Originally Posted by
elisabet
Εγώ που δεν σε ξέρω λοιπόν, ούτε εσένα ούτε την Αποστολία και μπορείς να πεις ότι είμαι ένας τρίτος παρατηρητής σου λέω οτι η Αποστολία δεν μου φάνηκε επιθετική. Απλά προσπαθούσε να σου εξηγήσει ότι αυτό που έλεγες περι ιδιωτικότητας ερχόταν σε αντίθεση με άλλα που είχες πει στο θέμα με το σεξ πχ. Που όντως και εγώ πιστεύω πως έρχεται σε αντίθεση.
Για το τσατ επέμενες και άντε οκ, δεν το είχες δει, μα κι όταν στο πόσταρα αντί να πεις ναι ρε σεις οκ δίκιο έχετε δεν το είχα δει (που σιγά το θέμα κιόλας λες κι όλοι εδώ ξέρουμε τους κανόνες απ έξω), πάλι πήγες να το γυρίσεις κι έλεγες άλλα.
Με τον Κύκνο δεν ξέρω καν τι παίχτηκε, δεν είδα, τυχαία έπεσα στην κουβέντα σας με την Αποστολία.
Επίσης Νοσηρή κανείς δεν σου είπε αν ψάχνεσαι ή όχι. Και να ψάχνεσαι δικαίωμα σου είναι! Δεν είπε κανείς πως είναι κακό να θέλει κάποιος να κάνει γνωριμίες εδώ μέσα. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άνθρωποι εδώ κι αν ψάξεις θα βρεις πολλά θέματα από ανθρώπους που ζητάνε ευθέως γνωριμίες, όχι απαραίτητα ερωτικές. Οχι εις βάρος των θεμάτων όμως. Γιαυτό και απαγορεύεται το τσατ. Είναι ασέβεια στους υπόλοιπους που μπαίνουν όντως για να βοηθηθούν, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πω.
Υγ. Από το λίγο που γράφεις εδώ, το χω δει πως σου αρέσει η κουβεντούλα, δεν αμφιβάλλω γιαυτό, ούτε σε θεωρώ κακό άνθρωπο. Αλλά ότι επιτίθεσαι πολλές φορές με το παραμικρό είναι γεγονός.