Κι όσο έγραφα,βλέπω,το χοντραίνουμε...Μη,σας παρακαλώ!Δεν είναι κι ο αρχηγός εδώ να βάλει Μπουρλότοοοοοοο
Printable View
Κι όσο έγραφα,βλέπω,το χοντραίνουμε...Μη,σας παρακαλώ!Δεν είναι κι ο αρχηγός εδώ να βάλει Μπουρλότοοοοοοο
sokolatitsa μου καλώς όρισες ξανά!!!! Καταρχάς συγχαριτήρια για το μωράκι που περιμένεις!! Ξέρουμε τί είναι? Κατά δέυτερον μην ανχώνεσε για τα κιλά σου, και όταν γεννήσεις με το καλό θα τα βάλεις όλα ξανά σε πρόγραμμα και θα είσαι όπως και πριν.
Προσπάθησε τώρα που διανήεις τον τελευταίο σου μήνα, αλλά και μετά που θα θυλάζεις το αγγελούδι σου να νιώθεις θετικά, και αυτό θα σε βοηθήσει τόσο στην σχέση σου με το μικρούλη, όσο και στην σχέση σου με το σώμα σου και το φαγητό αλλά και τον άντρα σου.
Γεία σου σοκολατίτσα!!!!!Συγχαρητήρι� � για την εγκυμοσυνη σου και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!!!Για τα κιλά μη στεναχωριέσαι κ πολύ ,εγώ στις 40 μέρες έχασα τα 9 της εγκυμοσυνης κ άλλα 10 δικά μου ο οργανισμός δουλευει με χίλια εκείνη την περίοδο!!!!! Εστίασε λοιπόν στο μωρο σου κ τα κιλά θα φύγουν !!!!! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!!!!!Quote:
Originally posted by sokolatitsa
καλησπερα σε ολους...Δεν ξερω αν μεθυμαστε εχω να μπω παρα παρα πολυ καιρο....ελπιζω να ειστε ολοι καλα και οι στοχοι σας να πραγματοποιηθηκαν....Την τλευταια φορα που μπηκα θυμαμαι ειμουν σε αυστηρη διαιτα τεσπα τα καταφερα και τον Αυγουστο ειχα φτασει στα 59κιλα περιπου...15Αυγουστου λοιπον μαθαιβω οτι ειμαι εγκυος,τωρα διαννυω τον 8 μηνα και 30κιλα επιλεον..δεν με νοιαζει που πηρα τοσα,,,Θα ηθελα ομως να τα χασω γρηγορα να μου πειτε βεβαια θα παρω το παιδι μου αγκαλια και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα...οι ορμονες ομως ειναι χαλια..νιωθω χαλια ασχημη και θελω να ειμαι επιθυμητη παλι στον αντρα μου,,,,λιγη βοηθεια ευχαριστω
http://www.youtube.com/watch?v=Mzy_BEzlHWI
Αυτό είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ, από την εποχή των παιδιών των λουλουδιών! Αντιπροσωπεύει, όπως όλα του είδους και της εποχής του, την απελευθέρωση, την ειρήνη, το Woodstock, όλα όσα αρέσουν σε μας, τους φιλειρηνιστές γέροντες.. :bigsmile:
Σήμερα, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, μου συνέβησαν όμορφα πραγματάκια και σε αυτά θα μείνω! Πρώτον, ξύπνησα και είδα το ζουμπούλι μου ανθισμένο! Λευκό, ευωδιαστό, πανέμορφο! Δεύτερον, ο χρυσός μου αδελφούλης, μου έστειλε βιβλίο - έκπληξη, το "Μοιραίο Ταγκό" του Βόλφραμ Φλαισχάουερ. Επειδή ξέρει πόσο αγαπώ αυτή τη μουσική! Όταν του τηλεφώνησα να τον ευχαριστήσω κατά το "κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε"... μου είπε ότι τις τελευταίες μέρες διέγνωσε σε μένα ένα κλίμα μιζέριας, μία ψυχολογία κατήφειας και θέλησε με αυτό τον τρόπο να μου δείξει ότι η ζωή έχει και άλλες εκφάνσεις.. Μπορούμε, ακόμη και με μικροπράγματα, να την ομορφύνουμε!
Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας: Ειρήνη, όμορφες σκέψεις, όμορφη ζωή! (La vita e bella)....
καλημερα και ας κοντευει 2 η ωρα.sorry που επεμβαινω αλλα η πωλινα ολο για καποιον γκρινιαζει.μια για το πως της μιλαει η γλαυκη την αλλη για την αλφαβητικη σειρα παντα κατι βρισκει παντως.
Μα να, ακούμε το πρώτο χαρμόσυνο νέο της ημέρας!
Ένα μωράκι έρχεται σε λίγο.. Σοκολατίτσα μου, σου συμβαίνει κάτι θαυμαστό, το έμαθες και ανήμερα της Παναγίας, δώρο Θεού! Τα κιλά είναι δευτερεύοντα μπροστά στην κοσμογονία που γίνεται στο σώμα σου και στο μωράκι που θα κρατήσεις σε λίγες ημέρες. Μόλις με το καλό γεννήσεις, θα το δούμε το ζήτημα των κιλών της εγκυμοσύνης σου.. Τώρα εστίασε στα μωρουδιακά και στην προετοιμασία της μεγάλης ημέρας! Φιλιά!
Καλησπέρα Sokolatitsa και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά. Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί και πελαγώνεις. Ένα βήμα τη φορά. Εφόσον έχεις ξανακάνει δίαιτα και γνωρίζεις πως να χάσεις τα επιπλέον κιλά σου, μόλις γεννήσεις με το καλό θα μπορέσεις πάλι να ξεκινήσεις διατροφή. Νομίζω ότι για να είσαι επιθυμητή στον άντρα σου πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία πάνω από όλα και όχι απαραίτητα να είσαι αδύνατη. Επειδή οι γύρω μας εισπράττουν αυτό που εκπέμπουμε αν έχεις καλή ψυχολογία και γενικά είσαι καλά είναι σίγουρο ότι και ο άντρας σου θα είναι καλά μαζί σου παραβλέποντας τα επιπλέον κιλά. Γι'αυτό ηρέμησε και επικεντρώσου προς το παρόν στο μωράκι σου που έρχεται.
σοκολατιτσα τα κιλακια θα χαθουν με αγχονεσαι κ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μικρουλακι σου.
τωρα για το θεμα της διαφωνιας νομιζω οτι απλα ηταν μια παρεξηγηση κ κανεις δεν ειχε σκοπο να φερει εντασεις.στεναχωριεμαι που αθελα μου μπηκα μεσα σε αυτο. παντως η αληθεια ειναι οτι αυτο που ειπε η ναντιν ειναι το καλυτερο οποιος θελει να συμετεχει ας το πει.εγω πραγματικα δε θα ηθελα.νιωθω οτι ειμαι πολυ καινουργιο μελος στη παρεα σας κ οχι αρκετα ενεργο αρα μια βδομαδα για μενα θα ηταν υπερβολη! :P
σοκολατιτσα μου με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.
ελενη νομιζω εισαι λιγο αδικη με τη πωλινα.ολοι γκρινιαζουμε για κατι κ παντα γινονται παρεξηγησεις δε παει να πει οτι πρεπει να τα τραβαμε στα ακρα. η πωλινα απλα εκανε μια σκεψη κ ισως γιατι με αγαπαει πολυ ηθελε να με βαλει στη παρεα σας.δε σμενει οτι πρεπει γιαυτο να την στησουμε στο τοιχο κ να την βαραμε. εξαλου οι ορμονες με την εγκυμοσυνη ειναι καπως.. κ ισως γινεται λιγο πιο ευαισθητη κ θα πρεπει να της σταθουμε σε αυτο κ οχι να την γονατιζουμε.
αλινα δεν μιλαω μονο για αυτη τη φορα αν πας πολλες σελιδες πισω θα δεις οτι παλιοτερα παλι κατι ειχε βρει η πωλινα οπως τον τροπο που της μιλουσε η γλαυκη.και το θεμα ορμονες και εγκυμοσυνη δεν ειναι δικαιολογια.ολες εχουμε τα θεματα μας και τα νευρα μας και τις δικες μας ορμονες ομως δεν γινομαστε τοσο εριστικες.
