τραβα ξουρα στο μαλλι!
Printable View
τραβα ξουρα στο μαλλι!
απο την ανοιξη το ξυριζα ρε συ, δεν εχεις δει καινουργιες μου φωτο που παιζουν στο msn ? το καλοκαιρι ειδικα τα ξυριζα ολα! τωρα τελευταια τα ξαναφησα παλι γιατι βαρεθηκα, κι εχω γινει σαν μπλακ μεταλ τραγοπαπας.
δεν το ανοιγω γμτ γτ κατι εχει παθει και δεν εχω κατσει να ασχοληθω ειχα φτιαξει αλλο αλλα δν το χω κοιταξει γτ σπανια να μπω απ το σπιτι κ δουλεια δν μ το ανοιγει το firewall. το δικτυο το εκλεισες?
oταν λες δικτυο εννοεις facebook ? αν ναι το εχω σβησει απ'τον αυγουστο γιατι ειχα μπλεξιματα με κατι γνωστους (οχι απ'το φορουμ), και μου ηταν αχρηστο anyway (πολλα προσωπικα δεδομενα στη φορα)...
καταλαβα. οποτε σκατουλες απλα πρεπει να φτιαξω το μσν μ ισως το κοιταξω το βραδυ
Σκέφτομαι τι υλικά να βάλω στο σάντουιτς αυτή τη φορά σνιφ πρέπει να προσέχω τη διατροφή (με ιατρική εντολή μάλιστα λόγω ζημιάς στο συκώτι) :(
ΚΕΝΟ rules!! Στα χω πει εχεις φατσα για ταινια κ φερνεις κατι απο green mile, να μην τα ξαναλεμε! Κ αυτο το αγριο το βλεμμα σου ειναι πολυ καυλωτικο! <3
Σκεφτομαι οτι εχω του κοσμου το διαβασμα να ριξω αλλα παντα κατι βρισκω για να το αναβαλλω.....
λακρυ η τσοντο - director ;p
γκουσγκουνης II....The Revenge
ευχαριστω πολυ αγαπη μου, κι εσυ εχεις πολυ παθιαρικα ματια και γενικα εισαι μουναρα, αλλα μαλλον το ξερεις ηδη γιατι ολοι σε θελουν (μεχρι και 35χρονοι σαν τον τελευταιο προχτες)!! <3
και ναι δε θα ειχα προβλημα να γυρισω και τσοντες, ειναι ενα απ'τα αμεσα σχεδια μου θα ελεγα, αρκει να βρεθει η καταληλη παρτενερ και το στουντιο, για να νιωθω ανετα και να μπορεσω να της δωσω το 100% μου, λολ.
ΚΕΝΟ την γυρισουμε μαζι ρε πως θα την ονομασουμε?
(το στουντιο το αναλαμβανεις εσυ!!)
e-psychology's sex adventures! μια πορνοπαραγωγη του χρηστη KENO σε συνεργασια με τη Lacrymosa (κι οποιοι αλλοι παρεβρεθουν αν κανουμε καμια σκηνη με οργιο).
οχι ΚΕΝΟ τα δυο μας μονο γιατι αμα κανουμε οργιο ζηλευω :p
κι εγω, ειμαι πολυ κτητικος, λολ.