Τζίνα δυστυχώς τα κιλά που έχω τα έχω γιατί μου αρέσει το φαγητό κ όχι ιδιαίτερα τα γλυκά!!!!!Αυτο όμως με τα καρότα είναι το κάτι άλλο δε το περίμενα να την πατησω έτσι !!!!!
Printable View
Τζίνα δυστυχώς τα κιλά που έχω τα έχω γιατί μου αρέσει το φαγητό κ όχι ιδιαίτερα τα γλυκά!!!!!Αυτο όμως με τα καρότα είναι το κάτι άλλο δε το περίμενα να την πατησω έτσι !!!!!
Χαιρετώ την απενοχοποιημένη εβδομάδα, και αφού μου λένε όλοι "μην αδυνατίσεις άλλο" , εκτός από τα 3 σοκολατένια γλυκίσματα τα χτεσινά, χτύπησα σήμερα ένα σοκολατένιο MaxPerry, ένα κομμάτι πίτσα (μέχρι εδώ γιόρταζα την απόκτηση PhD μιας φίλης μου) και πριν λίγο τρία τυροπιτάκια. Όλε!
Γιώτα καλά έκανες, τόσα χρόνια σε χτυπούσαν αυτά, ήρθε τώρα ο καιρός Θεού θέλοντος και κιλών επιτρεπόντων να τα χτυπήσεις κι εσύ!:lol:
Γιωτάκι δεν ανοίγει το τραγούδι. Βάλτο στο you tube να παίζει κάνε copy την ηλ δ/νση και paste για να την ποστάρεις εδώ.
Ναι!!!!!!!!!!Τα κατάφερα!!!!!!!!!! Τι στο καλό!!!!!Σας το αφιερώνω εξαιρετικά αν και δεν είναι το είδος της μουσικής που ακούω όταν το ακούω ανεβαίνω!!!!!
Πολύ ωραίο τραγούδι, ευχαριστώ Γιωτάκι. Εγώ ακούω όλα τα είδη της μουσικής, όπως λένε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!
Εγώ Τζινάκι λατρεύω το έντεχνο !!!!!Ειδικά τους Πυξ Λαξ κ τον Μαχαιρίτσα άλλα δεν αποκλείω κ τίποτα το ωραίο είναι πάντα ωραίο!!!!! Καλά που είναι όλα τα στρουμφ?Ήρθα εγώ κ έφυγαν αυτά?
Ελα ντε! Δε μπορεί, δε μπορεί κάπου θα συναντηθείτε!
--->Στο φατσοβιβλίο!Quote:
Originally posted by giotaki
Καλά που είναι όλα τα στρουμφ?Ήρθα εγώ κ έφυγαν αυτά?
Καληνύχτα γλυκά μου!!!!! Δε μπορώ να μπω στο φβ!!!!!
Ούτε εγώ μπορώ να μπω Γιωτάκι. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Είναι ένα παιχνίδι των Στρουμφ.Η Γιαννούκα και ο Ντορεμί το παίζουν.
Καληνύχτα κι από μένα!Όνειρα απελευθερωμένα μας,όνειρα Αβουλένια!
Καληνύχτα Ναταλία και καλό ξημέρωμα. Κορίτσια πάω κι εγώ να ταινιαστώ. Καλό βράδυ και πολλά φιλάκια.
Σας αφήνω με μια γλυκιά καληνύχτα και το αγαπημένο μου τραγούδι!!!!!!!!!!
Μελυδρον
Καλησπέρα Αβουλένιες!!!!
Πήγα από τους γονείς μου να τους δω το απόγευμα, μένουν στο Κατερινόσπιτο, και γύρισα σπίτι αργούτσικα. Μετά μου ήρθε η χαρά να ανέβω να χτυπηθώ στο ελλειπτικό υπό το άκουσμα μπιτακίων! Μετά μπανάκια, βραδινό, ταινία ε πήγε μία και πέρασα να πω μία καληνύχτα! Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την απουσία μου από την πρώτη βραδιά του επίτιμου μέλους μας της κυρίας ʼβας. Υπόσχομαι ότι αύριο θα καλύψω το κενό της σημερινής μου απουσίας! Σας φιλώ και εύχομαι σε όλες μας όνειρα γλυκά και απενοχοποιημένα όπως μας πρόσταξε η ʼβα μας! Φιλιάααα
Γεια σου Αβουλινι αρχηγε!Εισαι η καλυτερη!Τρωμε οτι θελουμε,πινουμε κ κανα μοχιτο πιστευω,για σεξ δεν ακουω τιποτε κ ανησυχω!φατε ματια ψαρια πολυελαιους κ μαξιλαρια!
