Καλημέρα κούκλα μου. Για μένα η πρώτη απάντηση ειναι ΝΟ.....
Printable View
Καλημέρα κούκλα μου. Για μένα η πρώτη απάντηση ειναι ΝΟ.....
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε με αυτό το σχεδιάγραμμα: Η ευτυχία είναι μία έννοια, που ανάθεμα και αν έχουμε ορισμό να της δώσουμε. Μόνο να την αισθανθούμε μπορούμε και αυτό στιγμιαία, περιστασιακά. Στιγμιαίο λάθος? :) Δεν ξέρω..
Αν με ρωτήσετε, θα σας πω ότι κάθε μέρα (σχεδόν) είμαι cheerful, pleased, το happy όμως είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν έχει διάρκεια. Το αισθάνομαι στιγμές στιγμές και μάλιστα σε φάσεις που δεν το περιμένω, καθημερινές και φαινομενικά ασήμαντες. Στις μεγάλες χαρές μου, το περίεργο είναι ότι νιώθω μουδιασμένη και όχι πανευτυχής, όπως θα ήταν και το αναμενόμενο. Ίσως γιατί στη ζωή μου τίποτε δε μου χαρίστηκε. Ότι κατάφερα, το έκανα μόνη μου, μετά από πολύ αγώνα, δεν έχω λοιπόν την πολυτέλεια να ξαφνιαστώ με μεγάλες, αναπάντεχες χαρές. Και για να το ελαφρύνω λιγάκι, μιας και άρχισα να νιώθω κάπως πρωί πρωί, θα σας πω με τι αισθάνθηκα ευτυχία σήμερα. Φόρεσα το πρώτο μίντιουμ ρούχο, εδώ και πολύ καιρό. Φαρδιά γραμμή, θα μου πείτε, αλλά είναι άλλο πράγμα να βλέπεις στην ετικέτα του ρούχου σου το m και άλλο το xxl!
Καλημέρες!
αβαααααααα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! !!!!!1
συγχαρητηρια πολλα :)
και σε κατωτερα ;)
Κιόμως πολλές φορές συμβαίνει να είσαι ευτυχισμένος, και την στιγμή που είσαι ευτυχισμένος Αβα μου, κάπιος να σου ρουφάει όλη αυτή την ευτυχία και να στην κάνει μιζέρια..... Δυστυχία...... όπως την περασμένη βδομάδα που ήμουνα πανευτυχείς πως είχα χάσει 1μισι κιλό σχεδόν..... και ξαφνικά με την ηλήθεια ερώτηση του άντρα μου μου τα χάλασε όλα...... "Από που τα έχασες, από το μυαλό? " :(:(:(:(
οσο για την ευτυχια... εχω την αισθηση οτι πολλοι εχουμε χασει πολλες χαρες κ πολλη χαρα περιμενοντας να ρθει η ευτυχια...
ισως τελικα η πιστη στην ευτυχια να ειναι τοσο εγκλωβιστικη ωστε να κατανταει σιγουρος τροπος να τη χασουμε.
δεν ξερω αν αντιλαμβανεστε το σκεπτικο μου αλλα δεν εχω την ευχερεια νατο αναλυσω περισσοτερο τωρα...
Αμάν, βρε Πωλίνα! Συγκλονίζομαι με το τι άσχημα παιχνίδια επιβολής παίζονται ανάμεσα σε ανθρώπους, που υποτίθεται ότι είναι σύντροφοι στη ζωή. Αφού δε μπορείς να τον χωρίσεις, προς το παρόν, κάνε το άλλο. Αγνόησέ τον. Έχασες ενάμισυ κιλό, δεν είναι και λίγο! Δεν θα σου χαλάσει την ευτυχία, δεν θα του το επιτρέψεις με τον τρόπο σου. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να σε μειώσει, για δοκίμασε να επιτεθείς με τη σειρά σου. Από πού τα έχασες, από το μυαλό? Ναι, δεν είναι προφανές? Αφού σε παντρεύτηκα..
Smart, σε ευχαριστώ πολύ! Είναι όμορφο να μοιράζεσαι τη χαρά σου. Το σκεπτικό σου το αντιλαμβάνομαι. Δε γίνεται να είμαστε κυνηγοί της ευτυχίας, να απαιτούμε καλά και ντε να είμαστε ευτυχισμένοι, να περιμένουμε να έχουμε προαγωγή, χρήματα, επαγγελματική επιτυχία, πετυχημένους γάμους, υγιή και όμορφα μωρά και ομαλές οικογενειακές σχέσεις για να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στατιστικά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών συμπίπτει με τις γιορτές των Χριστουγέννων, μία εποχή όπου όλοι και εμείς μαζί περιμένουμε την ευτυχία, λες και έρχεται κατά παραγγελία. ʼντε, πάλι άρχισα!
