Στεναχωριέμαι πολύ που χαθήκαμε :sniff:
Printable View
Στεναχωριέμαι πολύ που χαθήκαμε :sniff:
εγω εδω ειμαι. απλα δν προσπαθησα κ πολυ για τριαδες αυτες τις μερες. αλλα εδω τριγυρναω για μουχαμπετι πρωτη ειμαι!!!
Ε άντε λοιπόν να μαζευόμαστε!!
Ας κάνω την αρχή!!
Σουσουκα δε πειράζει τριάδες, ξε-τριαδες να μας γράφεις :)
Σήμερα:
10:15 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα (πρωτοτύπησα)
13:30 1 λεπτή φετούλα ψωμί (άκυρο αλλά μετά το τζιμ πήγα για καφέ απρόοπτα κ έπρεπε να φάω λίγο υδατάνθρακα κ αυτό είχα πάνω μου :P )
15:00 250 γρ μακαρόνια ολικής+1 κονσέρβα τόνο σε νερό+μανιτάρια+κόκκινη σάλτσα+1 μπολ μαρούλι με λίγο λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+1 μήλο+3 κομμάτια σοκολάτα 96% κακάο+ 1 χούφτα καρύδια+ λίγα στραγάλια
21:15 1 μπουκάλι κεφιρ (500 ml) + 1 πορτοκάλι + 1 μεγάλη χούφτα αμύγδαλα
Την Κυριακή θα τολμήσω να ζυγιστώ να δω τι παίζει κ από 'κει :P
:roll:
Καλημερα κοριτσια ομορφα! Μου ελειψε η παρεα μας, εχω πολυ καιρο να μπω. Με εχει ρουφηξει το αγχος της καθημερινοτητας ρε γαμωτο. Η αναζητηση δουλειας, τα οικονομικα.. Τεσπα καταλαβαινεται. Εσεις πως ειστε? Διαβασα τα μηνυματα σας και ειδα οτι σε γενικες γραμμες καλα τα πηγαινετε ολες. Εγω κοριτσια μου σχετικα με την διατροφη μου, μια ετσι μια αλλιως. Απο την μερα που ξεκινησα να γραφω σε αυτο το φορουμ, πρεπει να πηγαινουν 2 με 3 μηνες, δεν εχω χασει ουτε γραμμαριο. προσεχω αρκετα, παω γυμναστηριο, δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εκει κολλημενη στα 84 με 85. Ρε κοριτσια σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο σχετικα με την διατροφη μου. Ειστε τοσες εδω που εχετε χασει κιλα. Ξερω οτι ο καθε ανθρωπος εχει τον τροπο του αλλα πειτε καμια συμβουλη. Καποιο πλανο? ποσες θερμιδες?
Σουσουκα συγχρονιστήκαμε, αυτό σε λέω μόνο....
Κι εμένα μου λείψατε...
Άννα ούτε εγώ έχω χάσει βάρος, αλλά θέλει υπομονή κι επιμονή. Εκτός από τη ζυγαριά δεν έχεις δει άλλη μεταβολή στις διαστάσεις σου;
Με τη μεζούρα πώς τα πας;
Εγώ δεν κάνω και καμμιά σοβαρή προσπάθεια τις τελευταίες μέρες αλλά θα αρχίσω να ξαναγράφω μήπως συνετιστώ...
σήμερα λοιπόν:
π. 2 φρυγανιές σίκαλης, ταχίνι με κακάο ένα ποτήρι γάλα
δ. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κριτσίνια ολικής
μ. 2 γεμιστές πιπεριές με ρύζι και κιμα, κουνουπίδι, τυρί αγελαδινό
α. μία σοκοφρέτα μπλε, 3 μπισκότα με βρώμη και κακαό
β. δύο γεμιστά, γραβιέρα λίγο λουκάνικο κοτοπουλο
Σερπαντίνες και κομφετί για μαρουλ κ σουσουκα!! Μπράβο κορίτσια για τα ευχάριστα νέα!!
Μαρούλ μη τρως λουκάνικα ρειιι μόνο εγώ λείπω από εκεί μέσα!
Σερπαντίνες ιντιντ!!
Α ρε σουσου... Μην απογοητεύεσαι θα κάνει κι επίσημη εμφάνιση...
Κοτίσια ήταν μωρέ πινκιω.. και χωρίς γλουτένη... κι αυτά πειράζουν;;
Ουφ...
Σήμερα που λέτε:
π. 2 φρυγανιές σικαλης 2κτγ ταχινι με κακάο 1 καρότο, εβαλα κι ένα ποτήρι γάλα, αλλά ξέχασα να το πιω
δ. 2 σύκα ξερά, 10 στραγάλια 4 κριτσίνια ολικής
μ. πατάτες φούρνου 2 κομμάτια λουκάνικο χωριάτικο (το φαγα και με εφαγε) μαρούλι σαλάτα και φέτα αγελαδινή, 4 σοκολατάκια μαυρα(υπερβολή)
α. 1 ποτηρι κοκα κολα ζιρο
β. το ποτήρι το γάλα που ξέχασα στο πρωινο και πηγα να φάω και μερικές φράουλες αλλά δεν κατεβαινε μπουκιά και εμεινα στις 2
Καλησπέρα κορίτσια! Ας ξεκινήσω πάλι κ εγώ να γράφω την διατροφή μου και αν έχετε καμιά συμβουλή για καμιά αλλαγή προς το καλύτερο πείτε μου.
Πρωί: 2 φετες ψωμί τοστ ολικής με 1 φέτα γαλοπούλα, 2 αβγά βραστά, 1 κσ. κοτατζ
Σνακ: 1 φλιτζ. φράουλες
Μεσημέρι: 1 μπριζόλα στα κάρβουνα, μια σαλάτα ντομάτα κρεμμύδι με λίγο λάδι
Το απόγευμα θα πάω γυμναστήριο. Τι λέτε να φάω μετά και επίσης τι προτείνετε για βραδινό?
αφού το ζητάς θα σου πω την γνώμη μου.
λεπτομέρειες τώρα δν λέω οτι δν έφαγες καλά απλά γράφω την γνώμη μου έτσι όπως τα χω καταλάβει.
το πρωί θα μπορούσες να φας κ ένα φρουτάκι ,κ να μην φας το κότατζ ας πούμε ή τα αυγά.
για σνακ θα μπορούσες να προσθέσεις κάποια ξηροκάρπια(3-4 αμύγδαλα) και να έτρωγες εκεί την παραπανίσια πρωτείνη(τα αυγά ή το κότατζ)
για μεσημεριανό χρειαζόσουν λίγο υδατάνθρακα, 1 φέτα ολικής ή λίγο ρύζι ή μια πατάτα βραστή ή λίγο μακαρόνι ολικής.
πριν το γυμναστήριο μπορείς να φας ένα φρούτο κ μετά ένα γιαούρτι ή αυγό.
αν δν μας νοιάζει τι θα φάμε πριν κ μετά το τζιμ, φάε απλά ένα φρούτο κ λίγους ξηρούς καρπούς.
για βράδυ δν ξέρω τι σου περισσεύει στο ψυγείο αλλά προσπάθησε να κάνεις τριάδα.(υδατάνθρακα-πρωτείνη-φυτικές ίνες)
Ευχαριστώ μανταμ σου σου! θα φάω ένα φρουτάκι πριν το γυμ 10 ξηροκάρπια μετά κ το βράδυ θα φάω σαλάτα, ντάκο κ λίγο κότατζ.
Hello girls!!
Μαρουλ το λουκάνικο είναι λουκάνικο όπως κ να χει, διάβασε μια ετικέτα συστατικών κ θα καταλάβεις τιγκα στα συντηρητικά κ τα πρόσθετα, κρέας ελάχιστο κ από ποιότητα βραστα. Στο λέω γιατί εγώ νοιάζομαι πολύ για την ποιότητα αυτών που τρώω κ προσπαθώ να το εμφυσήσω και στους γύρω μου! :yes:
Άννα το ίδιο με τα λουκάνικα ισχύει κ για τη γαλοπούλα (καλά ντε μη βαράτε). Μου άρεσαν οι προτάσεις της Σουσου κ συμφωνώ. Όσο για πριν κ μετά το τζιμ παίζει ρόλο κυρίως τι είδους γυμναστική κάνεις. Αν κάνεις βάρη μισή με μία ώρα πριν κ μετά θέλει υδατάνθρακα. Ιδανική επιλογή είναι η μπανάνα(μισή πριν, μισή μετά) κ τ' αμύγδαλα. Ο υδατάνθρακας δίνει ενέργεια πριν κ αναπληρώνει το γλυκογόνο που χάθηκε μετά. Αν όμως κάνεις αερόβια μόνο εστίασε στην πρωτεΐνη μετά, ιδανική επιλογή το αυγό ή το σκέτο γιαούρτι.
Καλησπέρα όμορφες! Πως είστε? Ευχαριστώ πολύ για τις διατροφικές συμβουλές που μου δίνετε!
Pink έχεις απόλυτο δίκαιο για τα αλλαντικά κ τα λουκάνικα. Βέβαια αν τρως τοστάκι το πρωί μια φετούλα γαλοπούλα το νοστιμίζει κακά τα ψέματα:saint:
Λοιπόν ας κάνω την καθημερινή αναφορά:D
Πρωί. Ενα τοστ ανθότυρο γαλοπούλα
Σνακ. Ενα καπουτσίνο
Μεσημέρι. Μια πατάτα βραστή, ντοματοσαλάτα, μισό κοτατζ
Σνακ. Ενα γιαούρτι κ μια μπανανα
Βραδινο. Μια πατατα, μανιταρια ψητά, λίγο φέτα
Αυτά. Εκτος απο το πρωινό σνακ που ήπια σκετο καφέ χωρίς φρουτάκι καλά δεν τα πήγα??
Μια χαρά! Στο τοστ σου βάλε κ λίγο ντοματούλα κ θα 'σαι κομπλέ!!Μπορείς να φας όμως κ λίγο παραπάνω. Ειδικά από άποψη πρωτεΐνης. Π.χ στο μεσημεριανό ή στο βραδινό να έβαζες κ έναν τόνο. Είσαι ακόμα στην αρχή της απώλειας κ το θέμα είναι να μάθουμε τον οργανισμό μας να χάνει τρώγοντας για να είναι κ πιο εύκολη η συντήρηση μετά!! :)
Καλημέρα κορίτσια μου, καλό μήνα να έχουμε...
Τόσο χάλια τα λουκάνικα ε... και πόσο μου αρέσουν...
Πάντως δεν μπορώ να μπω σε σειρά με τίποτα, δεν έχω όρεξη καθόλου, ούτε να σκεφτώ.... Χθες για παράδειγμα
δεν ήθελα να ετοιμάσω πρωινό...
8.30 κουλούρι ολικής με ανθότυρο και λίγη γαλοπούλα
10.30 φρεντο εσπρέσο μέτριο
17.00 3 κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και ρύζι, τυρί 2 βουκιές ψωμί μαύρο 2 σοκολατάκια μαυρα
21.00 2 τοστ με δύο φέτες κασέρι μισό προβειο γιαουρτακι 2 καρότα
λίγο πιο μετά φαγώθηκα τσιμπησα κάτι μπισκότα που πήρα για τον άντρα μου... είχα δύο συσκευασίες μικρές, η μία πάει
τα ξηροκάρπια όπως τα έβαλα στην τσάντα μου έτσι δεν τα βγαλα.... τα μήλα όπως τα ειχα στο ψυγείο μου έτσι τα αφησα...