δε θα κατσω να διαβασω τις σελιδες πισω γιατι δεν εχω χρονο κ γιατι δεν εχει κ νοημα. οτι κ να λες για τις ορμονες τωρα αν μεινεις εγκυος θα με θυμηθεις.. παντως το ξαναλεω ολοι μουρμουριζουμε οπως κανεις κ εσυ τωρα για την πωλινα. μουρμουριζεις οτι ειναι εριστικη κ οτι κ στο παρελθον κ τωρα βρισκει θεματα... ασ μην το συνεχιζουμε λοιπον γιατι ολες τα ιδια ειμαστε!...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Alina
δε θα κατσω να διαβασω τις σελιδες πισω γιατι δεν εχω χρονο κ γιατι δεν εχει κ νοημα. οτι κ να λες για τις ορμονες τωρα αν μεινεις εγκυος θα με θυμηθεις.. παντως το ξαναλεω ολοι μουρμουριζουμε οπως κανεις κ εσυ τωρα για την πωλινα. μουρμουριζεις οτι ειναι εριστικη κ οτι κ στο παρελθον κ τωρα βρισκει θεματα... ασ μην το συνεχιζουμε λοιπον γιατι ολες τα ιδια ειμαστε!...
Η διαφορά είναι ότι εγώ μουρμουρίζω κατευθείαν στο άτομο με το οποίο νιώθω ότι υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι υπόλοιπες απλά το συνεχίζετε και μου δίνετε μεγαλύτερη αξία!!! Σας ευχαριστώ γι'αυτό :spin::spin::spin::spin: :P:P:P:P
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει μου φαίνεται...
Τζάμπα, καλέ, βάζω τα φιλειρηνιστικά μου; Τι είπαμε; Καμία αναφορά στα άσχημα (με την εξαίρεση των θεμάτων, που μας απασχολούν προσωπικά), καμία έριδα, καμία ονομαστική αναφορά... ʼντε, μην κάνω κατάχρηση της "εξουσίας" μου και σας βάλω το "Τζάμπα καίει η λάμπα" μεσημεριάτικα! :lol: Μη με προκαλείτε, γιατί ξέρετε μέχρι που μπορώ να φτάσω...
πωλινα η αυτογνωσια ειναι αρετη παλι καλα που καταλαβαινεις οτι μονο αξια σου δινουμε με το να σου απανταμε και να φουσκωνουμε τον ηδη φουσκωμενο εγωισμο σου.εγω προσωπικα ουτε θα αναφερθω ποτε ξανα σε ποστ σου.
χαχαχαχαχαχαχα αστείο, γελάσαμεQuote:
Originally posted by eleni198621
πωλινα η αυτογνωσια ειναι αρετη παλι καλα που καταλαβαινεις οτι μονο αξια σου δινουμε με το να σου απανταμε και να φουσκωνουμε τον ηδη φουσκωμενο εγωισμο σου.εγω προσωπικα ουτε θα αναφερθω ποτε ξανα σε ποστ σου.
http://www.youtube.com/watch?v=gM19_jdylbg
αφιερωμενο σε οσες περιμενουν την ανοιξη με οποια εννοια και αν την εξηγησουμε τη λεξη ανοιξη.
Δωσε Αβάκο!!!!!Δωσε!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει μου φαίνεται...
Τζάμπα, καλέ, βάζω τα φιλειρηνιστικά μου; Τι είπαμε; Καμία αναφορά στα άσχημα (με την εξαίρεση των θεμάτων, που μας απασχολούν προσωπικά), καμία έριδα, καμία ονομαστική αναφορά... ʼντε, μην κάνω κατάχρηση της "εξουσίας" μου και σας βάλω το "Τζάμπα καίει η λάμπα" μεσημεριάτικα! :lol: Μη με προκαλείτε, γιατί ξέρετε μέχρι που μπορώ να φτάσω...
