Γενικά είμαι με τη ζέστη. Το καλοκαίρι σαν εποχή δε το αγαπώ καθολου. Περιμένω να φύγει πως και πως....
Printable View
Thanks a lot!
Σκέφτομαι πόσες ακόμα φωτιές αλλά και ακραίες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει το καλοκαίρι. Συλληπητηρια στις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους :( πόση καταστροφή...
Καθε καλοκαίρι οι εμπρησμοί δίνουν και παίρνουν. Λες και είναι κάτι φυσιολογικό κατέληξε. Μετά φυσικά βλέπεις κάτι βιλαρες να αχνοφεγγουν. Όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα... Έχουν μιλήσει για την κλιματική αλλαγή αλλά... ! Το γεγονός ότι είχαν πάρει χρήματα μέσω ΕΣΠΑ και ποτέ δεν διορθωθηκαν κάποιες υποδομές;;; Δηλαδή από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; για αυτό το λόγο έχω σιχαθεί να ακουω τον παπαγαλιστικο πρόλογο κυβερνησεων και λυπάμαι βαθύτατα όταν συμβαίνουν τραγικά γεγονότα. Δεν ξέρω αν πράγματι βοηθούν τους ανθρώπους οπότε δεν θέλω να είμαι αυστηρη αλλά αν σε μια ώρα χάσεις άνθρωπο χάσεις το σπίτι σου τότε;;; για τα γεγονότα πέρυσι στο μάτι ( συγνώμη αν έγραψα λάθος) δεν έχω δει ένα ρεπορτάζ στο σήμερα πως βοήθησαν τόσους ανθρώπους. Σιγή.
Δεν βγάζουν άκρη με τις αρχές και τσακώνονται για το ποιος φταίει εν τέλει. Το πρώτο που σκέφτηκα τότε ήταν ποιος θα στηρίξει ψυχολογικά τους επιζώντες;;; να καίγεται το παιδί σου και εσύ να ζεις; ποιος το αντέχει; βαραίνω το κλίμα θα μου πεις... Μα είναι γεγονότα που έπρεπε να γίνουν μεγάλα μαθήματα!!!!!!
Ο καφές επιβάλλεται να πίνετε σκέτος για να λέγεται καφές. Άμα βάλεις κάτι άλλο τότε παύει να είναι καφές και τότε λέγεται κοκτέιλ καφέ.
Αυτή είναι η άποψη μου για τον καφέ...τουλάχιστον εγώ έτσι τον πίνω. Πέρσι το χειμώνα είπα να βάλω δοκιμαστικά λίγη ζάχαρη για να δω τι καταλαβαίνουν όσοι τον πίνουν με ζάχαρη.......και αηδίασα.
Nα μαι κι εγώ!
Εγω εχω παει στον κολλητο για ταινία... Έχουμε βάλει μια που ελπίζουμε να ειναι θρίλερ
Τι κανετε εσείς παιδάκια; που βοσκετε;
Θρίλερ ακούω.
Ποια ταινία?
Και εγώ ψιλονυσταζω αλλα εχουμε μελλον ακομα.... Κλασσικά μετα ταξί και σπίτι.
https://www.linkpicture.com/q/20190711_234341.jpg κοπιαστε
Δεν είδα καθόλου τιβι χειμώνα. Μόλις ανακάλυψα τη Μορφη Χαμπος. Τι μορφαρα ο Χαράλαμπος σε αυτό το βίντεο!!!! Είχε υποστεί λεκτικό και σωματικό bullying ανέφερε : ( https://youtu.be/w7GQbjQFRGg
να ρωτησω κατι ασχετο αν καποιος γνωριζει. οταν σου στελνει καποιος στο gmail και του απαντας και σου ερχεται μνμ οτι η διευθυνση δεν υπαρχει. τι σημαινει;
Νομίζω ότι υπάρχει μικρό λάθος ορθογραφικό στο Μάιλ και δεν βρίσκει τον χρήστη
μου ηρθε email και εκανα πανω του αμεσως απαντηση. δηλαδη δεν γραφω το email του αλλα του κανω απαντηση.
βλεπω καποιους τελευταια που νομιζουν οτι θα με αποβλακωσουν και μετα θα μου φυτεψουν κανενα βυσμα στο κεφαλι για να με κανουν οτι θελουν γι αυτο και τους αντιμετωπιζω ετσι οπως τους αξιζει
Όταν έχω απαντήσει και μ9υ έχει επιστραφει το έχω θεωρήσει σπαμ η λάθος δικτύου κ δεν έχω ξανά ασχοληθεί. Αν είναι κάτι επείγον ζήτησε εναλλακτικό. Εύχομαι να βρεις άκρη.
ευχαριστω.