-
Υπομονή Μαρουλ μου κ καλή δύναμη!! Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, έχω περάσει κ εγώ αυτές τις διαθέσεις: ενοχές- δε θέλω να κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή θα έρθει η απόφαση, δε θα 'ναι εύκολο αλλά θα σου φαντάζει κάπως πιο εφικτό!
Εγώ σήμερα έξω στη ταβέρνα έφαγα πολύ καλά σαλάτα, ψαρονέφρι κ ψητά μανιτάρια. ΑΛΛΑ μετά έφαγα κ ένα Frozen yoghourt που το λαχτάρησα. Εντάξει θα μαζευτώ μωρέ που θα παει :P
-
μαρουλενια ρε συ δεν εφαγες πολυ.καλα μου φαινεται εμενα.
ρε συ πινκ ποτε θα ερθει αυτη η αποφαση? νιωθω οτι εχω μπει σε ενα τρενακι τρομου κ δν εχει σταση ουτε επιστροφη
-
πολύ δεν έφαγα, αλλά έφαγα ότι ώρες να' ναι και το βράδυ έφαγα και τα μπισκότα... και ήταν καθαρά βουλιμικό, δεν τα είχα ανάγκη, ειχα μόλις φάει, ήμουν οκ.. Απλά ήθελα να τα φάω γιατί έτσι...
Σουσου ελα να κατεβούμε από το τρενακι... Τα φοβάμαι τα τρενάκια...
Δες το πινκιώ μας τι κατέκτησε και τι ωραίο αγώνα κάνει ακόμα κι εμείς μπορούμε μαζί της.
Άντε έλα να κατεβούμε από το τρενάκι!
-
Καλημέρα κορίτσια. Την τελευταία εβδομάδα είμαι σκατά. Ενω είχα 2 και μήνες που πρόσεχα, δεν είχα βουλιμικά, έχανα κάνα γραμμάριο ή τουλάχιστον έμεινα εντελώς σταθερή, όλα αυτά αυτή την εβδομάδα τα χάλασα. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και από 84 είμαι 86 κιλά. Έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, σκέφτομαι αφού δεν τα έχω καταφέρει τόσο καιρό με ψυχοθεραπεία κιολας δεν πρόκειται να τα καταφέρω ποτέ. Γιατί κορίτσια? Τι μου συμβαίνει κ δεν θέλω να χάσω βάρος? Γιατί βάζω εμπόδια συνεχώς?
-
λες Μαρουλένια να θέλω να πέσω απτο τρενάκι κ να παχαίνω και να φουσκώνω για να πέσω στα μαλάκα? μακάρι να πηδήξουμε κ οι δύο.
Άννα δν ξέρω τι να σου πω. η ψυχοθεραπεύτρια σου τι σου λέει? καταρχάς πρώτος στόχος σου δν είναι να κόψεις τα βουλιμικά? γίνεται κ να τα κόψουμε στην αρχή κ να χάσουμε βάρος?? μήπως ματαιοπονούμε αν περιμένουμε να χάσουμε? ξέρω, τουλάχιστον θα ηταν κάτι να μην προστίθενται κιλά και να διατηρούμαστε. νομίζω οτι θέλει λίγο υπομονή. συνέχισε την προσπάθειά σου και θα έρθει κάποια στιγμή κ η επιβράβευση. μπορεί να έβαλες κιλά αλλά το σώμα σου πως το νιώθεις? μήπως έχει αλλάξει προς το καλύτερο?
-
Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρουσιάζω επεισόδια από το 2012... Εχω απελπιστεί κ εχω κουραστεί!! Έφτασα στα δυο άκρα μέσα σε αυτά τα χρόνια!! Από 55 κιλά που ήμουν μια ζωή πήγα 68... Και ξαφνικά μέσα σε 4 μήνες έπεσα στα 46.... Ουτε περίοδο δ ειχα για 6-7 μήνες ουτε διάθεση για τίποτα... Εχανα φίλους, παρέες, την σχέση μου... Κατάφερα να ανέβω 58 κιλά και έγινε το θαύμα.. Έμεινα έγκυος...!!! Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου στείλει ο θεός... Πίστευα πως μια εγκυμοσύνη θα τα σταματούσε όλα και θα μου έδινε την χαρά κ την δύναμη να σταματήσω... Όχι όμως... Είμαι στον 7ο και ακόμα το φαγητό ειναι ένα μόνιμο πρόβλημα για μένα..... Προσπαθώ ν προσέχω κ να τρέφομαι υγιεινά, και όταν δ τα καταφέρνω καταλήγω στην τουαλέτα κ ύστερα πάλι στο υγιεινό φαγητό για να πάρει το μωρό.. Αυτό δ το βγάζω... Την λαιμαργία δ μπορώ να την διώξω όμως από την καθημερινότητα μου κ δ ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...!!! Δ το γνωρίζει κανεις, ουτε καν ο σύζυγος μου... Τωρα λόγω της εγκυμοσύνης ειναι κ πιο δικαιολογιμενοι οι εμετοί.. Ευτυχώς όμως δ εχω πια τόσο χώρο στο στομάχι...!!! Χρειάζομαι βοήθεια δ αντέχω άλλο.... Πριν μείνω έγκυος ειχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία πολύ έντονα γιατί δ έβλεπα τέλος της κατάστασης αυτής..!! Τωρα εχω λόγω ν υπάρχω.. Όχι έτσι όμως!!!!! :(
