Αμα πιανουν τα χερια σου μπορεις να βγαλεις τελειως το ανταλακτικο και να βαραει τουρουτουρουρουορου οτι και καλα τελειωσε :P
Printable View
μιλαμε δεν παλευεται με τπτ..... Δεν αντεχω αλλο την καγκουρια των ντοπιων βλαχαδερων λεωφορειατζηδων.. βοηθεια!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=m5Ibc4EPZ8E
Eιναι νυχτες που με πανε παντου με φου
Και ειναι νυχτες π με πανε απο δω κι απο κει και ευχομαι να ανοιξει η γ@μημενη γη και να με καταπιει.....
σκεφτομαι.... αυτό ειναι το πρόβλημα.
Άλλη μια μαλακισμένη μέρα πέρασε.
...κι ερχεται ενα μαλακισμενο σαββατοκυριακο το οποιο ελπιζω να εξαφανιστω.
Και που να πας ;
στο διαολο κι ακομα παραπερα (να παραμεινω εκτος φορουμ εννοω).
Kαλή φάση.
http://www.youtube.com/watch?v=0vp2dmYC624
Tην είδα χθες.
Αυτή η ταινία γράφτηκε για μένα, είμαι σίγουρος.
εγω αν ξενυχτισω σε λιγο θα δω αυτη http://www.imdb.com/title/tt0996967 η οποια νομιζω εχει επισης κατι απο μενα (αν και δοξα το θεο δε φορεσα γυαλια ακομα).
Aν είσαι serial killer μπορεί και να έχει.
Σε λιγο θα παω για καφεδακι Αριστοτελους!!!!!!!!!!!!!!!
Kαταφερα κι αρρωστησα καλοκαιριατικα! Μπραβο μου! Για αυτο με ειχε πιασει τοση γκρινια χτες!
Σημερα για πρωτη φορα τρομαξα πραγματικα.. διεσχισα τη Βασιλλισης Ολγας (οποιος ειναι απο θεσσ θα ξερει την οδο-λεωφορο), οχι απο τα φαναρια αλλα ημουν λιγο παρακατω απο το γερμανικο ινστιτουτο κ περασα εντελως μονη μ κοιταζοντας τα 2 ρευματα κ στο 2ο αφου ειχα σταθει στη μεση να ελεγξω κ εφυγα αμεσως κοντεψε να με χτυπησει μηχανη.. δν ξανακανω μαγκιες παιδια θελει προσοχη, χιλιες φορες φαναρια κι ας περιμενεις κ 5 λεπτα ενιοτε να περασεις.. λιγο ακομα κ παιζει να ημουνα νοσοκομειο τωρα...
το έκανα με γάιδαρο και ετοιμάζομαι να το κάνω και με κατσίκα.......έχω σώμα καμηλοπάρδαλης, αυτιά σαν μανιτάρια και από την μύτη μου βγαίνουν φρύδια. Lacry4ever
Δεν μπορώ άλλο να συνεχίζονται αυτοί οι εφιάλτες...
Σκέφτομαι... τι πρέπει και τι δε πρέπει να κάνω, για να γεμίσω τα κενά μου, τα οποία εγώ η ίδια δημιουργώ κάποιες φορές...
σκέφτομαι πως 8α πάψω να πέφτω σε παγιδούλες...
σκέφτομαι ότι με κάνανε πολύ σκληρή και δύσπιστη με τους ανθρώπους πράγμα που δε μου αρέσει γιατί αμφισβητώ τους πάντες... και επίσης σκέφτομαι ότι σκέφτομαι υπερβολικά και θα το κάψω!!!
Καλη επιτυχια αυριο στα παιδια που δινουν εξετασεις. Δωστε τον καλυτερο σας εαυτο και μην απογοητευεστε απο την κριση, γιατι η παιδεια βοηθα σε πολλα θεματα. Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!
Αααα το ειχα ξεχασει οτι αυριο ξεκινανε οι πανελλαδικες! παιδια καλη επιτυχια οσοι δινετε, να γραψετε και θα γραψετε καλα, δν θελει αγχος, θελει ηρεμη σκεψη, συγκεντρωση, αισιοδοξια, θετικη διαθεση κ ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια Giannis94 κ οποιος αλλος δινει!! :)
εγώ δεν δίνω ! δεν ειμαι και τοσο...... στους άλλους καλή επιτυχία! ούτε να τις σκέφτομαι δεν θέλω! μιση ώρα μετρούσα τα πατώματα και τις πορτες και μετά ξεκινούσα το γράψιμο(τρόπος του λέγειν). ευτυχώς τα πήγαμε πολύ καλά
Ετσι μπραβο ρε Γιαννη! Μια χαρα πηγαινουν ολα! Που θελεις να περασεις?
