Περιμενω απαντηση , αγαπητε Γουαι ...............
Printable View
Περιμενω απαντηση , αγαπητε Γουαι ...............
Χρονια Πολλα σε οσες μας γεννησαν, σε οσες υιοθετησαν, σε οσες επαξια τιμησαν την Εννοια Μητροτητα, Χρονια πολλα ρεεεεεεεεεε !!!!!
Τοσο ειμαι κι εγω , 1.77 ακριβως , και ποτε δεν ειχα προβλημα με ψηλες γυναικες , η πρωην μου , η ωραια γυναικα του πρωην υπουργου , δεν λεμε δημοσιως ονοματα , εσενα σου το εμπιστευτηκα , ειναι 1.75 , ποτε δεν θεωρηθηκε προβλημα .............κατω απο 1.72 θεωρεισαι καπως κοντος , αλλα αμα εχεις πλατες , δειχνεις ψηλοτερος ......
Και Χρονια Πολλα στην μανα μου , κι ας τρωει μπολικο βρισιδι ....................μεκνευριζει ωρες ωρες .....και στις μαναδες σας , μανα ειναι μονο μια .......
Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη! σε λιγο καιρο παντρευομαι με τον αρραβωνιαστικο μου (πηγαμε και πηραμε βερες!) εχω ηδη ενα μονοπετρο απ'τον αρραβωνα τωρα εχω και βερα! και στα δικα σας οι ελευθερες/ελευθεροι.Επισης αισθανομαι παρα πολυ καλα και ο γιατρος μου, μου εκοψε τα φαρμακα μολις του ειπα οτι θελω να αποκτησω παιδακια με τον αντρα μου.Οπως καταλαβαινετε τωρα δεν θα μπορω να μπαινω στο φορουμ.Εχω τον γαμο και μετα την τεκνοποιηση αλλα θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απ'την καρδια μου που τα λεγαμε ολο αυτον τον καιρο.Σας ευχομαι να ξεπερασετε ολα σας τα προβληματα και να εχετε υγεια πανω απ'ολα!
Αυτα ειναι νεα , bullet !! χαιρομαι πολυ για σενα , σου αξιζει καθε ευτυχια , εισαι η αδυναμια μου στο φορουμ !! αξιαγαπητο και καλοπροαιρετο παιδι ...............................
Πραγματικά θα χαρώ αν συγκεκριμένα μέλη,δεν λύσουν τα προβλήματα τους!
Γιατί όπως κάποιοι δεν ήθελαν να βοηθήσουν,αλλά πρότειναν ''λύσεις'' που θα μεγάλωναν το θέμα μου,έτσι και εγώ θέλω να δυσκολευτούν στα δικά τους!