-
Καλησπέρα Λέλουδο και καλώς ήρθες στην παρέα. Όπως θα διαπίστωσες όλες και όλοι εδώ αντιμετωπίζουμε ο καθένας το πρόβλημα του αλλά όλοι μαζί έχουμε έναν κοινo παρονομαστή, το φαγητό! Το λέω αυτό για να καταλάβεις ότι ναι μεν είναι κάτι δύσκολο αυτό που περνάς, αλλά είναι κάτι αντιμετωπίσιμο και το περνάει πολυς κόσμος δυστυχώς. Χίλια μπράβο για το μωράκι που περιμένεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εμένα η άποψη μου είναι να βρεις κάποιον ειδικό να μιλήσεις άμμεσα. Ειδικά σε αυτην την περίοδο της ζωής σου η διατροφή παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην υγεία την δική σου και του μωρού. Μίλα, μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα ή τουλαχιστον θα γίνει μια καλή αρχή. :)
-
http://www.paidorama.com/diatrofikes...gkimosini.html
εδώ λέει κάμποσα πράματα για τις διατροφικές διαταραχές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, διάβασέ το αν θες.
λέλουδο είναι αρκετά περίπλοκο αυτό όλο που περνάς για να το περάσεις μόνη σου. μίλα με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό.
κ εμείς εδώ είμαστε να μας λες τα νέα σου.
-
Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!
Επειδή πάνω κάτω ο κοινός παρονομαστής είναι η ανησυχία- διερώτηση "γιατί δε χάνω κιλά, γιατί δε το παίρνω απόφαση, γιατί βάζω εμπόδια στον εαυτό μου;" θέλω να σας πω ότι η στιγμή αυτή για κάθε άνθρωπο έχει διαφορετικά. Η στιγμή που λες ως εδώ φτάνει. Κάποιοι άνθρωποι με το που δουν 2 κιλά πάνω στη ζυγαριά ξεκινούν να προσέχουν. Εγώ έπρεπε να φτάσω τα 95 για να το καταλάβω. Συγκεκριμένα εγώ ξεκίνησα επειδή για χάρη της σχολής έπρεπε να τραβήξουμε ένα βιντεο κ είδα τον εαυτό μου και είπα δε μπορεί να 'μια έτσι! Δε το 'βλεπα στον καθρέφτη. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, είχα να ζυγιστώ μόλις ένα μήνα κ όμως ήμουν +10 κιλά από την τελευταία φορά. Πάω σε ενδοκρινολόγο βρίσκω το θεματάκι με τον θυρεοειδή και ξεκινάω. Είχα κουραστεί να χάνω εμπειρίες στη ζωή μου (από το πιο απλό να πάω στη θάλασσα με φίλους) λόγω των κιλών. Ήμουν μικρή,21 χρονών, δεν ήξερα πολλά(πίστευα ας πούμε ότι τα κιλά θα έπρεπε να εξαφανίζονται από τη ζυγαριά, σε λιπομέτρηση κ μεζούρα ούτε πήγαινε το μυαλό μου, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τρώω 1200 θερμίδες, να κόψω το βραδινό κλπ) ούτε κ συνειδητοποιημένη καλά καλά ήμουν. Απογοητευόμουν τρελά που ένιωθα να λιμοκτονώ κ δεν ερχόταν η απώλεια στη ζυγαριά. Ώσπου επισκέφθηκα μια υπέροχη διαιτολόγο-επιστήμονα κ μ άνοιξε τα μάτια. Κορίτσια μου έχετε στα συν ότι έχετε μια καλή ηλικία και είστε διαβασμένες, ψαχτείτε, μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει χωρίς να τη ζείτε εξαιτίας των κιλών ή αποδεχτείτε τον εαυτό σας κ αποφασίστε ότι τα κιλά δεν είναι πρόβλημα κ δε θα σας σταματούν από τίποτα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό για αυτό κ αποφάσισα να τα χάσω.
Λέλουδο καλώς ήρθες! Και εγώ όπως κ τα κορίτσια θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό για να κάνεις το καλύτερο κ για σένα αλλά κ για το πλασματάκι που θα φέρεις στον κόσμο!! Με το καλό και συγχαρητήρια!!