Καλή επιτυχία κι από ΄μενα!
Σκέφτομαι αν το οτιδήποτε έχει νόημα...
Ρε Κυκνος σορρυ κιολας, αλλα ουτε ο παππους μου π ειναι 85 χρονων κ εχει αναπνευστικα κ καρδιαγγειακα δν σκεφτεται ετσι! Αν η ζωη εχει νοημα, αν θελει να πεθανει κτλ! Ανεβαινει κ στο ποδηλατακι του (ναι, μπορει κ μαλιστα καλυτερα κ απο μενα), παει στο καφενειο του, παει στο καπη του κ ζωη χαρισαμενη! Παρτο αλλιως βρε κοπελα μου, γυρνα λιγο την πυραμιδα, απο τη σκοτεινη πλευρα την εχεις μονο!
Σ' αυτό έχεις μεγάλο δίκιο...αλλά προσπαθώ κι εγώ να ξαναβρώ τον παλιό εαυτό μου απλά δυσκολεύομαι πολύ...έχω παραδοθεί στην κατάθλιψη και μου είναι πολύ δύσκολο να την κατανικήσω...για παράδειγμα σκέφτομαι πως θ' αρχίσω ξανά να ασχολούμαι με πράγματα μέσα κι έξω από το σπίτι αντί να είμαι στην απόλυτη αδράνεια και δεν βρίσκω ούτε τον τρόπο, ούτε τη δύναμη...ειδικό για να με βοηθάει βλέπω, τί παραπάνω να κάνω; Δεν ξέρω...οποιαδήποτε ιδέα για να μπορέσω επιτέλους να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι και να κινητοποιηθώ είναι καλοδεχούμενη...καλές οι προτάσεις αλλά χρειάζονται και δύναμη για να τις εφαρμόσεις κι εγώ τώρα δεν την έχω...αλλά μη νομίζεις ότι κι εμένα μ΄αρέσει να είμαι έτσι, κάνω ότι μπορώ...
Σε καταλαβαινω, εσενα ενδεχεται να εχει χρονιοποιηθει αυτη η κατασταση, κ να μν εχεις την κλινικη καταθλιψη αλλα δυσθυμια (π ειναι μια χρονια κ επιπονη κοπια της καταθλιψης).. τεσπα ρωτα τον γιατρο σου γι αυτο αν ισχυει, εγω απλες εικασιες κανω κ μπορει να πεφτω κ εντελως εξω..
Κατα τ αλλα, πιστευω δν πρεπει να τα αναλυεις βαθια κ να προσπαθεις να τα ερμηνευσεις ολα.. καποια πραγματα απλα γινονται ως εχουν, δν επιδεχονται δλδ τοσο μεγαλης ερμηνειας κ αιτιολογησης.. τεσπα κ αυτα π λεω εντελως θεωρητικα ειναι.. γιατι δν κανεις κατι πιο πρακτικο, ωστε να δραστηριοποιηθεις? πχ εγω σημερα βραδυ θα κατεβω προς Συγγρου-Βαλαωριτου, γιατι δν σκεφτεσαι να κανεις κατι αναλογο, τωρα π εφτιαξε κ ο καιρος κ εχει ωραιο δροσερο αερακι το βραδυ? μν μενεις κλεισμενη μεσα, οσο δυσκολο κ αν σου φαινεται μια εξοδος.. καλη δυναμη θα τα πουμε! bb! :)
Θωμα απο ποια ταινια ειναι η ανωθεν εικονα? παιζει να εχω δει την ταινια (υποθετω απο κανα splatter κτλ) αλλα δν θυμαμαι τη σκηνη!
(ΚΕΝΟ αν ξερεις εσυ βοηθα λιγο!) :PP
Γεια σου ρε ΚΕΝΟ τσακαλε! Την ειδες την ταινια να φανταστω, ε? Θελω κι εγω να την δω, φαινεται ωραια, ειναι απο αυτα τα αηδιαστικα π μ αρεσουν κατα εναν αηδιαστικο τροπο :PP
Α και να πω τι σκεφτομαι.. αρκετα πολλα και διαφορα..
