τα κιλα μου!
Βαρεθηκα να μην μπορω να επιβληθω στον εαυτο μου! Καθε φορα που αισθανομαι ασχημα τρεχω να φαω οτι βρω μπροστα μου. ΚΑι μετα ξανα νιωθω ασχημα και μετα ξανα τρωω ενω δεν πειναω! ουφ! βαρεθηκα! Ξαναπηρα τα 5 κιλα που εχασα και δεν τολμω να ζυγιστω ξανα!
Προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα (και οχι αιδιοδοξα αν το θυμαστε) και να ανασκουμπωθω! Σκεφτομαι κινητρα για να μπορεσω να ξαναμπω σε προγραμμα διατροφης και το μονο που βρισκω ειναι ο γαμος της αδερφης μου τον Μαιο. Αλλα ξερετε τι λεω η γαιδαρα? ελα μωρε εχω ακομη καιρο μεχρι τον Μαιο!!! Αρνουμε αρνουμε αρνουμε!!!!
Γιατι ρε κοριτσια δεν μπορουμε να συγχρονισουμε την θεληση μας με την αποφαση μας και τις πραξεις μας? και να καταληξουμε στην διαθεση μας? και στο επιθυμητο αποτελεσμα!
Αλλα σκεφτομαι οτι δεν ειμαι αυτο που φαινομαι και οτι η αξια μου δεν ειναι αυτο που δειχνει η ζυγαρια. Μεσα στα χρονια εχω μαθει ποια ειμαι με τα αδυνατα και δυνατα μου σημεια. Γιατι ομως να χανομαι και να κολαω μεσα σε ενα νουμερο? μεσα σε μια μη εγκρατης συμπεριφορα απεναντι στο φαγητο? ε?
Και γιατι τα ρωταω ολα αυτα? Μαλλον μπερδεψα το ντιβανι της ψυχης με το η ζωη ειναι ωραια! Αλλα μου αρεσει αυτο το μπερδεμα! Η ζωη ειναι οντως ωραια! ακομη και για τις στιγμες που βρισκομαστε πανω στο ντιβανι και βγαζουμε τα εσωψυχα μας! ΚΑθε τι στην ζωη μας, μας κανει αυτο που ειμαστε, τον ττροπο που σκεφτομαστε και λειτουργουμε....
Εχουμε τοσα πολλα ομορφα πραγματα στην ζωη μας ας μεινουνε οι σκεψεις μας σε αυτα!
Πολυ μπερδεμενα σας τα λεω σημερα αλλα καπως ετσι ειμαι! χαχαχ
Ναταλιτσα μην απελπιζεσαι, εγω σε αγαπαω και σε αποδεχομαι οπως ακριβως εισαι! Και στα επανω σου και στα κατω σου! :)
Και ολες κοριτσια μου σας σκεφτομαι και σας υπολογιζω για δικους μου ανθρωπους! Χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα!
Και μαλλον πρεπει να σταματησω καπου εδω γιατι σας ζαλισα με την πολυλογια μου!
Φιλακια γλυκουλες μου να εχετε ενα πολυ ομορφο Κυριακοαπογευματοβραδο!
Και μη το βαζετε κατω! Η ζωη ειναι ωραια!!!
-
H NADINE που ειναι;Ειναι αισθητη η απουσια της..
Ελπιζω να ειναι καλα..
-
ΝΑΝΤΙΝ καλιτεχνικη ευαισθητη ψυχη που βρισκεσαι;Η απουσια σου ειναι αισθητη:no:
-
επανήλθε η νεκταρινώ μας...με τα συνέδριά της, τις βόλτες της, τα ταγιεράκια της και...τις μάυρες και άραχνές της, απόλυτα εγκλιματισμένη στο κλίμα του φόρουμ! Καλώςήρθες λοιπόν κι εσύ στο ντιβάνι μας...αν και λίγο έως πολύ όλες εστιάζουμε στο ΕΝΑ πρόβλημα που έχουμε και δεν κοιτάμε τον τίτλο του τόπικ μας....τι το δώσαμε τον τίτλο;;Ε, ρωτώ κι απάντηση δενπαίρνω καθώς κι εγώ ήμουν υπέρ...και είμαι. Ειμαστε καλά, κορίτσια μου, μέσα στο σώμα που δε θέλουμε, που μας εγκλωβίζει και που ίσως μισούμε...όμως αυτό είναι, αυτό φτιάξαμε ή αυτό μας χάρισε η φύση...και μπορούμε ακόμη να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε (λέω ακόμη γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα εκπέμπουμε τόσο αρνητισμό που κι ο αγαπημένοι μας θα φεύγουν από κοντά μας, χωρίς να ξέρουμε ούτε εμείς ούτε αυτοί το λόγο). Ας μη συμβιβαστούμε αλλά ας δούμε λίγο παρέξω από το κάδρο, όπως λέει και ο το Ναταλάκι...
