-
Γεια σας :)
Πωλινάκι, είναι απολύτως φυσιολογικό να σε δείχνει και 1 και 2 και 3 κιλά περισσότερα απο όσα είσαι με δεδομένο ότι έχεις κατακράτηση υγρών. Αν συνεχίσεις κανονικά την διατροφή τότε θα δεις ότι μετά την περίοδο θα έχεις χάσει πολύ παραπάνω απο ένα κιλό. :thumbup:
Υπομονή... και θα σε ανταμείψει η ζυγαριά με τον νέο μήνα!:wink1:
Φιλιααααααα :love:
-
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! Πραγματικά σοκαρίστηκα σήμερα που την είδα, και λέω μα γιατί, αφού τα πάω καλά!!!!! Αρα περί τις 8 Φεβρουαρίου θα ξέρω σίγουρο αποτέλεσμα!!!!! Ευχαριστώ!
-
-
μετα το πρωινο:
+ 200
κανω επιβεβαιωση:
(+200-100)=+100
μεσημερι, προ φαγητου:
{(200-100)-400)=-300
χεχε lol
-
-
kαλησπερα εμενα το σωμα μου εχει τρελλαθει......προχθες ειμουν 62.50 εχθες 64 κ σημερα 63.300.....αχ τι μου συμβαινει???
-
-1 κιλακι σημερα !!!
Μου εχει χαλασει η ηλεκτρονικη ζυγαρια και μεχρι να δω το 1 κιλο να φευγει ειμαι με την ψυχη στο στομα.
Στην ηλεκτρονικη εστω κ 200 γραμμαρια σοτ δινουν ωθηση.
Μαλλον θα πρεπει να αποκτησω μια ξανα.
-
6η ημερα διαιτας!!!
-200γρ
27/1/11----->71,2
28/1/11----->71
24/4/11------>58:thumbup:
-
Καλημερα! Χάλια ο καιρος ε?
-400 σημερα
55.8...
-
Ψωφόκρυοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοο
Μπράβο κορίτσι. ʼντε γιατί έρχεται και σαβ/κο για να ρθουμε να φουσκώσουμε πάλι
-
Nαι ρε! Κυριακη εχω προγραμματισμενο κινεζικο... και αυριο φρο-γιο... Και τα δυο αφρος...
-
πειράζει να αρχίσω να ζυγίζομαι μετά την επέμβαση???????????:crazy:
αν το κάνω τώρα το μόνο που θα καταφέρω είναι να κλαίω ολημερίς και ολονυχτίς....:(
-
Υπομονη Ελενάκη μου. Είναι πλασματικό το βάρος λόγω της καθυστέρησης. Και την περίοδο μην την σκέφτεσαι. Σαφέστατα οφείλεται στο άγχος σου λόγω διαβάσματος.
Καλή επιτυχία σήμερα κοριτσάκι. Θα περιμένουμε ενημέρωση.
-
Δε θέλω απαισιοδοξίες. Θέλω ένα εφταράκι τουλάχιστον. Αλλιώς θα το χαλάσω το συνοικέσιο.
-
καλημερα αααα αααα :)
+1 kg.
(μετα το πρωινο.)
ε λογικο κ αναμενομενο :)