Αρχικα σκεφτομαι οτι εαν πανω στο πεινιρλι στο λιωμενο κασερι με τη ριγανη ριξεις αυγολεμονο αποκταει γευση ψαριου..
Επειτα σκεφτομαι οτι για να ειναι ο Πλατωνας κοτζαμ Πλατωνας να πουμε ουσιαστικα ''ολιγαρχικος'', κατι θα ηξερε και καπου θα στηριζοταν για να το λεει.. ο Πλατωνας υποστηριζε οτι επρεπε να κυβερνησει η ''αριστοκρατια του πνευματος'', δλδ λιγοι και εκλεκτοι με υψηλη διανοηση και επεσημανε τη σημασια της φιλοσοφιας στο ρολο του αρχοντα.. οπως το περιφημο ''ο αρχων τριων δει μεμνησθαι'' (ο αρχοντας πρεπει τρια πραγματα να θυμαται: πρωτον, οτι κυβερναει ανθρωπους, δευτερον οτι κυβερναει συμφωνα με το νομο και τριτον οτι δν θα κυβερναει για παντα..) τεσπα τα λεω απλοικα δν αντιγραφω απο το βιβλιο.. :p επισης οτι ''ειτε πρεπει οι κυβερνωντες να αρχισουν να φιλοσοφουν, ειτε οι φιλοσοφοι να αναλαβουν την εξουσια"... σημασια δν εχει τελικα πως ''χαρακτηριζεται'' ενα πολιτευμα, αλλα αν αυτος που το ασκει και φερει την εξουσια, εξουσιαζει δικαια και συμφωνα με τους νομους..
Και ναι γουσταρω να διαβαζω αρχαια ιστορια, κλασικους φιλοσοφους, να διαβαζω Πλατωνα, Αριστοτελη, Σωκρατη, τον χρυσουν αιων του Περικλη, μετα για τον Μεγα Αλεξανδρο, για τους Ρωμαιους βεβαιως βεβαιως (πριν αρχισουν τα περιφημα ρωμαικα οργια και τα εμετεια, τοτε που ο lex ηταν lex και dura lex), οχι οτι κ η νεοτερη ιστορια δν μ αρεσει, αλλα εχουν αλλη αιγλη ρε παιδι μου.! παιδι της θεωρητικης ημουν κι εγω, συζητουσα σημερα με κατι παιδια π δινουν πανελληνιες και ειπαμε καποια πραγματα.. μ αρεσει μετα πχ να διαβαζω κλασικους ποιητες, πεζογραφους και λογοτεχνες, οπου ''σοφον το σαφες'' και οχι μεταμοντερνους κουλτουριαρηδες π γραφουν ο,τι αφηρημενο κατεβασει η κουτρα τους κ περνιουνται για ''καλλιτεχνες''.. γουσταρω να διαβαζω Παπαδιαμαντη στην καθαρευουσα με τα σημεια στιξης κ τα απ ολα, κ οχι συγχρονα ''ποιηματα'' οπου ο ''καλλιτεχνις'' το μονο π κανει ειναι να βριζει τους απαντες και να πεταει κ ενα ''η φλογερη τερψις του αιδοιου στο τελος"! Καβαφης, Ελυτης, Σεφερης, Παλαμας, Σολωμος, Σικελιανος, Καρκαβιτσας, Παπαδιαμαντης, αυτοι ειναι για μενα ποιητες και πεζογραφοι, τελος! Οι "μοντερνοι ψαγμενοι" ας συνεχισουν να γραφουν για πουτανες κοινωνιες, κατεστημενα, εξοδους στο Κολωνακι, ματαιοδοξιες, μουνια, πρεζες κ δεν συμμαζευεται! Σε 10 χρονια δν θα τους θυμαται κανεις!
Αντε γιατι :p xixixi
Η διαφορα μαλλον ειναι οτι τοτε ηταν λιγοι αυτοι που μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο και οι πρωτοι , ενω τωρα ειναι πολλοι. Καθε μερα γραφονται τοσα βιβλια,αρθρα κλπ που αξιζει να διαβασεις....που δεν σου φτανει μια ζωη για να τα διαβασεις...
Συμφωνω κηπ! Αυτο π ειπε και ο Σωκρατης ''εν οιδα οτι ουδεν οιδα" (ενα ξερω, οτι δν ξερω τιποτα!) ουσιαστικα θελει να πει οτι η γνωση ειναι απεριοριστη και εκτεινεται παντου με χαοτικο τροπο! Ξερεις τι διαπιστωσα συζητωντας με τα παιδια και κανοντας μια αντιπαραβολη με τον εαυτο μου, οταν αυτα τα καναμε στην κατευθυνση τα διαβαζαμε δυσανασχετωντας επειδη ειτε μας φαινοντουσαν δυσνοητα ειτε πολυ η υλη, ουσιαστικα παπαγαλιζαμε χωρις να καταλαβαινουμε για τι πραγμα μιλαμε.. μονο και μονο για να τα γραψουμε στις εξετασεις.. κ μετα οταν φευγουμε απο τα σχολικα πλαισια διαπιστωνουμε τι χαναμε, και οτι επρεπε ολα αυτα να τα εντρυφησουμε εις βαθος και οχι να παπαγαλιζουμε εννοιες.. οπως και στην εκθεση πχ.. η νεα γενια δν ξερει να εκφραζεται.. ουσιαστικα στην εκθεση ειναι και η εκφραση αλλα εκει δν δινουμε σημασια.. δινουν και μας διναν φυλλαδια για καθε θεμα, πχ θεμα ''καταναλωτισμος'', παρτε φυλλαδιο 2 σελιδων τι ειναι, αιτιες, συνεπειες, επιπτωσεις, τροποι αντιμετωπισης, παπαγαλιστε το και την αλλη φορα το γραφετε.. ετσι ομως δν μαθαινεις να εκφραζεσαι και να αναπτυσσεις κατι δικο σου..
makari na mhn..
Σκέφτομαι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις κάποια πράγματα που σ' αυτούς φαίνονται απλά... :(
Μήνυμα στους απανταχού Έλληνες σε όλον τον κόσμο, μόνο σε όσους κατοικούν εκτός Ελλάδος, αλλά εντός ζώνης Eurovision:
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του 58ου Διαγωνισμού της Eurovision ( ή αλλιώς Γιουροβύζιον ή Alcoholvision), στο Μάλμε της Σουηδίας. Στην 21η θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα με το τραγούδι "Alcohol is free", που ερμηνεύουν οι Koza-Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα. Θα σας παρακαλέσουμε να ψηφίσετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε την Ελλάδα (μέχρι 20 φορές μπορείτε). Με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε σημαντικά την χώρα μας σε μια διοργάνωση με παγκόσμια προβολή και δισεκατομμύρια τηλεθεατές, συμβάλλετε καθοριστικά στην προβολή μια θετικής εικόνας στο εξωτερικό, στην διάδοση της ελληνικής γλώσσας, πολιτισμού, κουλτούρας και μουσικής στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται η πρωτοτυπία, η μαχητικότητα, το πείσμα και η προσπάθεια κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Επίσης, προβάλλει ένα μήνυμα αντίστασης στην καταπίεση των δανειστών, ένα μήνυμα φραπεδιάς και ανεμελιάς, την εικόνα του αγωνιστικού ελληνικού πνεύματος που δεν σταματά πότε όσο ανηφορικός και αν είναι ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά του.
Υπενθυμίζεται ότι στον Μεγάλο Τελικό οι φίλοι του Διαγωνισμού (που δεν μένουν Ελλάδα) καλό θα ήταν να ψηφίσουν μόνο το τραγούδι της Ελλάδας(νούμερο 21). Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν έως 20 φορές το τραγούδι της επιλογής τους, καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού- δηλαδή το 21 για την Ελλάδα) ή στέλνοντας με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν για 15' αμέσως μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί από τους παρουσιαστές. Επιβεβαιώστε τα νούμερα από σταθμό της χωρας σας.
Ακολουθήστε αυτό που λέει η καρδούλα σας, ψηφίστε το 21 και δώστε μια νέα προοπτική στην πατρίδα της καρδιάς σας!!!
Πηγη http://lewforeio31.blogspot.gr/2013/...of-greece.html