Έτσι πολεμούσε κι η Ιωάννα με τα κιλά της και μετά με τον καρκίνο στήθους και μετά με τον καρκίνο στους λεμφαδένες και μετά με το ρεμάλι τον άντρα της (που της την έκανε επανειλημμένα την περίοδο των χημειοθεραπειών της)...και όταν όλα πήγαν καλά, πέρασε μια πενταετία με πολυ καλούς τους δείκτες, βρήκε το κουράγιο και τον έδιωξε μακριά τους, άρχισε διατροφή με πολύ καλά αποτελέσματα, τότε η Ιωάννα δεν πήγε ένα μεσημέρι να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, τη βρήκε έμφραγμα στο σπίτι...έτσι απλά! Καλό ταξίδι, Ιωάννα, μαχήτρια...
Καλό κουράγιο και σε όλες εμάς να ταξιδεύουμε στο πικρόγλυκο ταξίδι της ζωής μας...
-
καλημέρα κι απο εμένα κοριτσάκια μου, και καλό μήνα,
μου λείψατε πολύ, έχω ένα μήνα σχεδόν να μπω στο φόρουμ και όχι δεν σας ξέχασα άς όψεται η μέση μου που με καθήλωσε στο σπίτι...
δεν μπορούσα να κουνηθώ, ηπια ένα σκασμό φάρμακα κι έκανα άλλες τόσες ενέσεις, τώρα είμαι σαφώς καλύτερα...
δεν ξέρω γιατί με πήρε έτσι απο κάτω, μάλλον κουραστηκα πολύ και δεν το κατάλαβα...
διαβάζω τις σκέψεις σας εδώ και αρκετή ώρα και νομίζω ότι διαβάζω και τις δικές μου κι εμένα με έχει πάρει από κάτω...τόσες μέρες σπίτι χωρίς να μπορω να κουνήσω να κάνω διατροφή να γυμναστώ, άστε τα να πάνε..
από κιλά δεν ξέρω σίγουρα έχω τσιμπήσει 2-3 μην ρωτάτε πόσα δεν ζυγίζομαι..
όλες βλέπω από την Ναταλία μας μέχρι την μπάρμπυ την νέκκυ την tide όλες έχουμε τις μαύρες μας,.....
συγκλινιστικη η ιστορία της Ιωάννας tide μου...
λοιπόν κοριτσάκια μου επειδή LA VITA E BELLA και όχι μόνο είναι μπέλλα είναι και μία
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΖΟΥΜΕ ας φροντίσουμε να μην μηζεριάζουμε,..
ας κάνουμε όλες μια νέα αρχή από σήμερα, ας μας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο εμάς τις ίδιες..
ας μην τρέχουμε μόνο για τους άλλους ας κάνουμε κάτι και για μας έστω κάτι μικρό..
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
κι ας κάνουμε λάθη θα ξανασηκωθούμε, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους,κανείς δεν είναι τέλοιος έλα πάμε από σήμερα...
μέχρι τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα κάνουμε
LA VITA E BELLA και μία και πρέπει να την ζήσουμε καλά ....
να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, ποιος είπε ότι είναι εύκολο..
αλλά τελικά κορίτσια σημασία δεν το τέρμα του ταξιδιού αλλά το ίδιο το ταξίδι...
(Σαν ξεκινήσεις για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...
το σκότωσα λίγο στην αρχή αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς....)
ας μην μας ξαναπάρει από κάτω, ας κάνουμε μια νέα αρχή, ......
την καλημέρα μου σε όλες και την αγάπη μου