-
Καλημέρα κορίτσια μου,
Πινκ το βάρος σου που αυξήθηκε παίζει να είναι από τη γυμναστική που κάνεις;
Χθες που λέτε
π. 2 φέτες σικαλης ψωμί του τοστ, 1 αυγό βραστό, 1 φέτα κασέρι, μαρούλι, μουστάρδα
δ. ένα κεκάκι (αν είναι η αγάπη αμαρτία)
μ. τυρί με σουσάμι και λίγο μέλι και καρύδια
α. μπουγάτσα με κρέμα (θα βγω να το φωνάξω με λατρεία)
β. σουπιές με κρεμμύδια, 1 φέτα ψωμί
-
πινκ ρε μια χαρά ποσότητα τρως. γιατί να την μειώσεις??
μαρουλέ τα σαντουίτσια σου μου φαίνεται πως είναι πολύ νόστιμα!!!!
εγώ δν μπορώ να βάλω σε τάξη το μυαλό μου πόσο μάλλον την διατροφή μου γιαυτό δν σας τιμάω με την διατροφική μου ρουτίνα
-
καλησπερα τριαδοκοσμε ! τι κανετε ;
εγω χαθηκα λιγο γιατι τρεχω κλασικα αλλα συνεχιζω διατροφη ( μεμμικρες ατασθαλιες) κ γυμναστικη.Το Σαββατο λεω να ζυγιστω κιολας να δω αν υπαρχει καμια προοδος.
Πινκακι εγω νομιζω πως εχει ανεβει η μυικη σου μαζα που ειναι πολυ καλο.Η ζυγαρια ομως δεν το ξερει γι αυτο δειχνει παραπανω.Μυ εχει συμβει κ μενα κ το διαπιστωσα μονο με την λιπομετρηση . Εσυ συνεχιζεις με την διαιτολογο,αν ναι τι λενε οι μετρησεις;
Προσωπικα δεν θεωρω οτι τρως πολυ δεδομενου κ την γυμνατσικη που κανεις.Βασικα δεν βλεπω κατι που μπορεις κ να μειωσεις ποσοτηκα.
Σουσουδακι πιστευω πως ειναι φαση κ θα περασει.θα την βριες εσυ την ακρη δεν σε φοβαμαι !!!
Μαρουλι Μαρουλακι σταματα να τρως σαντουιτσακι κ σφολιατακι κ φαει κανα φαγακι !!
-
hello girls!!
Ήδη σήμερα πήγε στα 64, έφυγε το 1 "κιλάκι" οπότε μάλλον είναι συνδυασμός κάποιας κατακράτησης κ αύξησης μυϊκής μάζας. Χτες έφαγα όπως έπρεπε σε ποσότητες, τον τελευταίο καιρό έτρωγα όμως 1,5 μερίδα σταθερά. Π.χ. στο γιαούρτι έβαζα 6-7 κ.σ. βρόμη. Μπλακούλι ακόμα δεν έχω πάει στη διαιτολόγο για λιπομέτρηση είναι η αλήθεια. Πηγαίνω ανά τρίμηνο περίπου, τώρα μάλλον μετά το Πάσχα θα την επισκεφτώ. Αλλά και εσύ κάνεις καθημερινή γυμναστική κ βλέπω ότι σταθερά δε τρως ούτε τα μισά από εμένα :/ Καλή επιτυχία με το ζύγισμα.
-
Κορτσουδιαααα τι κάνετε;;; i 've missed you!!! Πως πάνε τα κέφια κ οι διατροφές;;;
Εγώ σήμερα έλαβον:
11:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια
15:15 λίγες σταφίδες μετά το τζιμ μέχρι να γίνει το φαγητό μου
15:45 ομελέτα φούρνου-3 αβγά+μανιτάρια+1 μικρή πιπεριά+1/2 ντομάτα+2 κ.σ. βρόμη+λίγο λάδι+κασέρι 5% λιπαρά
18:30 1 γιαούρτι+ 1 μπανάνα+1 χούφτα καρύδια+3 κομματάκια σοκολάτα 96 % κακάο
21:30 έξω πίτα αλάδωτη+φιλέτο κοτόπουλο+μαρούλι+ντομάτα+� �ουστάρδα
-
Καλημέρα τριαδούλες :) κι εγώ σας πεθύμησα πολύ...