ʼβα σε "προκαλώ" να κάνεις κατάχρηση της εξουσίας σου γιατί βαρέθηκα.....Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν ε, δε θα γυρίσω και στην πρώτη δημοτικού! Βάλε μας κανένα ωραίο τραγουδάκι να ευθυμήσουμε.
ρε αβα ηταν ωραια η ταινια "η δουκισσα" λεω τα τη δω αξιζει ή ειναι μαπα?
Ελενακι ευχαριστούμε για το τραγουδάκι ,ήταν πολύ όμορφο!!!!!!!!!!
Η ταινία είναι μάπα, Λίλα μου και σ'ευχαριστώ για τον εύσχημο τρόπο αλλαγής θέματος...
Και μετά από την απαίτηση όλων σας, σας βάζω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=kFkVEman_wI
Προς γνώση και συμμόρφωση... :lol::lol:
Βλέπω γνωρίζεις τι αρέσει στις γερόντισσες...Quote:
Originally posted by eleni198621
http://www.youtube.com/watch?v=gM19_jdylbg
αφιερωμενο σε οσες περιμενουν την ανοιξη με οποια εννοια και αν την εξηγησουμε τη λεξη ανοιξη.
Πολύ όμορφο!
εχετε δει καμια ταινια της προκοπης τελευταια?
Καλημέρα όμορφες....
Δεν ξέρω τί κάνετε, πώς είστε, αν είστε όλες καλά πράγμα που εύχομαι! Δε χάθηκα, ούτε σας ξέχασα φυσικά. Περνάω μία δραματική ίωση στομάχου εδώ και τρείς ημέρες και σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα. Παράλληλα, είχαμε και μιά απώλεια ενός καλού φίλου που με συγκλόνισε μιας και ήταν νέος άνθρωπος με 2 παιδιά. Γενικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος και δεν έμπαινα γιατί δεν είστε εδώ για να σας μαυρίζουμε τη μέρα. Απλώς δε θέλω να νομίζετε πως δε σας σκέφτομαι και δεν ενδιαφέρομαι. Πολλά φιλιά και τα λέμε σύντομα, πολύ σύντομα ελπίζω. :blush:
θα σου παρω και μια ροκα να γνεθεις γεροντισσα αβα.
Αστερόσκονη, καλωσόρισες στην ιωσοχώρα! Περαστικά σου και γρήγορα!
Λυπάμαι ειλικρινά για την απώλεια του φίλου σου, εύχομαι οι κοντινοί του άνθρωποι να βρείτε παρηγοριά... Όσο για μας, μη σε απασχολεί, εδώ είμαστε και σε περιμένουμε.. Να τονίσω ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο το να κάνουμε χαβαλέ, αλλά, εφόσον το αισθάνεσαι, μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα πάντα.
Γειά σου Αστερόσκονη. Τα συλληπητήριά μου για το χαμό του φίλου σου. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά και είσαι πάντα ευπρόσδεκτη να έρθεις στην παρέα μας όποτε νομίζεις εσύ. Πολλά φιλιά.
Η ρόκα θα μου χρειαστεί, σίγουρα...
Υπάρχει ένα τραγούδι, από τη χορωδία Πρεβέζης, που είναι σκωπτικό, αποκριτάτικο, πολύ πολύ αστείο, αλλά δεν το βρίσκω στο u tube.
Λέει, μια γριά μονοδοντού, άντρα γύρευε η πορδού κλπ κλπ. Και καταλήγει στο ότι έβαλε στο μάτι ένα νεαρό και στο τι έκανε ο δύσμοιρος, προκειμένου να αποφύγει τη γριά! Η οποία έλεγε, αν και παντρεμένη, και το γέρο στη δουλειά και το νιο στην αγκαλιά! Αποφασισμένη τη βρίσκω, τη γριά! :lol:
θα τον ροκανισει η γιαγιακα τον πιτσιρικα
Αστεροσκονη περαστικά σου κούκλα μου ,να γίνεις σύντομα καλά!!!!!
Λυπάμαι για την απώλεια σας ,υπομονή κοπέλα μου.