Ωραιο κ το τραγουδι που διαλεξες!Αντε ολο τετοια!
Τους δεινοσαυρους βλεπω τους εδιωξες ολους!μα να ερθουν κ στο σπιτι κ στο γραφειο!Μην ανοιγεις ουτε για να αερισεις χαρα μου!Μα καλα ρε παιδι μου ολα σε σενα τυχαινουν.....?
Καλλιοπη μου καλη τυχη κ καλη αναρρωση!
Μήπως, λέω μήπως, πριν το Αγλαύκη, Αέλι κτλ υπάρχει και ένα Αλίνα? Λέω τώρα εγώ....Quote:
Originally posted by Ava
Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:
Καλημέρα σας
καλημέρα, πάω για δουλεια, τραλαλά, τραλαλά!
Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!!!!!!!!!!Γιωτου κάλη δουλειά,Καλλιόπη κάλη επιτυχία!!!!!Πωλινακι καλημέρα κ σε εσένα τι κάνεις,πως είναι το σποράκι μας?
καλημέρα και από εμένα!!!σήμερα πάλι βρέχει και δεν με βλέπω να βολτάρω και πολύ :(
Γιωτούλα χτες το πρωί πήγα για περπάτημα στο αλκαζάρ (είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μου,μένω στο Ντιβάνι και τόσες μέρες δεν το είχα πάρει χαμπάρι :cool: ) τι υπέροχο μέρος είναι αυτό!!!το καλοκαίρι πρέπει να είναι υπέροχο που θα είναι καταπράσινο!Το μόνο που με στεναχώρησε είναι πως είναι λίγο εγκαταλελειμένο και γεμάτο σκουπίδια
Καλημέρα Γιώτα μου, καλημέρα γιωτάκι, καλημέρα Ιωάννα που είδα τις φώτο σου χτες και έμεινα!!!!
Γιωτάκι μου μια χαρά είναι, άρχισα να το νιώθω ιδικά όταν κάθομαι και έχει πολύ πλάκα!
Ιωάννα πρέπει να πηγές στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΛ αν κρίνω από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σου, δεν ξέρω αν κ αυτο το γήπεδο λέγεται Αλκαζάρ γιατί η τοποθεσία αυτή βρίσκεται στο παλιό γήπεδο στην αρχή της πόλης!!!!!Όσο για το πράσινο πριν 3 χρόνια είχε ψηφίστει σαν η πιο πράσινη πόλη της Ευρώπης!!!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως προσφέρεται για βόλτες κ για ψώνια γι'αυτο απολαύσε την!!!!!!!!!!
καλημερα! στη παρεουλα. με επιασε προκοπη λογο ηλιου μαλλον κ εχω ριξει ολο το σπιτι κατω κ δε ξερω πως θα το συνεφερω.μεχρι κ κουρτινες εβγαλα. το μικρουλι μου σημερα ευτυχως δεν εχει πυρετο αλλα εγω απο χτες εχω υποθερμια κ δε ξερω τι να κανω.τι εχει παθει καμια? με το ηλεκτρονικο δειχνει 34,6 κ το παλιο 35,1 .σκεπαζομαι,εκανα καυτο μπανακι αλλα τιποτα δεν ανεβαινει. μετα την επεμβαση παντα κρυωνα αλλα δεν ειχα κοιταξει τη θεμοκρασια μου λετε να ειναι απο αυτο?
Καλημέρα. Σήμερα δε με ξύπνησε κάποιο πρωϊνό τηλεφώνημα ως συνήθως. Υστερα από τη χθεσινή χαλαζοθύελλα ξύπνησα σήμερα και είδα αυτήν την καλοκαιρινή σχεδόν ημέρα και αναρωτήθηκα πόσες εβδομάδες κοιμόμουνα και άλλαξα εποχή!:lol:
Αλινάκι φόρεσε πολύ ζεστά ρούχα και πιες ζεστά ροφήματα, τσάι ή γάλα.
Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!
