Και αμα εχεις αμαξι εισαι εξαρτημενος απο αυτο.
Printable View
Λυπάμαι axl100. Πώς το ονομάζεις ψύχωση; Έχει διαγνωστεί δηλ το παιδί σου με ψύχωση ή είναι δικό σου συμπέρασμα; Αν δεν είναι κάποια ψυχική ασθένεια που χρειάζεται ιατρική αντιμετώπιση, και είναι θέμα χαρακτήρα και μόνο, φυσικά και ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει. Χρειάζεται υπομονή και δύναμη. Όλα τα βάσανα για τον άνθρωπο είναι καλώς ή κακώς.
χαχαχχαχα καλά οι περισσότεροι για τον αγύριστο είναι.... εγώ φιλικά βγήκα μαζί του, αυτός είχε άλλες βλέψεις και έφτασε στο σημείο να πει ότι τον προκάλεσα κιόλας αχαχαχ .. Να φανταστείς ότι μια μέρα που είχαμε βγει ήμουν αδιάθετη, πονούσα πολύ και χρειάστηκε να πάω στο φαρμακείο να πάρω παυσίπονο...Και έφτασε στο σημείο να πει ότι είχα φοβερή οικιοτητα μαζί του για να του πω ότι είμαι αδιάθετη.....ξέρετε κανέναν νορμάλ άνθρωπο να σκέφτεται έτσι ? ... αλλά τώρα θα μου πεις ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ..
Άρα δεν ήταν μόνο το αυτοκίνητο ο λόγος που δεν προχώρησε. Και ναι, πολλά ζευγάρια, ακόμα και 30+ και 40+ και μεγαλύτερης ηλικίας για πολλούς λόγους, ιδίως οικονομικούς ή υγείας, κυκλοφορούν με ΜΜΜ ή ταξί. Δεν το θεωρώ κακό. Από την άλλη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν. Αν δε θες, δε θες και τέρμα.
Πάντως και οι άντρες πλέον δύσκολα αποδέχονται γυναίκα που δεν έχει αυτοκίνητο και δεν οδηγεί. Ίσως φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να της κάνουν τον σοφέρ.