Και θα χάσω ακόμα παραπάνω και τότε θα αρχίσει για την χαλάρωση, και μετά για τις πληγές μου μένουν..... αν φυσικά μίνει μαζί μου μέχρι τότε..... Πολλές φορές προσπάθησα να τον αγνοήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. έχει τον τρόπο να μου σπάει τα νεύρα. αυτό το έχω πεί πολλές φορές όταν με λέει παλαβή (χαζή δλδ) και του λέω αν δεν ήμουν δεν θα ήμουνα τώρα μαζί σου. Αχ τώρα να δούμε πόσο θα αντέξω.... θα αρχίσω να παίζω και τζοκερ, μπας και κάτσει τίποτα... 200 000 θέλω και τον έδιωξα...!Quote:
Originally posted by Ava
Αμάν, βρε Πωλίνα! Συγκλονίζομαι με το τι άσχημα παιχνίδια επιβολής παίζονται ανάμεσα σε ανθρώπους, που υποτίθεται ότι είναι σύντροφοι στη ζωή. Αφού δε μπορείς να τον χωρίσεις, προς το παρόν, κάνε το άλλο. Αγνόησέ τον. Έχασες ενάμισυ κιλό, δεν είναι και λίγο! Δεν θα σου χαλάσει την ευτυχία, δεν θα του το επιτρέψεις με τον τρόπο σου. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να σε μειώσει, για δοκίμασε να επιτεθείς με τη σειρά σου. Από πού τα έχασες, από το μυαλό? Ναι, δεν είναι προφανές? Αφού σε παντρεύτηκα..
Δε δουλεύεις Πωλίνα? Έχεις άλλη πηγή εισοδήματος, πχ ενοίκια ή άλλο? Κάποιον που να σε στηρίξει οικονομικά? Δε θέλω απαντήσεις με λεπτομέρειες, απλά ρωτάω για να δω αν ο λόγος που είσαι με αυτόν είναι η οικονομική εξάρτηση και αν πατάει ο κύριος εκεί για να κάνει τα δικά του.
Δουλεύω.... Δυστυχώς δεν έχω άλλη πηγή εισοδήματος ουτε οι γονείς μου μπορούν να με βοηθήσουν.... Χρωστάμε 220 000 στο σπίτι. Η δόση είναι 1200 ευρώ για 30 χρόνια.... εγώ παίρνω 1300. πως θα τα καλίψω μόνη μου?Quote:
Originally posted by Ava
Δε δουλεύεις Πωλίνα? Έχεις άλλη πηγή εισοδήματος, πχ ενοίκια ή άλλο? Κάποιον που να σε στηρίξει οικονομικά? Δε θέλω απαντήσεις με λεπτομέρειες, απλά ρωτάω για να δω αν ο λόγος που είσαι με αυτόν είναι η οικονομική εξάρτηση και αν πατάει ο κύριος εκεί για να κάνει τα δικά του.
Ουπς! τι κουβέντα άνοιξα άθελά μου...
περί ευτυχίας, λοιπόν!
Νιώθω ευτυχισμένη για όλους τους παράγοντες της ζωής μου, εκτός από ένα (ξέρετε. εσείς). Γι'αυτό δίστασα να απαντήσω...αν είχα καταφέρει αυτό, ελικρινά, θα τα είχα όλα (έτσι, όπως θέλω εγώ, να εξηγούμαστε, καθώς για άλλον μπορεί να θεωρούσε ότι δεν είχε τίποτε) δεδομένου όμως ότι λόγω ηλικίας και εμπειρίας έχω γίνει ακόμη πιο ολιγαρκής (ομολογώ ότι το είχα ανέκαθεν) το δηλώνω ευθρασώς: Αν είχα 10 κιλά λιγότερα και ταυτόχρονα όλα όσα έχω τώρα, ΝΑΙ, θα ήμουν τρισευτυχισμένη!!!!
Αβα μου, εξαιρετικό το νέο σου με το μέγεθος...άντε και στα παιδικά!
Πωλίνα, να σου πω ότι τη συμπεριφορά του άντρα σου μπορείς να τη δεις και ως κίνητρο του τύπου...τώρα θα σου δέιξω εγώ πώς μπορώ να γίνω, ε; Για σκέψου το....:smug:
ΥΓ: Πώς τα πάω, κυρία;
...tidekpe χαιρομαι για σενα..αν μομο εξτρα 10 κιλα ειναι η πηγη του κακου....μπραβο σου
σε ζηλευω!
καλημερα!
Ευχαριστώ...αλλά λάβε υπόψη αυτό το ολιγαρκής:saint:Quote:
Originally posted by XENIA!
...tidekpe χαιρομαι για σενα..αν μομο εξτρα 10 κιλα ειναι η πηγη του κακου....μπραβο σου
σε ζηλευω!
καλημερα!
ολιγαρκης ή σοφος....Quote:
Originally posted by tidekpe
Ευχαριστώ...αλλά λάβε υπόψη αυτό το ολιγαρκής:saint:Quote:
Originally posted by XENIA!
σε ζηλευω!
καλημερα!
ξερω γω...
ωωωωωωωω! με τιμάς, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι σοφία σίγουρα, καθώς θα έπρεπε να είχα ξεκολλήσει από αυτό το θέμα των κιλών, χωρίς να σημαίνει ότι το παρατάω. Αν ήμουν σοφή θα έπρεπε να το βάλω στις πραγματικές του διαστάσεις, καθώς το έχω γιγαντώσει μέσα στην κεφάλα μου!Απόδειξη ότι δεν απάντησα αμέσως ότι είμαι ευτυχισμένη, ενώ θα έπρεπε..
Το παλεύω όμως, νομίζω ότι αρχίζω να το βλέπω, όπως πραγματικά είναι πλέον...ή μάλλον προσπαθώ!
tidekpe μου αυτό προσπαθώ να κάνω... αλλά κάποτε πέφτω.... Φύσικά σε λίγες μέρες θα κάνω και την επέμβασή μου και θα αρχίσω να πέφτω και σε κιλά!!!!