καλημέρα και καλό μήνα...με τις ευχάριστες προτροπές της Αννέζας...(που λογικά πήρες κιλάκι, βρε, με τόση ακινησία και φάρμακα..εδώ παίρνουμε εμείς που, όσο να πεις, ένα τρεξιματάκι το ρίχνουμε...) αλλά συμφωνώ! Ας χαμογελάσουμε λίγο πιο αισιοδόξα...μήπως και το πιστέψουμε δηλαδή!
κορίτσια μου μόλις γύρισα από μια διατροφολογο που, ούτε λιγο ούτε πολύ, τί μου είπε;;;;; Ο,τι και το Νατάλι δηλαδή ότι το έχω παρακάνει θέμα αυτό με τα κιλά, ότι έχω εστιάσει εκεί, ότι χάνω τις μέρες, μήνες κ.λ.π. και το χειρότερο:υποψιάζεται ότι ως έφηβη είχα ανορεξικές τάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εννοείται, ότι δεν το δέχομαι αυτό!!!!Μια χαρά παιδάκι ήμουν, και μάλιστα, χωρίς καμιά έγνοια για το σώμα μου!! Θεωρεί ότι η όποια έλλειψη απώλειας βάρους παρατηρείται γιατί δε μου δίνω χαλαρά χρόνο και το άγχος με γεμίζει τοξίνες και μετά από κάθε αποτυχημένη απόπειρα απώλειας βάρους καταφεύγω σε υπερβολές και πάει λέγοντας!!!!!!!!!!!Σε κάποια ίσως έχεις δίκιο...τα ήξερα κι εγώ απλώς μου το πιστοποίησε! Στο θέμα της ανορεξίας πάντως δεν το πιστεύω!!!!!!! Επί του προβλήματός μου δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο, παρά ότι πρέπει να ξεκολλήσει το μυαλό μου να εστιάζει μόνο σ'αυτό και όλα θα πάνε καλά...διαιτολόγιο δε μου έδωσε σήμερα, από Πέμπτη.
Και ρωτώ η αφελής: γιατί έπρεπε να πληρώσω (ευτυχώς ήταν μικρή η επίσκεψη) για να μάθω αυτά που πολυ΄εύστοχα και ποιητικά μου είπε το Νατάλι;;;;;Ε;;;;Γιατί;;;Και απαντώ η ίδια:γιατί είμαι αμελής μαθήτρια και κοπανατζού! Χωρίς πλάκα πάντως κάπου εκεί είναι η αλήθεια!
Α! Εννοείται ότι της μίλησα και για εσάς!! Και μου είπε ότι μου κάνει πολύ καλό και να σας συνεχίσω. Δηλαδή τώρα το τόπικ ΚΑΙ με συνταγή γιατρού....
Λοιπόν, άντε πάμε πάλι από την αρχή, όχι ότι έχω τον ενθουσιασμό που πρέπει αλλά μου το χρωστάω
κι εσείς σε σας!!!
Φιλια
ΥΓ>Νατάλι, θα κρατήσει για πολύ η περίοδος της σιωπής;:fake sniffle: