Originally Posted by
Diana1982
Τί λες μωρέ και εσύ;
Δεν είναι περίεργο να έχει φοβίες επειδή κάποτε δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.....;
Να ήταν βιασμός κάπου το δέχομαι σαν τραύμα...αλλά αν όλοι που τους την πέφτουν λίγο παραπάνω οι άνδρες είχαν φοβίες,θα έπρεπε ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας να έχει ψυχολογικά.!
Κύκνε λυπάμαι που μιλάω έτσι,μπορεί να έχει τις οποιεσδήποτε προεκτάσεις το πρόβλημά σου,απλά κάπου όλα αυτά δεν μου κολλάνε....δεν γίνεσαι καθόλου αναλυτική και προσπαθείς να μας πείσεις ότι το πρόβλημά σου είναι ότι πριν από χρόνια σου την είχε πέσει ένας άντρας και κάπως σε προβλημάτισε το γεγονός και μετά δεν τα πήγες καλά με το αγόρι σου γιατί είχες φοβίες....
Δεν λέω ότι μας λες ψέματα ντε και σώνει,αν και κάπου διάβασα δικά σου ποστ παραπάνω που η Θεοφανία,την οποία θεωρώ απόλυτα σοβαρό μέλος,σε κατηγορεί "ότι κάπου μπάζει η βάρκα".Το ζήτημα μου δεν είναι να σε βγάλω ψεύτρα και προφανώς δεν σ ενδιαφέρει....αλλά μήπως τελικά άλλο είναι το πρόβλημα σου κορίτσι μου-όλα αυτά δεν βγάζουν συμπέρασμα να έχεις τόσο κακή διάθεση όπως λες.!