Όπως λέει κ η Αβα εμείς εδώ είμαστε ο,τι κ αν χρειαστείς:yes:
αβα χτες που ημουν πατρα ειχα παει στον παπασωτηριου και επεσα πανω στο "μοιραιο τανγκο".βεβαια προτιμησα να φαω τα λεφτουδακια μου σε μπλουζιτσες μιας και δεν εχω τιποτα να φορεσω ομως απο το οπισθοφυλλο μου φανηκε ωραιο βιβλιο.
Εγώ, πάλι, Λίλα μου, έχω το "προνόμιο" να δουλεύω, χωρίς τις αμοιβές που ονειρευόμουν κάποτε.. Ας είναι καλά το αδελφάκι μου, που ικανοποιεί αυτά, αλλά και άλλα μου γούστα!
Λίλα ωραίες ταινίες είναι το Hugo του Σκορτσέζε, το Albert Nobbs με την Γκλεν Γκλόουζ, το η Σιδηρά Κυρία με τη Μέριλ Στριπ, το Tower heist με τον Μπεν Στίλλερ και τον Έντυ Μέρφυ, το the double με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, το Trespass με τον Νίκολας Κέϊτζ και τη Νικόλ Κίντμαν, το Contagion με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, το The help που πήρε και όσκαρ. Δεν ξέρω τι ταινίες βλέπεις αλλά μπορείς να δεις τα trailers στο you tube και να δεις αν σου αρέσουν αυτές που σου προανέφερα. Θα σκεφτώ κι άλλες και θα σου ξαναπώ.
ʼντε, πάμε κι ένα από την Ήπειρο, που μου αρέσει..
Για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής..
http://www.youtube.com/watch?v=ZD4YT7sPm1g
Δεν περιμένω να το ακούσετε όλο, αλλά είναι πολύ ρομαντικό, μέσα στη θλίψη του...
Το έχω με μουσική, αλλά δυστυχώς στο διαδίκτυο το βρήκα μόνο σε πολυφωνικό στυλ, όχι και το πιο εύκολο στο άκουσμα.. Δεν θα το έβαζα καν, αλλά έχω γύρω στο μισάωρο που το ψάχνω... Για να καταλάβετε πού περνώ την ώρα μου...
eleni lampropoulou στο φατσοβιβλιο καντε με add
Ας πάμε και ένα χαρούμενο, ταιριάζει και με τη ζούμπα...
http://www.youtube.com/watch?v=SgHfT4_IniU
Λίλα έχει πολλές κοπέλες με το δικό σου όνομα. Δεν ξέρω σε ποιά να κάνω add.
ʼκουσα ηπειρώτικα κ ήρθα καθώς η μαμά είναι ηπειρώτισσα!!!
Ax Ava μου θύμισες τη γιαγιά μου που έλεγε κάτι τέτοια τραγούδια!
Αστερόσκονη περαστικά κ συλληπτήρια για το φίλο σας.
Σήμερα δεν σας κρύβω ότι στενοχωρήθηκα..
Είχα μία πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική μέρα, με άγχη, καυγάδες, φασαρίες, προβλήματα, όλα τα "καλά"... Παράλληλα είχα τη χαρά της οικοδέσποινας εδώ, στο τόπικ μας.. Γυρίζω σπίτι και τι να δω; Γίνεται χαμός!
Εδώ βρισκόμαστε για να κάνουμε παρέα, να λέμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν, να μοιραζόμαστε τον καημό μας. Θεωρώ ότι είναι ένας μικρόκοσμος, μία κοινωνία, όπου δεν υπάρχουν ούτε φαν κλαμπ, ούτε εγωισμοί, τίποτε άλλο, πέρα από διάθεση ψυχαγωγίας, βοήθειας και αυτοβοήθειας.. Με αυτό το κλίμα θα ήθελα να συνεχίσουμε.. Σας φιλώ μία προς μία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση..
Όταν με το καλό έρθει η σειρά σας να γίνετε οικοδέσποινες, εκεί να με δείτε.. Θα κουβαλάω νερό με το κόσκινο, που λένε!!