ελενακι καλη επιτυχια :love:
Printable View
ελενακι καλη επιτυχια :love:
καλημερα αααα αααα
+1 kg.
(μετα το πρωινο.)
ε λογικο κ αναμενομενο
Μήπως ήπιες και πολύ νεράκι χτες το βράδυ που έλεγες και στο άλλο τόπικ? Γιατί μπορεί να φούκσωσες και από αυτό οπότε μέχρι αύριο το πολύ μια χαρά θα είσαι. θα χεις ξεφουσκώσει.
μπα, δεν ηπια..
αλλα δεν πειραζει, ειναι οκ, χθες ημουν στο τρεξιμο, αγχωθηκα,εφαγα λουκανικο το μεσημερι που ηταν κ πολυ πικαντικο, το βραδυ εφαγα κ χαλβα κ σοκολατακια :P, ε κ μεταξυ μας τωρα, δεν τρωωκ για να χανω αυτες τις μερες :D
σ αυτη τη φαση προσπαθω να κοψω τις πολλες συχνεςμ@λ@κιες βασικα :D
εχω κ 2 μερες που δε γυμναστηκα...
ε μωρέ εντάξει σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Δεν έχεις άλλωστε και πολύ δρόμο μπροστά σου ή μάλλον κάτσε εσύ τώρα είσαι σε φάση διαιτας όπως λεει το τικεράκι σου ή απλά προσέχεις και ότι γίνει? Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους. και εντάξει και οι παρασπονδίες επιτρέπονται. Σιγά τώρα απλά το θέμα είναι να γίνονται με ένα μέτρο.
Αχ λουκάνικο πικάντικο. Απλά τρελαίνομαι όμως. Πως να μην αντισταθείς? Εμένα δώσε μου λουκάνικο χωριάτικο και πάρε μου την ψυχή. Λουκάνικο και απάκι και ψημένα στη σχάρα και να τρέχουν και όλα τα λιπίδια. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Καλημερα.Σημερα +500.
Καλημέεραα
-100 μονο σήμερα γαμωτο αλλα 800 να φτασω εκει που ημουν:sniff:
ειμαι σε φαση που προσπαθω να με πεισω να κανω διαιτα :DQuote:
Originally posted by mariafc
ε μωρέ εντάξει σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Δεν έχεις άλλωστε και πολύ δρόμο μπροστά σου ή μάλλον κάτσε εσύ τώρα είσαι σε φάση διαιτας όπως λεει το τικεράκι σου ή απλά προσέχεις και ότι γίνει? Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους. και εντάξει και οι παρασπονδίες επιτρέπονται. Σιγά τώρα απλά το θέμα είναι να γίνονται με ένα μέτρο.
Αχ λουκάνικο πικάντικο. Απλά τρελαίνομαι όμως. Πως να μην αντισταθείς? Εμένα δώσε μου λουκάνικο χωριάτικο και πάρε μου την ψυχή. Λουκάνικο και απάκι και ψημένα στη σχάρα και να τρέχουν και όλα τα λιπίδια. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
απακι!!!!!
ππππππππππππωωωωωωωωωωωωω ωωω!!!
Καλα εγω η γουρουνα,τρελαινομαι για λουκανικο (αλλα το Κρητικο) και το τρωω αψητο με ψωμι.:smirk:
Ελενακι καλη επιτυχια κουκλα μου και θα δεις μολις φυγει το αγχος θα ερθει η περιοδος!;)
+600 γρ. σημερα
68.8 Kg
ρεκορ!!!!
και το τρωω αψητο με ψωμι
Θεά μου. Έλα να το πεις στη μάνα μου να δει ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω τέτοιες ιδέες.
28-01-11.....65.300 -300Quote:
Originally posted by MKEH78
27-01-11.....65.600 -300
καλό βράδυ
27/1/11 = 75,4 -200
28/1/11 = 74,4 -1:tumble:
Καλημερα!!
29/1/11 70.9 -100γρ Κατι ειναι κι αυτο
29-01-11.....65.000 -300Quote:
Originally posted by MKEH78
28-01-11.....65.300 -300
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!
+300 μονο με μεσημεριανο χτες... και τρελη πεινα το βραδυ... Ελεος ρε πουστη ελεος...
56.1
-800 :D