Χθες που λέτε:
π. 2 φρυγανιές σίκαλης 2κτγλ ταχινόμελο 1ποτήρι γάλα 2 καρότα
δ. 1 μήλο με κανέλα
μ. σαντουιτς ολικής με αβγό καρότο τριμμένο μουστάρδα και σως μπαρμπεκιου
α. μπάρα δημητριακών με δαμάσκηνο
β. φασολάδα μαρούλι σαλάτα 2 σοκολατάκια μαύρα
-
-
Μετά κύλησα :P
Χθες έφαγα τόσους υδατάνθρακες που σήμερα νιώθω λες κι έχω πάθει hangover...
Νέα μέρα... Νέα βδομάδα...
-
δν πειράζει. εγώ έφαγα μισό ταψί σφολιατοπιτάκια.
μετά θυμώνω.:P κ με τον εαυτό μου κ με τους άλλους.
γεια σας κορίτσια!
-
Καλημέρα κορίτσια,πως είστε? Προσπαθώ να μπω μέρες στο forum και μου έβγαζε σφάλμα η σελίδα βρε κορίτσια. Χθες μου την άνοιξε κανονικά. Το αντιμετώπισε κάποια από εσάς αυτό το πρόβλημα? Έχω πολλές μέρες να σας γράψω και μέσα σε αυτό το διάστημα είχα καλές αλλά κ άσχημες διατροφικές μέρες. Συνεχίζω και πάλι όπως κάνω και κάθε φορά άλλωστε. Την παρασκευή παρέλαβα κ το βιβλίο του Ζουμπανέα, διατροφική νοημοσύνη. Λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
Είμαι κάπως απογοητευμένη σήμερα διότι η ζυγαριά δεν λέει όχι απλa να κατέβει γραμμάριο, αλλα μερικές μέρες ανεβαίνει κιόλας. Είμαι πολύ στεναχωρημένη και αισθάνομαι οτι δεν θα καταφέρω να ελέγξω το βάρος μου ποτέ.
-
Καλησπέρα κορτσούδια!! Χαθήκαμε λίγο!! Καλή Μεγάλη Βδομάδα να έχουμε χωρίς απογοητεύσεις!! Αννα μην ανησυχείς καμιά φορά η ζυγαριά ανεβαίνει ανεξήγητα, υπομονή!! Εγώ νηστεύω από σήμερα κ ψάχνω συνταγές κ τρόπους για να καλύψω τις ανάγκες μου σε πρωτεΐνη!!
Σας φιλώ!!
-
Που είστε αγαπημένες τώρα που πήρα τα πάνω μου μετά από την ΑΚΟΛΑΣΙΑ
π: γάλα κατσικίσιο ,1 αχλάδι ,λίγους ξηρούς καρπούς
δ1: αυγό
δ2: 2 αχλάδια κ λίγους ξηρούς καρπούς κ 2 δάχτυλα σοκολάτα μαύρη
μ: 2 γεμιστα,σαλατα πρασινη, τυρι φετα και απο πανω τρια δαχτυλα σοκολατα
α: χαλβας μακεδονικος κ γαλα
β: τοστ με κασερι κ μπροκολοσαλατα
-
<3 Ευγε Σουσουδένια!!!
Άντε παρέσυρέ μας και τρέλανέ μας!!!!
-
Καλησπέρα όμορφες!! Χριστός ανέστη!! Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και να μας φέρει γαλήνη ψυχής!!
Εγώ χάθηκα λίγο πήγα ένα ταξιδάκι για λίγες μέρες, πέρασα πολύ ωραία.
Διατροφικά φυσικά κ υπήρξαν φορές που ξέφυγα αλλά όχι τα τρελά πράγματα του παρελθόντος κ κυρίως έφαγα ως εκεί που ήθελα και αυτά που ήθελα χωρίς τη νοοτροπία α είμαι ταξίδι πρέπει να τα φάω όλα ή αφού έφαγα εκτός προγράμματος θα συνεχίσω να τρώω έτσι. Μέχρι κ ταχινόμελο κουβάλησα μαζί μου :P Έκανα κ γυμναστικούλα όσο μπόρεσα.
Μπράβο Μανταμίτσα συνέχισε έτσι!!
Άντε να μπαίνουμε όλες σε πρόγραμμα πάλι!! :love:
-
γεια σου πινκιο! ευχαριστω μαρουλενια!
σημερα
12: 1 ποτηρι γαλα,1 φετα τσουρεκι, 1 αχλαδΐ
230: πουρες, 2 μικρα μπιφτεκακια,σαλατα πρασινη
4: 3 μικρα σουτζουκ λουκουμ κ λιγα αμυγδαλα
9: 1 μεγαλο βραστο κολοκυθακι σαλατα, μια φετα ψωμι με κασερι