-
Βάζω τα δυνατά μου η αλήθεια ειναι!! Εχω 2 μέρες προσέχω τις μερίδες μου για να μην αναγκαστώ να κάνω εμετό !!! Κ αν νιώθω. Ότι ακόμα πεινάω, τρώω άπειρα φρούτα κ νερό !! Αλλα μετα πεθαίνω στις καούρες λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης που εχω :( μένω σε επαρχία και δ υπάρχει κάποιο κέντρο εδώ να απευθυνθώ και την οικονομική δυνατότητα να παω σε άλλη πόλη να βρω κάποιον ειδικό να με βοηθήσει!! Γνωρίζω το πρόβλημα μου γιατί και εγω επάγγελμα υγείας σπούδασα κ ξέρω πολύ καλα τις συνέπειες!!! Ειχα γράψει κ πιο παλιά εδώ πριν από 1,5-2 χρόνια περίπου και θυμάμαι με βοήθησε αρκετά!! Γι'αυτο έγραψα και τωρα.. Για κάποιον λόγο νιώθω πιο δυνατή κ κάπως κρατιέμαι!!! Χθες μιλούσα με μια πολύ καλή φίλη και μου εμπιστεύτηκε πως για πρώτη φορά έκανε εμετό γιατί ένιωσε τύψεις για το φαΐ που έφαγε... Πόνεσε τόσο πολύ η καρδιά μου και φοβήθηκα μην μπει στο τρυπάκι χωρίς να το καταλάβει κ ζήσει όλο αυτό που έζησα κ εξακολουθώ να ζω!! Ήταν η μόνη που τελικά μίλησα για το δικό μου πρόβλημα... Θέλοντας να βοηθήσω αυτήν βοήθησα λίγο κ τον εαυτό μου!! Ειναι τρομακτικό το ποσο εθιστικό μπορεί να γίνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο... Το φαΐ... Ναρκωτικό
-
λέλουδο δν ξέρω ρε συ κ το να παραφουσκώνεις το στομάχι σου με νερό κ φρούτα αν είναι καλό. προσπάθησε κ αυτό να το αποφεύγεις όσο το δυνατόν. καλό πάντως είναι να ξεγελάς την πείνα σου με φρούτα κ να πίνεις πολύ νερό κατά την διάρκεια της μέρας αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. γιαυτό παθαίνεις καούρες μάλλον.
τι καλά που μπορέσατε να μιλήσετε η μία στην άλλη. ελπίζω να βοηθήσετε η μία την άλλη. πχ να πάτε μαζί να βρείτε κάποιον ειδικό.
-
Καλημέρα κορίτσια μου. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ σήμερα το πρωί έκλεισα ραντεβού με ενδοκρινολόγο ώστε να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις αλλά και για θυροειδή. Θέλω εδώ και 2 μήνες να τις κάνω αλλά δεν ήταν σε ισχύ η ασφάλειά μου. Οπότε τώρα που ανανεώθηκε 1η Μαίου έκλεισα αμέσως ραντεβού. Αυτό τον μήνα έχω ήδη 5 μέρες καθυστέρηση αλλά εχθες με πόναγε πολύ η κοιλιά μου οπότε υπολογίζω ότι σήμερα ή αύριο θα αδιαθετήσω. Μακάρι, δεν θα αντέξω πάλι 3 μήνες χωρίς περίοδο. Τα κιλάκια σταθερά και ακατεβατα στα 84 εδώ και μήνες!
-
Καλησπέρα κορίτσια μου,
δε σας ξεχνώ... αυτός ο μήνας προβλέπεται φορτωμένος.. Ελπίζω να μην αφήσω πουθενά τα κόκαλά μου...
Χθες που λέτε:
11.00 μια μπαγκέτα μαύρη με κοτόπουλο ψητό και ρόκα
16.30 ρύζι και κρέας χοιρινό μαγειρεμένο στη γάστρα, ένα ποτήρι χυμό, 2 σοκολατάκια μαύρα
21.00 ρύζι καρότο, μπιζέλια, πιπερια βραστά, λίγη κρέμα τυρί
-
Τα φρούτα βοηθάνε πολύ η αλήθεια ειναι!!! Κάτι που δ μπορώ να πω για το νερό γιατί επιδεινώνει τις καούρες !!! Τα φρούτα όμως σωτηρία!!!!!!! Κ για την πείνα κ για τις καούρες!!! Σήμερα δ μπορώ ν πως πως ξέφυγα πολύ στο φαγητό μου!!
Πρωί: τοστ γαλοπούλα κ γκούντα
Μεσημέρι: πατάτες με κεφτέδες στον φούρνο κ σαλάτα ντομάτα αγγούρι
Απόγευμα: ένα μπούτι κοτόπουλο στον φούρνο με λίγη ντομάτα
Βράδυ: μισή μερίδα από τις πατάτες κ τους κεφτέδες από το μεσημέρι..
Στο ενδιάμεσο φρουτάκια!! :)
-
Καλησπέραααα κ εγώ εδώ είμαι!!
Μαρούλι έφαγες ωραίααλλά ξέρεις ότι έπρεπε να φας παραπάνω, κανά 2 σνακ ενδιάμεσα. Να σε προσέχεις αφού έρχονται δύσκολα!
Λέλουδο πολύ καλά :)