Αβουλένιες μου τι κάνετε; Η Καλλιοπίτσα μας ετοιμάζεται να σαλπάρει σε κατηφόρες διαβάζω :D άντε με το καλό κορίτσι μου και όλα καλά να πάνε!
Αλίνα μου και η αδερφή μου πάθαινε υποθερμίες (η Katie). Την βοηθούσε να τρώει κάτιτις για να παίρνει δυνάμεις. Συνήθως το πάθαινε τα βράδια, δεν ξέρω αν το παθαίνει ακόμη...
Τζινάκο τους "ηλιακούς θερμοσίφωνες" τους έβγαλες στο μπαλκόνι να ζεστάνουν το νερό; :lol:
Πάω στην πεθερά μου. Με πήρε πρωί πρωί τηλέφωνο να μου πει ότι μας έχει λάδι και κεφτεδάκια για τον κανακάρη της και κάτι άλλα καλούδια και πάω να τα παραλάβω και να την δω και λίγο. Αχ να έμενε πιο κοντά γμτ, μέχρι τον Νέο Κόσμο θα πρέπει να τρέχω τώρα και βαριέμαιιιιι ολόκληρο ταξίδι μου φαίνεται!
Πωλινάκι μου φαίνεται ότι σήμερα άφησες το χιούμορ σου στο σπίτι και δεν το πήρες μαζί σου. Εννοείται ότι η ʼβα αστειεύεται! Εξάλλου και αλφαβητικά να το πάρεις μετά το Ε δεν ακολουθεί το Τ! Και με τόσα πανεπιστήμια που έχει τελειώσει η ʼβα γνωρίζει την αλφάβητο. Οπότε η παρατήρησή σου είναι τουλάχιστον άστοχη και χωρίς καθόλου χιούμορ.:starhit:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μήπως, λέω μήπως, πριν το Αγλαύκη, Αέλι κτλ υπάρχει και ένα Αλίνα? Λέω τώρα εγώ....Quote:
Originally posted by Ava
Ατζίνα μου, θα σε λυπήσω, αλλά δεν θα είσαι δεύτερη στη σειρά, στα ελληνικά, βεβαίως, βεβαίως! Πάει ʼβα, Αγλαύκη Αέλι και μετά είσαι εσύ, Ατζίνα μου.. ʼσε τι τραβάμε με τους δεινόσαυρους.. Δεινο-παθούμε! :lol:
ναι τζινα μου πινω συνεχεια ζεστα κ εχω ντυθει σα κρεμμυδι κ περασαν κ οι αποκριες χιχιιχ ευτυχως δεν εχιι ερθει κανεις σπιτι να με δει θα τρομαξει!:lol: ετσι οπως περιγραθεις τον υπνο σου κ οτι κοιμηθηκες με χαλαζοθυελα κ ξυπνησες με ηλιο χιχιχι θα ηταν σα να ξυπναγες απο χειμερια ναρκη.
Αλινάκι δεν κοιμήθηκα με χαλαζοθύελλα, αυτή συνέβη το μεσημέρι, αλλά ο καιρός ήταν κρύος το βράδυ. Και τώρα έχω τόση ώρα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και δεν έχω φορέσει και ζακέτα! Πόρωση!
Καλημέρα Eli μου. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ήδη στο μπαλκόνι και μαζεύουν ήλιο χιχιχιχι. Από λάδι είμαι κομπλέ, για κανένα κεφτεδάκι όμως δε θα έλεγα όχι!:lol:
Τζίνα φάε λάδι και έλα βράδυ από δω που θα έχω τους κιοφτέδες σπίτι να σου κάνω το Sleevoτραπέζι! :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: ʼσε που έτσι που τρώω ούτε που θα καταλάβει ο άντρας σου ότι λείπουν κεφτέδες!:lol:
Και ακόμη πιο άστοχη η δικιά σου παρατήρηση. Και δεν νομίζω να είσαι το πιο κατάλληλο άτομο να σχολιάζεις το χιούμορ μου και αν το έχω μαζί μου ή όχι. Καλή σου μέρα.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πωλινάκι μου φαίνεται ότι σήμερα άφησες το χιούμορ σου στο σπίτι και δεν το πήρες μαζί σου. Εννοείται ότι η ʼβα αστειεύεται! Εξάλλου και αλφαβητικά να το πάρεις μετά το Ε δεν ακολουθεί το Τ! Και με τόσα πανεπιστήμια που έχει τελειώσει η ʼβα γνωρίζει την αλφάβητο. Οπότε η παρατήρησή σου είναι τουλάχιστον άστοχη και χωρίς καθόλου χιούμορ.:starhit:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by Ava
Έχεις δίκιο Πωλίνα γιατί πως να σχολιάσω κάτι που δεν υπάρχει; Εν πάσει περιπτώσει στον οίκο μας υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα και πολύ καλή διάθεση και δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τριπάκι και να χαλάσω αυτό το κλίμα για κανέναν και για τίποτα.
Το ότι εσύ δεν μπορείς να το δεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αλλά τί να περιμένω από ένα καθαρά επιφανειακό άτομο?Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχεις δίκιο Πωλίνα γιατί πως να σχολιάσω κάτι που δεν υπάρχει; Εν πάσει περιπτώσει στον οίκο μας υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα και πολύ καλή διάθεση και δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τριπάκι και να χαλάσω αυτό το κλίμα για κανέναν και για τίποτα.
Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά τί και ποιά είμαι, επομένως ολίγον με ενδιαφέρει το τί νομίζεις και τί όχι εσύ για μένα.
Από δω και πέρα αν σε ενοχλεί ο τρόπος και ο χαρακτήρας μου, τα παράπονά σου στην εξουσία.
Το τι και ποιά είσαι το φανερώνουν τα ίδια σου τα λόγια...............................
Μια βιαστική καλησπέρα,που έπρεπε από το πρωί να είμαι φευγάτη.
Δε θέλω εντάσεις κι αηδίες εδώ μέσα.Ας μοιραστώ το πώς συνέβη αυτό να τελειώνουμε.
Αρχικά είχα την ιδέα(προ Στρουμφακίων και love is in the air)ο τίτλος να είναι από τραγούδι.
Μάλιστα είχαμε πει με τη Μακ-αν θυμάμαι καλά-τι όμορφος τίτλος θα ήταν το "πεθύμησα ένα σύννεφο"της Τάνιας.
Στη συνέχεια σκέφτηκα πως ακόμα πιο όμορφο θα ήταν κάθε μία από εμάς ανά εβδομάδα να βάζει το δικό της τραγούδι.
Κι έτσι χθες την ώρα που μιλούσα με την ʼβα στο τηλέφωνο και της είπα την ιδέα μου κι ενθουσιάστηκε,είπα να ξεκινήσουμε μ'εκείνη.
Δε θα μπω στη διαδικασία να ξεσκονίσω την Αλφαβήτα μου κι ούτε θέλω να κάνετε την ʼβα να νιώθει απολογητικά.
Σε όποια δεν αρέσει η ιδέα,ας αδιαφορήσει για το γίγνεσθαι κι ας συνεχίσει να συμμετέχει στο τόπικ,που κατ'ουσία
ανεξάρτητα από τίτλους παραμένει πάντα το ίδιο.Όποια θα ήθελε να έχει την εβδομάδα της,ας δηλώσει συμμετοχή
και κατά σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα συνεχίσουμε.Μη χαλάμε το καλό κλίμα ανάμεσα μας,σας παρακαλώ!
Τα φιλιά και την αγάπη μου στην καθεμία σας χωριστά με την ευχή ν'απολαύσουμε μια ξεχωριστή 6η Μαρτίου 2012!
Παγωτάκι να γλυκαθούμε!
καλησπερα σε ολους...Δεν ξερω αν μεθυμαστε εχω να μπω παρα παρα πολυ καιρο....ελπιζω να ειστε ολοι καλα και οι στοχοι σας να πραγματοποιηθηκαν....Την τλευταια φορα που μπηκα θυμαμαι ειμουν σε αυστηρη διαιτα τεσπα τα καταφερα και τον Αυγουστο ειχα φτασει στα 59κιλα περιπου...15Αυγουστου λοιπον μαθαιβω οτι ειμαι εγκυος,τωρα διαννυω τον 8 μηνα και 30κιλα επιλεον..δεν με νοιαζει που πηρα τοσα,,,Θα ηθελα ομως να τα χασω γρηγορα να μου πειτε βεβαια θα παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα...οι ορμονες ομως ειναι χαλια..νιωθω χαλια ασχημη και θελω να ειμαι επιθυμητη παλι στον αντρα μου,,,,λιγη βοηθεια ευχαριστω